Hae
Purkkisirkus

Lookfantastic Beauty Egg 2019 nyt saatavilla!

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt on saatavilla ihanaa piristystä kevääseen! Nimittäin kauneuden verkkokauppa Lookfantastic on lanseerannut ihanan yllätysboksin. Lookfantastic Beauty Egg 2019 on nyt saatavilla heidän verkkokaupasta.

lookfantastic beauty egg 2019

Beauty Egg 2019

Beauty Egg sisältää ison pyöreän rasian, jonka sisällä on 7 yksittäispakattua yllätysmunaa. Jokaisen munan sisältä löytyy joku ihana kosmetiikkayllätys! Pakkaus on todella kaunis ja iso! Jännä nähdä se livenä.

Tämä ihanuus on myynnissä vain niin kauan kuin bokseja riittää joten kannattaa olla nopea! Hintaa Beauty Eggilla on 76€. Sisällön arvo on yli 250€! *Täältä pääset tilaamaan omasi! Lookfantastic Beauty Egg 2019 on myös mahtava lahjaidea!

Itse jo tilasin omani, koska sain sen kätevästi ansaitsemillani pisteillä. Odotan innolla omaani saapuvaksi niin pääsen tutkimaan sisältöä lähemmin. Tämä on kosmetiikkaintoilijalle täydellinen pääsiäisylläri. Sivuilla on nähtävissä myös munien sisältö, joten selaile varovasti jos haluat pitää jännityksen yllä!

Aiotko tilata oman pääsiäisyllätyksen?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

Olen puroBIO ambassador!

 

16 kommenttia

  1. Noora kirjoitti:

    Oi miten ihana idea multa taitaa kyl jäädä tilaamatta kun kosmetiikkaa niin vähän ylipäätään käytän, mut ihan oli pakko tulla kertomaan et siis niin söpö toi muna-idis mun mielestä!

  2. Anglis kirjoitti:

    Mun tekis kovasti mieli tilata tämä mutta toisaalta tuossa on pari tuotetta joista en niin välitä joten olen vielä vähän kahden vaiheilla kun hintakin on suht korkea. Saattaapi kuitenkin olla että laitan tilaukseen 😀

  3. Janina kirjoitti:

    Ihana idea ja super sulonen paketti! Tällä hetkellä tosin itsellä niin paljon kosmetiikkatuotteita käyttömäärään nähden, että taitaa jäädä omalta osalta :/

  4. Sissi kirjoitti:

    Aaaaa mun tekee tätä kauheasti mieli, mutta olen juuri inventoinut kosmetiikkavarastojani ja koen pientä ähkyä, kun niin moni ihana tuote jää nytkin käyttämättä. Ehdottomasti tilaisin, ellei tilanne olisi nyt tämä.

  5. Mari kirjoitti:

    Tää on niin hauska idea, tekisi mieli ostaa itsekin :D.

  6. Sonja Suomela kirjoitti:

    Mun oli pakko ostaa kun en viime vuonna ostanu! 😀

  7. Anni kirjoitti:

    En kestä miten ihana idea! Tosi kauniita nuo munat myös. 🙂 tulee vähän mieleen kaikki kivat aikuisten joulukalenterit.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Tää on kyllä kiva idea! Ite odotan jo innolla tämän vuoden joulukalentereita, joten tämä tuo hieman lohdutusta pitkään odotukseen 😀

  8. Marjo kirjoitti:

    Aika hauska idea nämä ”munat”. Minulle tuli myös mieleen aikuisten joulukalenteri, jota en kyllä sitäkään ole vielä yhtenäkään vuonna tilannut. Ehkä tänä vuonna 🙂

  9. Eija/Lentävä joogamatto kirjoitti:

    Tosi kaunis pakkaus, mutta käytän kosmetiikkajoulukalenterin Lumene-tuotteita vielä piiiiitkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *