Hae
Purkkisirkus

Sim Sensitive DS Blond Shampoo ja Conditioner – Tehokaksikko vaaleille hiuksille

*Tuotteet saatu blogiin

Omien hiusteni vaalentuessa on ollut pakko ottaa käyttöön myös vaaleutta ylläpitävät hiustuotteet. Hiuksia on vaalennettu pikku hiljaa ja yritetty välttää hiusten turhaa rasittamista. Hopeashampoo ja -hoitoaine ovat tulleet tutuiksi tässä viime kuukausien aikana. Olen kokeillut jo monia erilaisia ja etsinyt sitä täydellistä minulle. Olen käynyt samalla kampaajalla jo useamman vuoden ja sain kokeiluun kampaajani Caritan suosittelemia uusia tuotteita. Sim Sensitive DS Blond Shampoo ja hoitoaine on ollut minulla nyt käytössä jo pari kuukautta ja olen ollut iloisesti yllättynyt sen tehosta.

Sim Sensitive on kotimainen merkki, jonka DS -kampaamotuotesarjan tuotteet ovat vegaanisia ja hajusteettomia. Tuotteet ovat myös dermalogisesti testattuja. Hopeashampoossa ja hoitoaineessa on myös UV-suoja. Sim Sensitive DS Blond shampoo on todella runsaspigmenttinen ja taittaa hyvin keltaisuutta. Shampoo vaahtoaa melko vähän, mutta pesee kuitenkin hiukset todella hyvin. Vaikutusajaksi on merkitty 1-5 minuuttia ja yleensä annan sen olla pari minuuttia. Omiin hiuksiini pigmentti tuntuu tarttuvan melko voimakkaasti enkä kuitenkaan halua violettia tukkaa, joten lyhyempi vaikutusaika on minulle parempi. Pitkällä vaikutusajalla saa varmasti aika hyvin violetin värin. Shampoon kanssa käytän suojakäsineitä, ettei kädet värjäänny.

Sim Sensitive DS Blond hoitoaine täydentää keltaisuuden poistoa todella tehokkaasti. Hopeashampoo on yleisesti aika kuivattavaa, joten hyvä hoitoaine on pakollinen. Tämä hoitoaine tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Se myös taittaa hieman lisää vielä keltaisuutta shampoopesun jälkeen. Hoitoaine ei ole niin vahvasti pigmenttistä kuin shampoo, joten suojakäsineitä ei sen kanssa tarvita. Vaikutusaika on lyhyt eli 2-5 minuuttia. Hoitoaine ei ole ylihoitava eikä ainakaan minulla latista hiuksia.

Yleensä käytän näitä kahta yhdessä, mutta välillä saatan pestä hopeashampoolla ja laittaa tavallista hoitoainetta tai toisinpäin. Ylipäätään käytän hopeashampoota maksimissaan kerran viikossa. Liiallinen hopeashampoon käyttö tekee hiusväristä tunkkaisen eikä oma tavoitteeni ole harmaa tai liilatukka. Itse haluan aika puhtaan vaalean kylmän sävyn, johon riittää tuo harvempi tahti hopeashampoota.

Sim Sensitive DS Blond -sarjan tuotteet sopivat omille hiuksilleni todella hyvin. Puhdas vaalea sävy tulee hiuksissa mielestäni hyvin esille. Omia hiuksiani on vaalennettu raidoilla ja tyvi on ollut vähän tummempi, joten ihan tasaisen vaalea väri ei vielä ole. Näillä tuotteilla voi hyvin pidentää värjäysväliä, jos vain kestää tyvikasvun. Normaalisti itse käyn hiuksia värjäämässä noin kahden kuukauden välein. Nyt vaalealla tukalla on voinut väliä hieman venyttää verrattuna ihan tummaan.

Hyvä kampaaja on hiusten värjäyksessä kaiken a ja o. Olen onneksi löytänyt itselleni tosi ihanan kampaajan, joka jo vuosien kokemuksella tietää mikä minulle sopii. Jos etsit hyvää kampaajaa Hyvinkään seudulta, niin voin sydämestäni suositella Hiusstudio Beauty Boxia. Boxin naiset ovat kaikki ihan huippuja ja tosi ammattilaisia. Itse käyn Caritalla, joka on tietysti ihan super tyyppi! Lämmin suositus!

 


Aiheeseen liittyy:

Biozell Silver vaaleiden hiusten tuotteet

Parhaat tuotteet viileän vaalean hiusvärin ylläpitoon

Four Reasons Blond – Vaaleiden hiusten kirkastaja

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.