Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Eyenlip -uutuus: Jeju Volcanic Clay Toks Bubble Pack

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Blogi on ollut viime aikoina aika joulutunnelmissa, joten on aika palata perusihonhoidon pariin. Sain I love me -messuilta monia ihania tuotteita testiin ja yksi niistä oli Eyenlip -uutuustuote. Rakastan erilaisia naamioita ja kangasnaamiot ovatkin jo tulleet tutuiksi monen vuoden käytön aikana. Nyt Eyenlipille oli tullut uutuustuote joka herätti heti kiinnostuksen!

20191026_120308

Jeju Volcanic Clay Toks Bubble Pack

Tämä uutuusnaamio on kasvoilta poispestävä puhdistava naamio. Naamion erikoisuus on sen kupliva koostumus. Purkissa moussemainen naamio levittyy iholle todella helposti. Levittämisen jälkeen se alkaa pikku hiljaa kuplia ja näin puhdistaa ihoa epäpuhtauksista.

20191026_120228 Puhdistus on todella hellävarainen ja se soveltuukin hyvin sekä rasvaisella ja sekaiholle että kuivalle iholle. Naamio sisältää savea, joka puhdistaa ihoa ja ihohuokosia tehokkaasti sekä vähentää ihon rasvoittumista. Puhdistavien ominaisuuksien lisäksi se sisältää myös 6 erilaista marjauutetta, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Olen nyt kokeillut tuotetta pari kertaa ja tykkään kyllä kovasti! Naamio alkaa heti kuplimaan iholle levittämisen jälkeen, mutta se ei kuitenkaan kuohu ihan holtittomasti vaan tekee pientä kuplaa, joka puhdistaa ihoa tehokkaasti. Naamion annetaan vaikuttaa iholla 10-15 min, jonka jälkeen se pestään pois. Iho tuntuu ihanan pehmeältä naamion jälkeen. Ihoa ei myöskään yhtään kiristä vaan kosteuttavat ainesosat hoitavat ihoa.

20191026_120425

Jeju volcanic clay toks bubble pack Naamiossa on ihanan raikas tuoksu, joka ei kuitenkaan ole liian voimakas. Naamio on myös todella riittoisa, koska aika pieni määrä naamiota riittää yhdelle käyttökerralle. Naamiota voi käyttää pari kertaa viikossa, jolloin iho pysyy ihanan heleänä ja pehmeänä. Pääasiassa olen käyttänyt viimeaikoina ainoastaan sheet maskeja, mutta nyt kyllä innostuin käyttämään tätä. Vaikutusaika on melko lyhyt ja naamio huuhtoutuu todella helposti kasvoilta pois. Jotkut naamiot huuhtoutuvat todella huonosti kasvoilta ja niitä saa hinkata oikein tosissaan!

jeju volcanic clay toks bubble packTämä Jeju Volcanic Clay Toks Bubble Pack on todellakin kokeilemisen arvoinen! Laadukas tuote, jota on vielä hauska käyttää. Lisäksi hinta on todella edullinen, koska tämä on riittoisa tuote. Eyenlipiä myy Suomessa *Beautyko, joka on brändin ainoa virallinen maahantuoja Euroopassa. Kuplanaamion löydät *täältä!

 

P.S. Käytä ostoksiisi kassalla koodia purkkisirkussonja, niin saat aina voimassa olevat alennukset!

 

Onko Eyenlip tuttu brändi?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Eyenlip on nyt Suomessa!

Eyenlip -uutuudet saatavilla

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko

6 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Nää kuplivat naamiot on niiiin hauskoja 😀 (ja tehokkaita xD)

  2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Naamioihin asti en ihonhoidossani ole oikein koskaan päässyt. Yövoiteeseen sentään jo 🙂

  3. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

    Aika jännä tuote. Itse tykkään kans kuplivista naamioista ja se kuplinta iholla tuntuu hassun jännältä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.