Hae
Purkkisirkus

Glossybox toukokuu – Pink Spring

*Sisältää mainoslinkkejä

Nämä kauneusboksit ilmestyivät nyt ihan peräkkäin, joten saatte nyt tuutin täydeltä ylläribokseja! Nyt vuorossa on Glossybox, joka on näkynyt blogissa nyt alkuvuoden ajan. Olen tykästynyt tämän kauniiseen ulkonäköön ja itselle vieraisiin tuotteisiin. Itse boksit olen hyödyntänyt jälkikäteen kosmetiikan säilyttämiseen, koska laatikko on todella tukeva.

20190516_175920

Teemana oli tällä kertaa ”Pink Spring” vaikka toukokuu tuntuu minusta jo osittain kesäkuukaudelta. Kaikki tuotteet olivat siis pinkkejä väriltään ja sehän passaa minulle! Tykkään siitä, että tiedän saavani aina viisi tuotetta ja usein kaikki ovat minulle ennestään tuntemattomia merkkejä. Tarkempaa tietoa Glossyboxista ja sen tilaamisesta voi lukea *täältä! Kurkataan nyt tarkemmin boksin sisältöä.

Dr. Botanical Pomegranate Superfood Regeneting Sleeping Mask (14,50€/30ml)

Aloitetaan ihonhoitotuotteilla! Jälleen minulle uudelta merkiltä paljastui kiva yönaamio. Näitä rakastan ja käytän säännöllisesti. Tämä tuote on vegaaninen. Naamio sisältää granaattiomenaa, jossa on runsaasti antioksidantteja. Ne ravitsevat ihoa tehokkaasti yön aikana. Tuoksu on melko mieto ja tämä tulee kyllä käyttöön. Sain tuon 30ml kokoisen tuotteen.

20190516_180143

Youthlab Daily Sunscreen Cream SPF50 (24,50€/50ml)

Aurinkosuojat on nyt tosi tärkeitä! Tämä brändi on minulle jälleen vieras, mutta tuote vaikuttaa hyvältä. Tämä kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä. Tuote on kevyesti sävyttävä, mikä on omiaan tasoittamaan hieman aurongosta punottavaa naamaa. Se sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja E-vitamiinia, jotka pehmentävät ihoa. Kokeilin tätä kädelle ja minulle tämä on vielä liian tumma, mutta ehkä kesän mittaan voin ottaa tämän käyttöön! Tuoksu on aika voimakas parfyymimäinen. Saamani tuote oli 20 ml matkakoko.

20190516_180401

The Beauty Crop Glow Milk (17€/8ml)

Meikkituotteena minulle tuli infokortista poiketen nestemäinen highlighter. Sieltä olisi pitänyt tulla jonkinlainen hehkuvoide, mutta ehkä niitä ei ole riittänyt kaikille. Highlighter tuli minulle sävyssä Love You So Matcha. Sain tuotteen 4ml näytekoossa. Sävy on kaunis shampanjan tyylinen. Pullo on söpö ja brändi vaikuttaa kiinnostavalta!

20190516_180004

Ciate London Nail Polish (11,50€/kpl)

Kynsilakkoja en voi töiden vuoksi juurikaan käyttää paitsi lomilla. Tämä brändi on tuttu nimeltä, mutta en ole heidän lakkojaan käyttänyt aikaisemmin. Sävynä tästä tuli Iced Frappe. Sävy on kaunis pastellinen, joten eiköhän se pääse testiin viimeistään kesälomalla! Pullo on myös ylisöpö rusetteineen päivineen.

20190516_180025

Pick N Pinch Eye Lash Curler (23,90€/kpl)

Pinkki teema jatkuu loppuun asti. Ripsentaivuttimet ovat osaltani kyllä huti, koska en vain käytä niitä koskaan. Niitä alkaa jo kertymään tuonne kaappiin useita, joten täytyy pistää eteenpäin. Näille kaunokaisille löytyy kyllä varmasti uusi koti helposti! Käteen ne tuntuvat jämäköiltä ja silikoni pehmeältä. Nämä ovat ihastuttava näky!

 

20190516_180119

Siinä oli kaikki viisi tuotetta tällä kertaa. Teema oli mielestäni kiva ja tuotteet siihen sopivia. Ainut todellinen huti oli nuo ripsentaivuttimet. Muuten tuotteet olivat kivoja ja tulevat käyttöön. Jos kiinnostuit Glossyboxista, niin saat sen nyt *tilattua täältä! Tilaamalla linkin kautta saat ensimmäisestä boksista -20% alennusta! Tämä on ihana lahjaidea vaikka koulunsa päättäneelle.

 

Mitä mieltä olit sisällöstä? Nousiko joku tuote suosikiksi?

 


 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

 

Glossybox huhtikuu – Modern Day Beauty

Glossybox maaliskuu- Girl Boss

 

 

8 kommenttia

  1. Marjut kirjoitti:

    Tuo nestemäinen highlighter vaikuttaa kivalta ja pullokin on niiin söpö <3

  2. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

    Luin ensin otsikon ekalla vilkaisulla punkkisirkukseksi. Kynsilakka ihanalla sävyllä on mun suosikki! -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  3. Marjo kirjoitti:

    Boxin tuotteista minun suosikkini olisi myös tuo kynsilakka. Söpö pullo ja ihana rusetti! Pakko tunnustaa etten koskaan ole käyttänyt ripsientaivuttimia kun minusta ne ovat ”inhottavat”. Olen joskus kokeillut mutta en pitänyt ja onneksi omat ripset kaartuvat.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo en minäkään niitä ole käyttänyt, kun ripset taipuvat itsestään ihan riittävästi. Kynsilakkapullo oli kyllä tosi kaunis 🙂

  4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Kevyesti sävyttävä, mutta hyvin suojaava aurinkovoide kasvoille kuullostaakin hyvältä idealta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *