Hae
Purkkisirkus

Skincity – Moderni ihonhoitoklinikka netissä

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesä on kääntymässä syksyyn ja niin myös iho reagoi tähän vuodenajan muutokseen. Viime vuonna Suomeen rantautui aivan ihana ihonhoitoklinikka Skincity. Skincity on siis ihonhoitoklinikka netissä ja heidän verkkokaupassaan on mahtava valikoima hoitolatasoista kosmetiikkaa. Monet hoitolabrändit ovat välillä aika vaikeasti saatavilla, mutta Skincityn verkkokaupasta niihin pääsee käsiksi todella helposti.

Ihonhoitoklinikka

Ihotesti

Näin vuodenajan vaihtuessa ihonhoitorutiinia kannattaa hieman muuttaa vastaamaan ihon tarpeita. Skincityn sivuilla on todella hyvä *Ihotesti, joka on nettikysely. Tästä on kaksi eri versiota, toinen laajempi ja toinen suppeampi. Suosittelen todellakin tekemään tämän testin. Testin tulokset analysoi koulutettu kosmetologi, joka antaa sinun vastausten perusteella tuotesuositukset.

Saat sähköpostiin koko ihonhoitorutiinin ja voit niistä tuotteista itse valita mitä haluat ostaa. Mitään ei ole pakko ostaa. Testissä voit myös valita, jos haluat saada tuotesuositukset vain joltain tietyltä brändiltä. Testi on täysin ilmainen ja saat tuotesuositukset 3 arkipäivän kuluessa. Tämä on todella mahtava keino saada ammattilaisen tuotesuosituksia!

Apua iho-ongelmiin

Sivuilla on myös kattavasti kosmetologien kirjoittamia artikkeleita erilaisista iho-ongelmista. Näissä on myös hyvin tuotesuosituksia mukana. Näin saat todella helposti vinkkejä omaan ihonhoitoon sekä hyvät tuotesuositukset.

Sivusto on oikea tietopankki, jota todellakin kannattaa hyödyntää. Heidän asiakaspalvelu on todella ihana. He auttavat mielellään ja saat nopeasti yhteyden ammattitaitoiseen kosmetologiin vaikka chatin kautta. Tämä on todellakin nykyaikainen ihonhoitoklinikka!

Laaja tuotevalikoima

Skincityn tuotevalikoima on laaja. Mukana on monta suomalaisten rakastamaa hoitolamerkkiä sekä korealaisia merkkejä ja luonnonkosmetiikkaa. Väitän siis, että kaikille löytyy sopiva ja mieleinen brändi. Hoitolamerkeistä suosikkejani ovat *Exuviance ja *Dermalogica. Näiden lisäksi tietysti korealaiset brändit kiinnostaa ja niistä suosikkejani ovat *Klairs sekä *By Wishtrend. Tarjolla on myös tosi kivoja luonnonkosmetiikan brändejä, joihin kannattaa ehdottomasti myös tutustua. Katso ainakin *Juice Beauty ja *Neal’s Yard Remedies.

Ihonhoitoklinikka

Valikoimiin on tullut myös ihana meikkibrändi *MAKETHEMAKE. Tämä brändi on ihoa korostavan meikin puolestajapuhuja. Valikoimiin kuuluu meikinpohjatuotteet, korostustuotteet sekä laaja sivellinvalikoima. Tilasin juuri itselle heidän kehutun *Vitamin B Flawless Filter-meikkivoiteen sekä ihanan tuntuisen *Vitamin E & Hyaluronic Highlighter Duon, jossa on samassa pakkauksessa voidemainen korostustuote sekä väritön voidemainen hehkua tuova tuote.

Laadukas paketointi ja nopea toimitus

Postipaketin mukana tulee aina ihana Kokeshi-nukke, joka on japanilainen hyvää onnea tuova nukke. Nuken ulkoasu muuttuu aika ajoin ja toiset ovat alkaneet näitä ihan keräilemään. Minullakin on jo kuuden nuken kokoelma! Paketointi on tehty aina todella huolellisesti ja paketti saapuu perille nopeasti. Lisäksi pääkaupunkiseudulla saa tilaukselle ilmaisen kotiinkuljetuksen Budbeen kautta. Tämä vaihtoehto tulee sinulle näkyviin toimitusta valitessa, jos postinumerosi on heidän toimitusalueella.

Jos Skincity ei ole vielä tuttu niin nyt kannattaa kyllä käydä tekemässä ihotesti ja selailla ihanaa tuotevalikoimaa. Tämän viikonlopun ajan (pe-su) heillä on kaikki kasvojenhoitotuotteet -20%!  Kannattaa siis hyödyntää tämä tarjous! Tarjouksen pääset hyödyntämään *täältä.

 

Oletko tehnyt Skincityn Ihotestiä?

 


SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Skincity Stick Collection – 4 tuotteen minirutiini

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

8 kommenttia

 1. lilli kirjoitti:

  Tämä onkin uusi tuttavuus, pitää käydä kurkkaamassa valikoima. Kiitos vinkistä!

 2. Melissa kirjoitti:

  Varsinkin kun siirrytään talven puolelle, niin meikäläisellä alkaa iho kuivua ihan korpuksi. Jokaisessa vuodenajassa on kyllä omat haasteensa.

 3. tuulanneli kirjoitti:

  En ole tehnyt ja tämä on minulle uusi tuttavuus. Olen sen verran vanhanaikainen, että haluan näissä asioissa henkilökohtaista palvelua 🙂

 4. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

  Oon lukenut Skincitystä aikaisemminkin ja muistelen, että mulla oli tuo ihotesti pidempäänkin puhelimessa netin välilehdellä auki, mutta jostain syystä se jäi tekemättä, pitääpä käydä taas katsomassa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.