Hae
Purkkisirkus

Tammikuun Bette box

*Postaus sisältää affiliate-linkin

 

Tammikuun *Bette box saapui ja sisälsi ihan kivoja juttuja. Sisältö oli kuitenkin hieman laimeampi kuin esimerkiksi joulukuussa.

Lumene Nordic Seduction- huulikiilto

Näitä huulikiiltoja oli ilmeisesti 4 eri sävyä jaossa ja minulle tuli sävy Kesä. Väriltään kiilto on vähän liilahtava vaaleanpunainen. Ei ehkä ihan mun makuun. Kiillossa on hoitava ja kosteuttava koostumus. Seassa on myös hieman glitteriä. Hintaa tällä tuotteella on kaupasta ostettuna n. 17,90€.

Ibero Ripsiharja- ja kampa

Tämä on ehkä vähän tylsä tuote eikä minulla ole tälle juurikaan käyttöä. Tällä kampaosalla voi selvittää rioset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös riosenpidennysten selvitykseen. Hintaa tällä tuotteella on n. 5,90€.

Simple Eye Make-Up Remover- silmämeikinpoistolaput

Pääasiassa pesen meikit pois aina kaksoispuhdistuksella, joten näille lapuille ei myöskään ole paljon käyttöä. Kesällä mökille mennessä nämä ovat kyllä käteviä! Nämä laput poistavat meikin hellävaraisesti, silmänympärysihoa ärsyttämättä. Lappua pidetään hetki silmän päällä, jonka jälkeen meikki pyyhkäistään pois. Ei saa hangata! Paketillinen lappuja maksaa n. 3,95€.

Lierac Hydragenist- seerumi

Rakastan seerumeita, joten tämä on kiva tuote! Seerumi on kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä. Se sisältää hedelmien AHA-happoja, jotka uudistavat ihoa. Seerumia voi käyttää aamulla ja illalla kosteusvoiteen alla. Pari kertaa olen jo kokeillut ja tuntuu tosi kivalta iholla. Hyvin kosteuttava. Seerumia voi ostaa apteekeista. Boxissa tuli matkakoko, mutta täysikokoinen maksaa n. 52€.

Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahna

Jälleen hammastahna! Tästä on tullut vakiotuote boxeissa. Merkki vaan vaihtuu välillä. Tälläkertaa boxista tuli vain matkakokoinen, mutta kyllähän se käytettyä tulee. Tämä hammastahna sisältää perliittiä, joka auttaa poistamaan tummentumia tehokkaasti hampaiden pinnalta. Täysikokoisen tuubin hinta on n. 2,65€.

Back to the Roots Exfoliating Shampoo

Lisäksi pitkäaikaistilaajille tuli ektra lahja! Hellävaraisesti pesevän shampoon sisältämät luomuriisirakeet ja maitohappo kuorivat kevyesti hiuspohjaa. Hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttava shampoo sopii myös hilseilevälle hiuspohjalle. Shampoota voi köyttää viikoittain hiuspohjan kuorintaan tai kuuriluontoisesti pöivittäin hilseen poistoon. Tämä tuotemerkki on Suomessa kehitetty ja valmistettu. Mielenkiinnolla kokeilen tätä shampoota! Boxissa tuli täysikokoinen tuote, jonka hinta on n. 13,90€.

Kaiken kaikkiaan boxi oli ihan ok, mutta ei mikään kovin säväyttävä. Pitkäaikaistilaajalahja pelasti kyllä aika paljon. Toivottavasti helmikuun boxissa olisi enemmän kivoja juttuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.