Hae
Purkkisirkus

Perjantaipurkki: Dr. Levy R3 Cell Matrix Mask

*Sisältää mainoslinkkejä

Perjantaipurkki on täällä taas! Tällä kertaa valitsin hieman luksusta iholle. Kukapa ei kaipaisi ihanan kosteuttavaa ja kirkastavaa kasvonaamiota! Perjantaipurkki on tällä viikolla Dr. Levy R3 Cell Matrix Mask. Tämä tuote on tullut minulle Skincityn joulukalenterista varmaankin 2022, mutta avasin tuotteen vasta viime syksynä ja olen sitä välillä käyttänyt tehostamaan ihonhoitoa. Tämä osoittautui todella hyväksi naamioksi, joten haluan jakaa tämän tuotteen myös teidän kanssa.

Dr. Levy R3 Cell Matrix Mask

Naamio on oikea ihon tehokosteuttaja! Voidemainen naamio levittyy iholle vaivattomasti ja alkaa välittömästi tehdä taikojaan. Naamio sisältää hyaluronihappoa ja niasiiniamidia, jotka kosteuttavat ja kirkastavat ihoa tehokkaasti. Lisäksi naamiossa on myös omega 6 ja 9 -rasvahappoja sekä mm. retinolia ja C-vitamiinia. Nämä tuovat iholle nuorekasta hehkua, juuri kun sitä eniten kaipaa. Naamio myös tasoittaa ihon rakennetta ja näin saa sen näyttämään paljon hehkuvammalta sekä nuorekkaammalta.

20240222_183357

Naamio levitetään pestylle, kuivalle iholle. Anna naamion vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen naamio pestään pois. Kasvojen lisäksi sitä voi levittää silmänympärysiholle sekä luomille. Myös kaula ja decoltee rakastavat tätä naamiota, kuten myös kädet! Itse en ole vielä käsiin tätä testannut, mutta täytyy kyllä tämä testata ensitilassa. Naamiossa on mieto ja raikas tuoksu. Se on myös aika riittoisaa, koska naamio on aina paksua ja voidemaista. Tuotetta ei tarvitse levittää älyttömän paksua kerrosta, mutta kuitenkin sen verran, että se on iholla näkyvä. Löydät naamion *täältä.

20240222_184018

Naamio on myynnissä mm. *Skincityn verkkokaupassa, josta löytää aina tosi kivasti käyttövinkkejä tuotteille. Skincityn sivuilla on muutenkin paljon ihonhoitovinkkejä ihan kosmetologeilta! Kannattaa siis ehdottomasti tutustua sivuihin muutenkin.

Skincity Ihoanalyysi

Pakko vinkata myös Skincityn hyvästä ihoanalyysi-palvelusta. Verkkosivuilla pääset vastaamaan ihon kuntoon ja nykyisiin ihonhoitotuotteisiin liittyviin kysymyksiin. Vastausten perusteella kosmetologi lähettää sinulle sähköpostilla tuotesuositukset ja ihonhoito-ohjeet. Testi on täysin ilmainen ja tuotteet ovat vain suosituksia. Voit itse päättää haluatko tilata kyseisiä tuotteita vai et tai voit tilata vain osan tuotteista. Testin pääset tekemään *täältä. Testi on englanninkielinen.

dr. levy r3 cell matrix mask

Ensi viikolla palataan taas korealaisen kosmetiikan pariin, josta löytyykin monta suosikkia sekä kivoja uutuuksia!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Uusi postaussarja: Perjantaipurkki

Chasin’ Rabbits Bunny Line Smoother – Suloisen tehokas silmänympärysvoide

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *