Hae
Purkkisirkus

Sheet mask is always a good idea! – Kokemuksia kangasnaamioista

*Sisältää mainoslinkkejä

20201205_234850

Kokemuksia kangasnaamioista

Hyvää Itsenäisyyspäivää! Tämä päivä on meille suomalaisille todella tärkeä. Yleensä sen tunnelma on jotenkin harras eikä jenkkityylisiä ilotulituksia ja karnevaaleja Suomessa nähdä. Tänä vuonna korona on muuttanut meidän Itsenäisyyspäivän viettoa todella paljon. Isommat kokoontumiset on kielletty eikä perinteisiä Linnan juhlia myöskään järjestetä. Tämä päivä on monille vapaapäivä, jonka ajattelin ainakin itse hyödyntää hemmottelevalla, pitkällä ihonhoitorutiinilla. Kangasnaamiot kuuluvat suuressa roolissa minun ihonhoitorutiiniin, joten ajattelin kertoa hieman omia kokemuksia kangasnaamioista. Löytyykö joukosta sinun suosikkeja?

dewytree

Dewytreen maskit ovat olleet yksiä minun suosikkejani tänä vuonna. Tämä Help Me on todella kosteuttava naamio, joka istuu hyvin kasvoille. Aloe on kangasnaamiossa hyvä valinta, jos haluat tehokasta kosteutusta ja ihoa rauhoittavaa vaikutusta. Dewytreen maskeja löydät Beautyko-verkkokaupasta.

20200125_200725

Dewytreen Deep-naamiossa on todella miellyttävä ja korkealaatuinen kangas. Vihreä väri on myös piristävä poikkeus. Kangasnaamio istuu hyvin kasvoille ja pysyy hyvin paikoillaan. Tämä naamio kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa saaden sen tuntumaan napakammalta ja täyteläisen kosteutetulta.

kokemuksia kangasnaamioista

eyenlip

Eyenlipin kangasnaamioissa on todella hyvä hinta-laatusuhde. Nämä edulliset naamiot ovat niitä jokapäiväisiä naamioita, joita raaskii käyttää useamman kerran viikossa. Moisture Essence -sarjassa on 7 erilaista naamiota, joista tämä lohiöljyä sisältävä versio on oma suosikkini. Naamio istuu hyvin kasvoille ja sen sisältävät rasvahapot hemmottelevat ihoa.

kokemuksia kangasnaamioista

Eyenlipillä on myös hieman erikoisempia naamioita tarjolla. Ihohuokosia puhdistavat kuplivat naamiot tuovat kivaa vaihtelua ihonhoitoon ja mahdollistavat myös hauskat kuvat esimerkiksi someen! Näissä naamioissa on poikkeuksena se, että käytön jälkeen iho huuhdotaan puhtaaksi, kun yleensä kangasnaamion käytön jälkeen ihoa ei saa pestä. Kuplivat naamiot puhdistavat ja supistavat ihohuokosia. Eyenlipin tuotteita löydät täältä.

20200822_185039

lyko

Testasin kesällä Lykon naamioita ja yllätyin iloisesti. Hydrogel-naamiot pysyivät hyvin paikoillaan ja kosteuttivat ihoa mukavasti. Edullinen hinta laskee kynnystä uusien maskien kokeiluun. Tämä kultainen naamio toi iholle ihanaa hehkua ja kosteutusta. Hydro-gel naamiot ovat yleensä kahdessa osassa, jolloin ne on helpompi asetella kasvoille ja istuvuus on näin ollen parempi. *Lykon sivuilla on hyvä valikoima heidän oman sarjan naamioita!

kokemuksia kangasnaamioista

lookatme

Tämä on uusi korealainen brändi, jonka tuotteita on myynnissä Suomessa ainoastaan Beautykolla. Ihastuin näihin naamioihin heti! Söpöt pakkaukset ja laadukkaat tuotteet olivat iloinen yllätys. Vesimeloni-naamiossa on todella ohut kangas, joka asettuu kasvoille todella hyvin. Naamio oli aivan ihana! Ihosta tuli todella täyteläisen kosteutettu. Löydät Lookatme-tuotteita täältä.

20201205_235256

 

oliko joukossa sinulle uusia naamioita tai omia suosikkeja?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Nomakenolife joulukuu – Winter Wish List

Huippusuosittu Elizavecca saapui Suomeen!

8 kommenttia

 1. Henna kirjoitti:

  Kateellisena katselen miten hyvin jokainen maski istuu kasvoillesi. Nimimerkillä mä en ole löytänyt yhtäkään edes hyvin istuvaa kankaista kasvonaamiota. Yleensä ne ei istu sitten, ei yhtään 😀 Siksi tykkään Kocostarin niistä kangasnaamioista jotka ovat ns palasina, saa painaa haluttuun kohtaan!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Haha kiitos! Joo se on kyllä todella yksilöllistä, miten kangasnaamiot istuvat. Nehän on pääsääntöisesti tehty aasialaisille kasvoille sopivaksi. Mutta noi kocostarin paloina olevat maskit on tosi hyvä vaihtoehto! 🙂

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Olen tainnut nähdä tällaisia maskeja jossain myytävänä, mutten ole koskaan jaksanut innostua kokeilemaan – joten kosmetologillakin kun ihonhoidon lopuksi on maskin aika, niin minusta se on jotenkin niin sotkuista touhua, vaikka sen toinen tekeekin!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo näitä saa nykyään ihan ruokakaupoista! Kaikki eivät näistä kuitenkaan innostu vaan käyttävät mieluummin pouspestäviä naamioita. Ne ovat taas mielestäni melko työläitä, mutta käytän niitä kyllä itsekin välillä.

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  olen kerran kokeillut kangasnaamiota, en tykännyt. parhaita on ne, jotka kuivuessaan tekee kasvoille ”kalvon” joka sitten nypätään pois 🙂

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Jookaikki ei niin välitä kangasnaamioista. Nämä peel off-naamiot ovat kyllä kans hauskoja varsinkin epäpuhtaalla iholla! 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kangasnaamiot on niin ihana hemmotteluhoito <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Niin on! Ja koska niitä on niin paljon erilaisia, niin saa aina erilaisen hemmottelun! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.