Hae
Purkkisirkus

Bette Box lokakuu – Relax

Kenellä muulla alko alkoi heti otsikon lukemisen jälkeen soimaan päässä MIKAn Relax, Take it easy? 😀 Mulla ainakin alkoi! Mutta siis asiaan.. Lokakuu on jo täydessä käynnissä, joten niin myös on aika uuden Bette Boxin. Bette Box on kuukausittain ilmestyvä yllätysboksi, joka sisältää osittain oman kauneusprofiilisi mukaan valikoituja tuotteita. Tuotteita on boksissa 4-6, joista osa on näytteitä ja matkakokoja. Tuotemerkkejä on laajasti. Käydään nyt läpi mitä sieltä löytyi tällä kertaa.

Lumene Ajaton Tiivistetty Seerumi (49,50€/50ml)

Aloitetaan parhaimmasta! Olen seerumihullu, joten tämä tuote sopii mulle tosi hyvin. Lumenen uusin tuotelinja, Ajaton, on kiva päästä korkkaamaan juuri tällä seerumilla. Tämä on siis seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmä. Mielenkiintoista! Melko paksu koostumus imeytyy iholle kuitenkin tosi hyvin. Tuoksu on ihan hyvä, aika mieto. Testiin menee! Saamamme seerumi on pieni matkakoko. Saimme testiin myös näytepussin Lumene uudesta Invisible Illumination sävyvoiteesta. Tästä odotin isompaa kokoa boksista, mutta ehkä se tulee myöhemmin.

Herbina Kevyt Kasvovoide (5€/50ml)

Jatketaan ihonhoitotuotteilla. Tämä Herbinan uutuus kasvovoide vaikuttaa myös mielenkiintoiselta. Saimme sen täysikokoisena. Voiteessa on raikas tuoksu ja se kosteuttaa ihoa 24 tuntia. Voiteen sisältämät avokado- ja manteliöljy kosteuttavat sekä C-vitamiinia sisältävä tyrnimehu piristää ihoa. Vaikuttaa ihan kivalta.

Manna Kadar LipLocked Priming Lip Wand (24USD/2,5g)

Huulituotteita tulee aika usein Bette Boxista. Manna Kadaria tuli myös viime kuussa ei tosin huulituotetta. Jaossa oli kolme eri sävyä, joista minulle tuli Rouge. Sävy on upea punainen, joka sopii loistavasti edessä häämöttävään pikkujoulukauteen! Tykkään. Olisi kiva tietää, mitä muita sävyjä oli jaossa. Tuotteessa on voimakas pigmentti, se on helppo levittää ja pysyy hyvin huulilla. Testiin menee.

Natura Siberica Taiga Daily Protection käsivoide (5,90€/75ml)

Tämä venäläinen luonnonkosmetiikka on kiinnostanut, mutta en ole sen tuotteita aikaisemmin kokeillut. Nyt saimme merkin käsivoiteen, jonka kerrotaan olevan Ranskassa heidän myydyin tuote. Voide imeytyy nopeasti ja suojaa käsiä. Tuoksu on melko mieto ja ihan hyvä. Tuleehan tuo käytettyä talven aikana 🙂 Saimme voiteesta matkakoon.

o.b. ProComfort (3,07€/16kpl)

Viimeisenä tuotteena Bette Box paljasti sisältään tamponeja. Nojoo.. Itsellä ei ole niille käyttöä, koska olen kuukupin ystävä. Tosin viime vuosina minipillereiden takia vuotoa ei ole juuri ollut. Mielenkiintoisempaa olisi ollut jos boksista olisi paljastunut kuukuppi! Se olisi nykyaikaa, kun tätä roskaamista yritetään vähentää.

Näiden tuotteiden lisäksi Bette Box sisälsi myös Noveexpertin näytteen sekä Flower by Kenzo tuoksunäytteen. Näitä tuoksunäytteitä alkaa olla koko kämppä pullollaan, joten yhtää enempää en olisi kaivannut. Muutenkin kolme mininäytettä on aika paljon samassa boksissa. Kenzon tuoksun faneille tämä oli tietysti kiva ylläri.

Jos oma Bette Box vielä puuttuu niin *pääset sen tilaamaan täältä. Tarjolla on eripituisia pätkiä ja voi tilata vain yhdenkin boksin. Jatkuvan tilauksen voi lopettaa milloin haluaa,vaikka jo ensimmäisen boksin jälkeen! Kannattaa testata, varsinkin nyt Joulua kohti mentäessä boksissa voi olla kivoja juttuja.

10 kommenttia

 1. SariC kirjoitti:

  Ajaton seerumi maksaa 49,50€/50ml 🙂

  Tykkäsin kans boksista, vaikka alkutuntuma olikin vaisu. Kivoja piristäviä tuotteita! Käsivoide olisi voinut olla täysikokoinen.

 2. Minna kirjoitti:

  Olipa taas huono boxi

 3. Bettebuu kirjoitti:

  Oli kyllä huono boxi ja iso pettymys että sieltä tulee tampojena. Vaikea uskoa, että tästä maasta löytää kovin monta naista joille tamponit ei olisi vielä tuttuja ja lisäksi monet siirtyneet itse mukaan lukien ekologisista syistä kuukuppiin, niin tampoonit aivan turhaa tavaraa. Noilla meikkinäytteitä usein boksissa korvataan tuotteita esim ”3 meikkinäytettä on kuin yksi normaali tuote” vaikka mielestäni niiden pitäisi nimenomaan tulla siihen kaupan päälle.

 4. Marianne kirjoitti:

  MInusta boxi oli ihan mieleinen muuten, mutta kuukautissuojia en enää käytä minkäänlaisia.

  Manna Kadarin huulipuna oli tosi kaunis, intensiivinen punainen, joka näyttää kauniilta huulilla.

  Herbinan kasvovoidetta levitin illalla kasvoille – tuntui ihan kasvonaamiolta iholla, mutta aamulla oli ihanan pehmeä ja rypytön iho.

  Natura Siberican käsivoide ajoi asiansa – voide imeytyi heti käsiin, eikä jättänyt mitään rasvaista kalvoa, hyvin mieto tuoksu.

  Lumenen voiteen ja seerumin mix tuntui kasvoilla oikein hoidetulta ja voide upposi tosi hyvin ihoon, jättämättä rasvaista tunnetta – loistotuote, jonka aijon ottaa vakituiseen käyttöön.

  Näytepusseja en ole vielä kokeillut, mutta olin näihin muihin tuotteisiin tyytyväinen, olisi vaan saanut olla normaalikokoisissa pakkauksissa tai enemmän tuotteita, nyt oli liikaa minikokoista purnukkaa ja ob:t olisi saanut jättää pois kokonaan.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo aika samat ajatukset minullakin kun tuotteita hieman testailin. 🙂 Näytepussit on kaikista ärsyttävimpiä ja tamponit aika erikoinen tuote boksiin.

 5. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mun boxi taisi olla tuota Manna Kadarin sävyä lukuunottamatta identtinen 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.com/2018/10/bette-box-lokakuu-2018.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.