Hae
Purkkisirkus

Bette Box marraskuu – Let’s Get Cozy

*Sisältää mainoslinkkejä

Kiitos Postin lakon, sain oman Bette Boxini vasta nyt. Somesta vakoilin, että osa sai sen jo viime perjantaina. Posti on kuitenkin oikealla asialla lakkonsa kanssa, joten en voi olla kauhean pahoillani. Tässä kuussa Bette Box tarjosi helpotusta pimeään marraskuuhun. *Täältä voit tutustua Bette Boxiin tarkemmin. Katsotaan siis miten siinä onnistuttiin.

20191113_155640

Biozell Professional Silver Dry Shampoo (7,90€/300ml)

Tämä on ennestään tuttu tuote. Luulen jopa, että olen saanut tämän saman tuotteen aikaisemmin Bette Boxista. (Tarkistin ja se on tosiaan tullut viime vuoden kesäkuun boksissa). Kyseessä on siis kuivashampoo, jossa on hopeashampoolle tyypillistä violettia sävyä. Sen tarkoitus on taittaa hiusten keltaisuutta. Tätä kannatta suihkia hiuksiin hieman kauempaa, ettei hiuksiin tule selviä liiloja läiskiä. Puhdistava vaikutus on ihan hyvä ja ihan hyvin se myös kirkastaa hiuksia. Saimme 100ml matkakoon.

20191113_155915

Gliss Total Repair -hoitosuihke (3€/200ml)

Boksista tuli myös toinen hiustuote. Tämä on hiuksiinjätettävä hoitoaine. Nämä ovat yleensä ihan kivoja ja käytän näitä varsinkin matkoilla ja mökillä. Tämä on tarkoitettu varsinkin kuiville hiuksille, joka sopii minulle hyvin. Hoitoaine sisältää keratiiniseerumia, joka korjaa vaurioituneita hiuksia. Ihan kivanoloinen tuote ja se tuoksuu hyvältä. Saimme tuotteen täysikokoisena.

20191113_155928

Lumene Arktis käsivoide (7,90€/30ml)

Lumene on palannut! Jee! Tosin käsivoide ei ehkä oli kaikista mielenkiintoisin tuote heiltä. En ole itseasiassa tätä sarjaa ennen kokeillut ja käsirasvaa tarvitsee aina, joten kyllä tämä käyttöön tulee. Tässä voiteessa on todella mieto tuoksu, mikä on kiva juttu. Saimme tämän täysikoisena.

bette box marraskuu

Affect Eyebrow Pomade (19,90€/5g)

Viimeisenä tulee ehkä boksin kiinnostavin tuote. Vedenkestävä kulmakarvapomade. Sävykin on aika onnistunut eli medium. Tämä menee kyllä testiin. Tällä saa tehtyä hyvin luonnolliset kulmat tai voimakkaat instagram-kulmat. Itse olen luonnollisten kannalla. Tarvitset vain pienen jämäkän viistosiveltimen, jolla saat tuotteen levitettyä kulmiin. Tuote tuli täysikokoisena.

bette box marraskuuVarsinaisten tuotteiden lisäksi tässä boksissa tuli yllättävän paljon ilmaisnäytteitä ja muuta sälää. Saimme viikon kuurin Silicea Beauty Shots -kauneusjuomaa, joka sisältää puhdasta mineraalista piitä, biotiinia sekä seleeniä. Nämä edistävät hiusten, ihon ja kynsien terveyttä. Lisäksi tuli miesten tuoksunäyte, toisenlainen terveysjuomashotti (joita on tullut useita samanlaisia ennenkin), sekä Pandan valkosuklaa päällystettyjä lakuja koko pussillinen!

20191113_155702

 

bette box marraskuuBoksi oli siis todella täysi, mutta rahallinen arvo oli vain n. 37€. Minusta Bette Box voisi jättää pois kaikki nämä oheistuotteet ja keskittyä kokonaan kosmetiikkaan. Jos nämä kaikki näytteet ja sälä olisi jäänyt pois, sillä olisi varmasti saatu joku matkakokoinen kosmetiikkatuote mukaan. Kuitenkin edullisia, mutta laadukkaita kosmetiikkatuotteita on saatavilla ihan laajasti myös Suomessa.

Omat pohdintani sisällön suhteen voivat kummuta siitä, että olen tilannut boksia jo Livboksin aikaan ja monet tuotteet ovat alkaneet tulla uudelleen, joka hieman turhauttaa. Uudelle tilaajalle nämä sisällöt ovat varmasti todella mieleisiä. Jos kiinnostuit tilaamaan Bette Boxin itselle tai vaikka joululahjaksi, niin kurkkaa kaikki eri tilausmuodot ja yllätä ystävä tai lähimmäinen kivalla lahjalla. Tilausmuodot ja hinnat näet *täältä.

 

Mitä mieltä olit sisällöstä?


 

10 kommenttia

 1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Minua kans ärsyttää se, että sitä ylimääräistä sälää tungetaan boksiin oikeiden arvokkaiden tuotteiden kustannuksella. Marraskuun boksi oli itselle mieluinen mutta tosi usein on tullut bokseja jotka ei miellytä yhtään kun ne on täynnä turhaa pikkusälää ja itse tuotteetkin on niin epäkäytännöllisiä tai epäkiinnostavia ettei oikein jaksa innostua koko boksista. Nyt kun Suomen markkinoille on tullut kauneusbokseissakin vaihtoehtoja niin Bette ei oikein houkuta enää tilaamaan.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Niinpä! Olen myös alkanut miettimään, että pitäisikö tilaus katkasta.. Mulle tulee Glossybox, jossa sisältö on paljon enemmän kosmetiikkapainotteinen. Täytyy pohtia..

 2. Melissa Laitakari kirjoitti:

  Hei kuule, olitkohan sä tuolla Vaikuttajamedian synttäreillä?

 3. Heiduska kirjoitti:

  Vaikuttaa kivalta tuo bette boxi, koskaan itte en ole kyseiseen pakettiin tutustunut.

 4. Marjut kirjoitti:

  Tuo silver-kuivashampoo kuulostaa mielenkiintoiselta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.