Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Oslo Skin Lab The Solution – Testissä kollageenijauhe

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

Ikääntymisen merkit pelottavat useimpia meistä. Itsekin olen jo 30 vuotta ylittänyt, joten ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat pikku hiljaa näkyä.  Usein ajatellaan ihonhoitoa vain ihon pinnalta vaikuttavana, mutta on hyvä huomioida, että voit vaikuttaa ihon kuntoon myös sisäisesti. Sain mahtavan tilaisuuden testata mielenkiintoista ratkaisua Oslo Skin Labilta ihon nuorekkuuden säilyttämiseen.

20190414_170127

Oslo Skin Lab The Solution

Kyseessä on kollageenijauhe, joka auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta ja tasoittamaan juonteita sekä ryppyjä. Jauhe myös ennaltaehkäisee ryppyjen syntymistä sekä vähentää selluliittia ja sen muodostumista. Korkealaatuinen kollageenijauhe on pakattu yksittäispakattuihin annospusseihin, joista on helppo nauttia päivittäinen kollageeniannos. Oslo Skin Lab The Solution sisältää vain yhden ainesosan, tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia, ilman lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. Yksi tuotepakkaus sisältää 28 annospussia.

oslo skin lab

Valkoinen kollageenijauhe on täysin neutraali maultaan. Jauhetta nautitaan yksi annospussi per päivä. Jauheen voi sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan, kylmään tai kuumaan. Itse nautin kollageenijauheen ihan veteen sekoitettuna. Sinne se liukeni hyvin ja maku on tosiaankin todella neutraali. Yhtä hyvin sen voi sekoittaa vaikka aamupala smoothieen tai puuroon. Päivittäinen kollageeniannos on siis todella helppo ja nopea nauttia. Lisäksi kätevät annospussit on todella helppo ottaa mukaan matkalle ja nauttia ihan missä vaan, vaikka kesken vaelluksen.

Mitä kollageeni oikeastaan on?

Kollageeni on yksi ihon tärkeimmistä ainesosista. Se huolehtii kehon ja ihon kosteudesta. Keho tuottaa jatkuvasti uutta kollageenia, jolla se korjaa ihon vaurioita. Kollageenin tuotanto alkaa kuitenkin hiipua noin 30 ikävuoden jälkeen. Kun kollageenin tuotanto vähenee, iholle muodostuu ryppyjä.

20190414_170022

Ihossa on monentyyppisiä kollageenisidoksia, joista yleisimmät ovat tyypin 1 ja 2 sidokset. Tyypin 1 kollageenikuituja on mm. ihossa ja hiuksissa. Tyypin 2 kollageenikuidut sijaitsevat taas mm. lihasnesteessä ja rustoissa. Oslo Skin Lab The Solution sisältää siis tätä tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia. Hydrolisoitu tarkoittaa, että se on pilkottuna peptideihin, joita ihomme pystyy hyödyntämään hyvin.

Voiko sisäisesti nautittu kollageeni oikeasti toimia?

Ihon ikääntymisprosessia voi siis hidastaa kollageenilisällä. Se auttaa ihoa rakentamaan tukijärjestelmäänsä uudelleen sekä vähentää ikääntymisen aiheuttamia merkkejä. Näin saadaan säteilevä ja nuorekas iho.

Itsekin tätä epäilin aluksi, koska en ole tämänkaltaista tuotetta ennen käyttänyt. Olen aina keskittynyt hoitamaan ihoani ulkoisesti puhdistamalla ja kosteuttamalla sekä tekemällä erilaisia tehohoitoja, mutta sisäisesti nautittu kauneudenhoito on jäänyt kokematta. Vaikka minulla ei ole vielä kovin näkyviä ryppyjä, niin kyllä ihossa alkaa huomaamaan pieniä juonteita ja sameutta.

oslo skin labTestijaksoni pituus oli 8 viikkoa. Siinä ajassa en odottanut kovin radikaaleja tuloksia. Sain kuitenkin yllättyä tuotteen laadusta. Neutraalin makuinen jauhe oli helppo sekoittaa veteen ja nautin sen sillä tavalla suurimmaksi osaksi. Olen aika neuroottinen silmänympärysihoni vanhenemisesta ja toivoin tästä tuotteesta olevan apua. Mielestäni silmänympärysihoni kiinteytyi hiukan ja kokonaisuudessaan ihoni tuntui paremmalta kuurin jälkeen ja jo sen loppupuolella.

Huomasin myös silmän ulkonurkan juonteiden hieman häipyneen. Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen tulokseen. Tuotetta kannattaa käyttää vähintään tuo 8 viikkoa, jolloin tuloksia alkaa vasta kunnolla näkymään. Lyhyemmällä jaksolla tulokset voivat jäädä vajaaksi. Kollageenin vaikutus myös häviää viikoissa tuotteen käytön lopetuksen jälkeen. Vaikutukset ovat kuitenkin niin hyvät ettei jauheen käytön lopetus tule heti mieleen!

Jos kiinnostuit tästä Oslo Skin Lab -kollageenivalmisteesta, niin TÄÄLTÄ voit tilata sen itsellesi!

Saat ensimmäisestä paketista -60% alennusta. Hintaa sille jää siis vain 14,30€! Seuraavat paketit ovat normaalihintaisia (35,70€/kk). Alennushinta tulee näkyviin automaattisesti.

 


 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

 

Kaupallinen yhteistyö: Oslo Skin Lab

8 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Tätä olisi kiva testata! Oma iho todellakin kaipaa kaikki mahdolliset avut ikääntymisen merkkejä vastaan 😀 Tuo tarjoushinta on kyllä houkutteleva!

  Kivaa pääsiäistä!

 2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Kiva postaus! Oslo Skin Labin kollageenijauhe on minulle tuttua. Ja suosikkini kollageenijauheista. Minulla on nyt muu kollageenijauhe käytössä, mutta tuo alennus houkuttelee tilaamaan tätä ”varastoon”.
  Hyvää pääsiäistä!

 3. hannamariavv kirjoitti:

  Olisi mielenkiintoista testata tätä jauheen muodossa! Nyt mulla on käytössä Bette Boxista tulleet kollageenitabletit, joiden kanssa ajattelin katsoa näkyykö vaikutusta esim. silmänympärysten juonteiden syvyydessä ja ihossa muutenkin 🙂

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 4. Marjo kirjoitti:

  En ole kokeillut kollageenijauhetta mutta juuri Oslo Skin Lab tuotetta ovat tutut kehuneet. Olen myös kuullut kollageenitableteista joten niitäkin voisi olla kiva testata. Kiva kuulla, että jauhe on myös neutraalinen makuinen. Silmänympärysihoa pitää hoitaa ja onneksi itse aloitin silmänympärysvoiteen käytön jo 18v.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tätä kannattaa kyllä testata ja nyt saat vielä sen hyvällä alennuksella! Olen itsekin aloittanut silmänympärysvoiteen käytön samaan aikaan kuin meikkaamisen eli 12-13 vuotiaana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.