Hae
Purkkisirkus

Bette Box Heinäkuu – On the Road

*sisältää mainoslinkin

Heinäkuun Bette Box kolahti taas pakettiautomaattiin ja on aika selvittää mitä sieltä löytyikään. Tämän kuun teemana on On the Road eli reissujuttuja luvassa. Jos Bette Box on uusi juttu niin tässä lyhyt kertaus: Se on kerran kuukaudessa ilmestyvä kauneusboksi, joka sisältää 4-6 yllätystuotetta. Osa tuotteista on täysikokoisia ja osa matkakokoja sekä bonuksena on usein näytepusseja. Tuotteita kohdennetaan tilaajan kauneusprofiilin mukaan, joten se kannattaa täyttää! Myös pitkäaikaistilaajat saavat välillä omia kohdennuksia tai bonuksia. Tarkemmin tietoa Bette Boxista ja sen tilaamisesta löytyy *täältä!

Korres Olympus Tea 3in1 Puhdistusemulsio (27€/200ml)

Tätä tuotetta kovasti mainostettiin tämän kuun Bette boxin huipputuotteeksi. Tiesin tuotteen olevan vähän hintavampi kuin 10€ joten arvasin sen olevan matkakokoisena. Tällä kertaa 16 ml. Boxin teemakin on kyllä reissuteema, joten siihen matkakoot sopivat hyvin. Tämä tuote on kaikille ihotyypeille sopiva tehokas puhdistaja, joka puhdistaa, raikastaa ja poistaa kasvo- ja silmämeikin. Puhdistusaine sisältää 96,2% luonnollisia ainesosia, kuten antioksidanttista raudakkia, rauhoittavaa aloeta sekä luonnollisia puhdistavia ainesosia. Tuotteen sisältämät luonnolliset emulgaattorit ja öljyt tekevät siitä hellävaraisen. Tuote on myös vegaaninen! Itse en kamalasti tykkää näistä monitoimituotteista, mutta reissussa esim. mökillä ovat kyllä käteviä. Testiin menee seuraavalla mökkireissulla.

Nivea Dry Fresh Roll-On Antiperspirantti (2,45€/50ml)

Dödöä dödön perään. Näitä ei ehkä ihan näin usein tarvitsisi tulla. Kesäkuun boksissa tullut Doven dödö oli kyllä vain deodorantti ja olen todennut ettei se minulla riitä vaan tarvitsen antiperpirantin. Onneksi en ehtinyt ostamaan, kun tämä tuli nyt tästä. Tämän luvataan pitävän epämiellyttävät hajut ja märät kainalot tiessään. Tuoksu on ihan raikas, joten ilolla vaihdan tähän! Antiperspirantti sisältää myös kainaloiden ihoa hoitavia ainesosia. Kaikin puolin ok tuotteelta vaikuttaa, mutta miinusta siitä, että peräkkäisissä bokseissa tulee dödö!

Four Reasons Black Edition Hydro Wash Shampoo (6,90€/100ml)

Jälleen tuli shampoo. Tämä sopii kyllä matkateemaan myöskin. Tämä tuote oli kohdistettu pitkäaikaistilaajille. Olikohan muilla sitten joku erilainen shampoo? Tämä täyteläinen shampoo palauttaa hiusten kosteustasapainon ja hellävaraiset pinta-aktiiviset ainesosat puhdistavat hiukset suojaten hiusväriä. Runsaasti vaahtoava vaniljan tuoksuinen shampoo pesee hiukset tehokkaasti. Tuoksu on melko mieto, mutta vaniljainen. Käyttöön tämäkin tulee vaikka sinne mökille! Boxin tuote on siis tuo 100 ml.

Four Reasons Black Edition Daily Treatment Hoitoaine (6,90€/100ml)

Kun tulee shampoo niin tulee tietysti myös hoitoaine. Tämä oli myös kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Kosteuttavaa herneproteiinia sisältävä pikahoitoaine selvittää hiukset tehokkaasti ja lisää kiiltoa latistamatta hentojakaan hiuksia. Hoitoaine sopii kaikille hiuksille ja siinäkin on tämä vaniljan tuoksu. Ihan miellyttävä omaan nenään. Käyttöön niin kuin edellinenkin.

Dermosil Soft Natural Organic Mint Vartalovoi (9,70€/200ml)

Dermosilin tuotteita ei ole tullut liian usein joten kivaa vaihtelua. Ne ovat myös yleensä tosi laadukkaita ja hyviä. Tämä voide on tarkoitettu erityisesti kuivaihoisille, mutta toki kaikille se käy. Koostumus on pehmeä ja paksu, mutta sisältämiensä kasviöljyjen ansiosta se levittyy iholle helposti. Vartalovoi sisältää runsaasti ihoa pehmentävää sheavoita, joka myös sitoo kosteiden ihoon. Tuotteen tuoksu tulee luonnollisesta viherminttuöljystä, joka myös hoitaa ihoa. Vartalovoin imeydyttyä sen tuoksu haihtuu iholta. Kokeilin tätä käteen ja tuoksu on kyllä aika voimakas, jopa hammastahnamaisen minttuinen. Imeytyessään ihoon tuoksu kyllä katotaa eli koko päivää ei tarvitse tuoksua hammastahnalta.

Happy Smile Adults Manual Hiilikuituhammasharja (3,50€/kpl)

Hammasharjoja tulee aika ajoin Bette Boxista. Tämä ei kuitenkaan ole ihan perusharja mistä plussaa! Kyseessä on siis hiilikuituhammasharja, jonka pehmeät ja luonnostaan antibakteeriset harjakset ovat hellävaraiset ikenille ja puhdistavat hampaat kiillettä kuluttamatta. Harjasosan silikonisella takapinnalla saa helposti puhdistettua kielen ja limakalvojen sisäpinnat. Hiilikuituharjakset pitävät värjäymiä keräävät bakteeripeitteet loitolla, jolloin hampaat pysyvät puhtaana ja valkoisena. Hammasharjalle on aina käyttöä ja niin tämäkin tulee käyttöön. Ei nyt ole kuitenkaan kovin ihmeellinen tuote, vaikka ensialkuun kuulostaa erikoisemmalta. Käytössä vasta näkee onko mitään eroa tavalliseen harjaan.

Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips

Tämän hintaa ei ollut mainittu, koska tämä oli vähän niin kuin lisätuote. Tämä on siis mustapäälaastari, jolla repäistään mustapäät irti nenän päältä. Näitähän on sata eri merkkiä. Tässä hauskaa on laastarin kuviointi, joka on gepardikuvioinen. Laastarin käyttö on tosi helppoa. Ensin kostutetaan nenän iho reilusti vedellä. Sen jälkeen laastasi liimataan kostealle iholle ja annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia. Laastari kovettuu hieman kuivuessaan. Kun vaikutusaika on täynnä, laastari repäistään pois ja tutkitaan siihen tarttunut saalis. Pitänee illalla testata, kun en ole vähään aikaan näitä käyttänyt. Instastoryssa esittelen sitten miltä se näyttää nenässä!

Fendurex Urheilujuoma (13,50€/15 annospussia)

Tämä oli myös vähän niinkuin lisätuote. Yksi annospussi sitruunaista urheilujuomaa. Taidan antaa siskolle joka urheilee vähän enemmän kuin minä. Tuote on hammasystävällinen, koska sen pH on yli 7. Annospussin sisältö sekoitetaan ensin desilitraan lämmintä vettä. Tämän jälkeen lisätään vielä 4 desilitraa kylmää vettä ja juoma on valmis. Sopii nautittavaksi ennen ja jälkeen treenin.

Tässä oli tämän kuun saldo. Hieman jäi ehkä vaisuksi mielestäni. Täysikokoisia tuotteita oli 3 ja matkakokoja 3. Lisäksi 2 bonustuotetta. Ei mikään hintavin boksi tuotteidensa puolesta, mutta ihan ok. Tykkäsin ehkä viime kuun boksista kuitenkin enemmän. Nuo matkakokoiset tuotteet ei vaan innosta kauheasti.

Minkälainen sinun Bette Box oli?

 


 

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Bette box Kesäkuu

Bette box Toukokuu

Bette Box Huhtikuu

4 kommenttia

  1. Lillil kirjoitti:

    Dödöjä tulee kyllä vähän turhan usein :/. Toisaalta hyvä, niin ei ole tarvinnut käydä kaupasta hakemassa, mutta vähän alkaa puuduttamaan. Mielestäni oli tosi kiva, että nyt tuli shampoo sekä hoitoaine, koska usein boxissa on tullut vain toinen ja silloin jää ärsyttämään, ettei mukaan ole laitettu shampoota/hoitoainetta eikä pääse testaamaan niitä yhdessä.

  2. Sonja Suomela kirjoitti:

    Siinä mielessä kyllä hyvä, että tulee molemmat, shampoo ja hoitoaine, niin pääse niitä yhdessä testaamaan! En tullut sitä ajatelleeksi. Mulla alkaa vaan olla nyt varmaan 5 shampoota tässä käytössä niin en kaipaa juuri nyt uusia 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *