Hae
Purkkisirkus

Nomakenolife tammikuu 2021 – Top of the Charts

Hyvää uutta vuotta! Posti toi heti vuodenvaihteessa uuden Nomakenolife boksin, joten aloitetaan sillä tämä vuosi. Pyrinkin nyt tänä vuonna lisäämään jälleen korealaisen kosmetiikan osuutta blogissa vaikka edelleen kirjoitan oikeastaan kaikesta kosmetiikasta. Nämä kuukausiboksit myös vilahtelevat joka kuukausi täällä seassa. Nomakenolife tammikuu on teemaltaan viime vuoden listaykköset Japanista ja Koreasta. Katsotaan siis mitkä tuotteet ovat olleet siellä huippusuosittuja!

20201205_175305

mediheal essential mask

Ei varmasti ole yllätys, että listalta löytyy kangasnaamio! Medihealin kangasnaamiot on äänestetty kaksi vuotta peräkkäin listan kärkeen. Naamiot on tehty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa ja ne sisältävät ihania, ihoa helliviä, ainesosia. Jaossa oli  5 erilaista naamiota, joista minä sain Collagenin, joka kosteuttaa ja uudistaa ihoa tehokkaasti. Minulla on näitä samoja maskeja jo kotona ja tykkään näistä kyllä kovasti. Näissä on hyvä istuvuus ja ohut kangas. Valikoimaa on myös runsaasti erilaisille ihotyypeille.

20210103_174039

mise en scene extreme damage repair hair mask

Tämä brändi on minulle ihan tuntematon, mutta esitteen mukaan se on Korean suosituin hiusbrändi! Olen päässyt testaamaan muutamia tälläisiä hiusnaamioita, joissa on muovinen turbaani mukana, ja olen niistä tykännyt. Tämä hiuksia ravitseva naamio käyttää luonnollisia öljyjä, lämpöä ja vesihöyryä täyttääkseen hiussuortuvat kosteuttavilla ainesosilla, kuten sheavoilla, jojobaöljyllä ja kookosöljyllä. Tämä kuulostaa kyllä todella ylelliseltä ja aion tämän testata heti ensi viikolla.

20210103_174034

fascy moisture bomb hand cream

Käsirasvoja tarvitsee aina, varsinkin näin talviaikaan. Tämän brändin käsirasvoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 10 miljoonaa kappaletta. Sen täytyy siis olla hyvä! Voide sisältää sheavoita sekä aloe vera uutetta, jotka kosteuttavat ja hoitavat käsien kuivaa ihoa. Jaossa oli 5 erilaista käsivoidetta, joista minä sain greipin. Sitrustuoksut sopivatkin hyvin talveen.

nomakenolife tammikuu

ur glam lip oil

Huuliöljyt ovat suuressa suosiossa Aasiassa. Tämä huuliöljy yhdistää huulivoiteen ja huulikiillon. Tällä saa kuiville huulille kosteutusta ja hoitoa sekä läpikuultavaa sävyä. Huuliöljy tuntuu kivan kosteuttavalta huulilla eikä yhtään tahmaiselta. Tätä oli jaossa jopa 12 eri sävyssä, joista minulle tuli läpikuultava keltainen.

nomakenolife tammikuu

innisfree matte mineral setting powder

Innisfree on yksi Korean myydyimmistä brändeistä. Tämä irtopuuteri on brändin suosituimpia tuotteita. Puuteri sisältää Jeju-saaren mineraaleja ja minttua. Koostumus on todella kevyt ja se asettuu hyvin iholle. Olen kokeillut tätä meikkivoiteen päälle silmänympärysalueelle sekä muualle kasvoihin ja tämä vaikuttaa tosi hyvältä. Ei ole kuitenkaan mitenkään kuivattava. En ihmettele, että tämä on todella suosittu korealaisten naisten keskuudessa!

20210103_174014

ur glam eyeshadow palette

Tämä 9 sävyn luomiväripaletti myytiin heti loppuun sen jälkeen kun se äänestettiin parhaaksi multipaletiksi. Sävyt ovat todella monikäyttöiset ja sopivat oikeastaan kaikille. Sävyjä on sekä mattaisia että glitterisiä, joten myös juhlavammat meikit onnistuvat tällä paletilla!

nomakenolife tammikuu

bt12 hair clip

K-Pop bändit ovat huikeassa suosiossa Koreassa ja Japanissa ja bändien oheistuotteet ovat tietysti huippu myyntihittejä. Boksissa tuli söpöt hiuspinnit, joita oli jaossa 7 erilaiset. Nämä taitavat kyllä mennä kummitytölle käyttöön. Eivät ehkä ole ihan minun tyyliä.

20210103_174100

microfiber hair drying glove

Viimeisenä tuotteena boksista löytyi erikoinen mikrokuituinen hanska. Hanska on tarkoitettu avuksi hiusten kuivaamiseen. Sitä käytetään yhdessä hiustenkuivaajan kanssa lyhentämään kuivausaikaa. Hanska on imukykyistä materiaalia, joten se nopeuttaa hiusten kuivumista. Vaikuttaa aika erikoiselta tuotteelta! Hanska on konepesun kestävä.

20210103_174023

Nomakenolife tammikuu oli kyllä yllättävän täynnä tavaraa. 8 tuotetta ja kaikki tuotteet olivat täysikokoisia. Mukana oli jälleen ihan uusia brändejä sekä vanhoja tuttuja. Tämä boksi kyllä yllättää aina erilaisuudellaan ja innovatiivisilla tuotteillaan! Jos kiinnostuit tilaamaan itsellesi tai lahjaksi tömän boksin, niin löydät sen täältä. Helmikuun boksissa seikkailevat söpöt Pokémonit!

nomakenolife tammikuu

 

oliko tammikuun boksissa tuttuja tuotteita?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Nomakenolife joulukuu – Winter Wish List

Nomakenolife syyskuu – K-Pop must haves

3 kommenttia

 1. Taotao kirjoitti:

  Tää vaikuttaa hyvältä boksilta tilata! Mutta kysyn jo tässä ennenkuin innostun että saako boksia tilattua jos on visa electron? Eli voiko sen maksaa etukäteen tietyksi ajaksi vai pitääkö tilauksen olla käynnissä kokoajan?
  Tämän ongelman takia en ole saanut tilattua mm. lookfantastic boksia, mutta goodieboksin kyllä. Harmittaa kun joitain bokseja ei saa tilattua ollenkaan koska omistan vain visa electronin ja voin siis käyttää vain verkkopankkia maksuihin :<

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tutkailin tuota maksuasiaa itsekin ja siellä on maksuvaihtoehtona luottokortin lisäksi paypal. Voit siis siirtää paypal-tilille rahaa ja boksin maksu menee sieltä. Itse tilaan niin, että maksu menee joka kuukausi, mutta tilata voi myös 3, 6 ja 12 kk jaksoissa, jolloin maksat esim. 3kk könttänä ?

 2. Taotao kirjoitti:

  Kiitos vastauksesta 🙂 pitääkin tutustua tuohon paypal maksamiseen niin on tilausmahdollisuuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.