Hae
Purkkisirkus

Goodiebox toukokuu – The Boost’ Box

Toukokuun Goodiebox on saapunut! Tässä kuussa postitus oli hieman myöhemmin kuin normaalisti, joten siksi postauskin tulee näin kuun lopussa. Boksin ulkoasua on tosi ihana! Olen nyt alkanut säästämään näitä laatikoita, koska näppärät vetolaatikot ovat oiva säilytyspaikka meikeille ja muulle kosmetiikalle! Tämän kuun boksin vetolaatikossa oli ihana kukkakuosi. Goodiebox toukokuu tarjosi kehon akkuja lataavia tuotteita. Nyt pitää ottaa omaa aikaa ja rentoutua!

20200527_185228

pixi shea butter lip balm (13,60€)

Sävytetyt huulirasvat ovat todella näppäriä kesällä. Voit huolettomasti sipaista huulirasvaa huulille ja saat kauniin sävyn piristämään päivää. Kesällä ei pakosti jaksa niin tarkkaan rajailla huulia ja muuta vastaavaa niin tämä sopii tosi monelle. Sain huulirasvan sävyssä ”Natural Rose”, joka on aika kiva tummahko punainen. Tämä tulee kesällä kyllä käyttöön! Tuote tuli täysikokoisena.

toukokuun goodiebox

huygens verveine d`huygens body scrub (25€/250ml)

Vartalokuorinta on varma kesän merkki. Talvella huonosti hoidettu vartaloniho saatetaan kesäkuntoon, jolloin kuorinta on oiva tuote poistamaan kuollutta ihosolukkoa ja kirkastamaan ihoa. Tuote on vegaaninen ja 99% luonnollinen. Kuorinta sisältää eteerisiä öljyä, jotka tuovat suihkuun ihanaa spa-tunnelmaa.  Tämä tuote tuli 100ml matkakoossa.

20200527_185120

bellapierre cosmetics mineral blush (19€)

Poskipuna on mun ihan suosikkimeikkejä! Harvemmin tulee kyllä käytettyä irtonaista poskipunaa. Tämä tuli sävyssä ”Amaretto”. Sävy on hieman oranssiin menevä, joka ei ole oma suoskkini. Tykkään itse käyttää kylmiä pinkkejä sävyjä. Poskipunalla saa kyllä ihanaa raikkautta kasvoille eikä sitä tarvitse edes laittaa paljon! Tuote tuli täysikokoisena.

20200527_184958

herbina hoitava muotoiluvoide 3in1 (4,90€)

Herbinan hiustuotteet ovat jääneet aika vähälle tutustumiselle. Tämä muotoiluvoide kuulostaa kyllä tosi kivalta ja helpolta käyttää. Tuotetta voi käyttää sekä kuiviin että märkiin hiuksiin. Se nopeuttaa hiusten kuivumista ja suojaa niitä lämmöltä. Täytyy ehdottomasti testata tämä! Tuote tuli täysikokoisena.

20200527_185026

niré radiant blush brush (16€)

Tässä kuussa Goodieboksista paljastui myös ihana sivellin! Tämä sivellin käy hyvin aurinkopuuterin ja poskipunan levittämiseen. Myös boksissa tullut poskipuna levittyy tällä mainiosti. Siveltimestä tekee erikoisen se, että se on valmistettu ainoastaan Goodieboksia varten. Sitä ei siis ole saatavliisa mistään muualta. Tämä on myös tosi kaunis katsella. Sivellin on täysikokoinen.

toukokuun goodiebox

sui ava solvej hair clip (15€)

Mun ensimmäinen hainhammas klipsi! Ja aika jännässä värissä. Saa nähdä tuleeko tätä käytettyä minkä verran. Toiset kyllä saavat tällä kivasti hiuksia kiinni, joten ehkä itsekin uskaltaudun kokeilemaan! Helmiäisen hohtoinen lime on todella kesäinen väri! Klipsi tuntuu myös aika tukevalta eikä ihan pilipali viritykseltä. Tämä saattaa jopa säilyä ehjänä käytössä.

20200527_184907

Näiden tuotteiden lisäksi mukana oli tuoksunöyte. Kaiken kaikkiaan Toukokuun Goodiebox oli ihan kiva. Mukana oli aika monta tuotetta, jotka otan käyttöön itse. Kivoja alkukesän tuotteita! Jos sinua alkoi kiinnostamaan oman Goodieboksin tilaaminen, niin kurkkaa lisää infoa täältä. Boksi maksaa 24,95€ ja se sisältää vähintää 5 tuotetta, joista osa on näytekokoisia. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on aina vähintään 75€!

toukokuun goodiebox

oletko tilannut jo goodieboksin?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox huhtikuu – Perfectly Imperfect + alekoodi

Goodiebox maaliskuu – Bodylove

Yksi kommentti

  1. Amanda Sohlstrand kirjoitti:

    Boxijuttuja olisi kivempi lukea, jos olisit jo testannut tuotteet ja kertoisit sen perusteella mielipiteesi niistä. Se, että kerrot vaan mitä boxissa oli on vähän turhaa – niin tekee moni muukin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.