Hae
Purkkisirkus

Goodiebox elokuu – Hetki omaa aikaa

Kaikki kaipaavat välillä hemmottelua. Ja sitä tarjoaa tämän kuun Goodiebox. Teemana on siis oma aika ja siitä nauttiminen ilman syyllisyyden tunteita. Goodiebox elokuu sisältää tuotteita kokonaisvaltaiseen hemmotteluun! Tarkemmin Goodieboxin tilaamiseen pääset tutustumaan täältä. Käydään nyt tuotteiden kimppuun!

goodiebox elokuu

mind roller double sided jade roller (44€)

Ensimmäinen tuote on juurikin siihen itsensä hemmotteluun tarkoitettu! Aidosta jadekivestä valmistettu kasvorolleri on todellista luksusta. Jaderollerissa on kaksi päätä: isompi kasvoille ja pienenpi silmänympärysalueelle ja kulmakarvoille. Rollerilla suositellaan rullailtavan 5-10 min liikuttaen rolleria kasvojen keskikohdasta poispäin sekä ylöspäin suuntautuvin vedoin. Älä käytä liikaa voimaa rullaillessa. Olen itse huomannut, että helposti tulee käytettyä liikaa voimaa, mutta se vain venyttää ihoa ja aiheuttaa sen veltostumista. Jaderolleria voi säilyttää kylmässä, jolloin sen turvotusta laskeva vaikutus vielä korostuu!

goodiebox elokuu

moshi moshi mind hempt sheet mask (5€)

Kanagsnaamiot ovat mielestäni parasta arjen luksusta. Niillä saa niin vaivattomasti iholle sen kaipaamaa hemmottelua ja niitä on helppo kuljettaa myös mukana reissussa ja esim. mökillä. Tämä brändi on vieras enkä ole varmaa ennen käyttänyt hamppumaskia! Ihan mielenkiintoinen ainesosa kyllä. Naamio on orgaaninen ja vegaaninen. Hampun siemenistä tehty seerumi virkistää ja kosteuttaa ihoa. Kannattaa kokeilla rullailla jaderollerilla kangasnaamion päältä! Se tehostaa seerumin imeytymistä iholle.

goodiebox elokuu

evoluderm smoothing FOOT scrub (7€)

Jalat kaipaavat usein todella paljon hoitoa ainakin minulla. Kuivat kantapäät ovat ikuinen vaiva, jos en rasvaa niitä säännöllisesti. Tämä tulivuoren kallion hiukkasia ja shea-voita sisältävä kuorintavoide virkistää jalkoja ja poistaa kovettumia. Kuorintaa voi käyttää kuivalle tai kostealle iholle ja sen jälkeen se huuhdellaan pois. Tuote tuli täysikokoisena.

20200822_121454

dermosil shower cream (3,20€)

Dermosilin tuotteet ovat tuttuja jo vuosien takaa. Jokin aika sitten he uudistivat tuotteiden ulkoasua ja mielestäni muutos on onnistunut. Goodiebox elokuu tarjoaa testattavaksi heidän suihkuvoiteen. Se sisältää betaiinia ja hienoksi jauhettua kauraa, jotka kosteuttavat ja silottavat ihoa. Voidemainen koostumus tuntuu ylelliseltä iholla! Tuoksu on miedon hedelmäinen. Tuote tuli täysikokoisena.

manna kadar sea minerals reneWing body butter (22€/400ML)

Manna Kadarilta olen tottunut näkemään vain meikkejä, joten tämä vartalovoide on iloinen yllätys! En ole meikeistä kauheasti välittänyt, mutta vartalovoide kyllä kiinnostaa. Vartalovoide sisältää Kuolleenmeren mineraaleja, jotka ravitsevat ja elvyttävät kuivaa ihoa. Tämä kuulostaa hyvältä voiteelta talviajalle! Saimme tuotteet 180g purkissa.

20200822_121325

aether citrus ester eau de parfum (150€/100ml)

Tuoksuja on nyt tullut vähemmän näistä bokseista ja hyvä niin. Välillä on kuitenkin kiva saada joku uusi tuoksu testiin. Tämä brändi on minulle täysin vieras, mutta tuoksu vaikuttaa hyvältä. Tuoksu sisältää eukalyptuksen ja greipin vivahteita yhdistettynä sitruksiseen pohjaan. Hajuvesi on unisex. Saimme tuotteesta 10ml matkakoon.

20200822_121522

Goodiebox elokuu oli kyllä sisällöltään aika hyvä! Teema oli kiva ja tuotteet sopivat hyvin teemaan. Myös täysikokoisia tuotteita oli paljon. Boksin sisällön arvoksi tuli 99€, joten rahalle sai kyllä vastinetta. Moni tuote tulee myös itselle käyttöön. Nyt rullailemaan viikon aika kertyneet turvotukset pois!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox kesäkuu – The Vitamin Sea Box

Goodiebox toukokuu – The Boost’ Box

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.