Hae
Purkkisirkus

Skincity joulukalenteri 2022: Luukut 1-8

*Sisältää mainoslinkkejä

Skincity joulukalenteri 2022 on yksi ehdottomia suosikkejani. Minulle tämän vuoden kalenteri onkin jo neljäs laatuaan! Sisältö on aina ollut huippu ja ihonhoitoa täynnä oleva kalenteri kiinnostaa tietysti minua kovasti. Nykyään mukana on myös joitain meikkejä, mutta pääpaino on selvästi ihonhoidossa. Kalenterissa on 25 luukkua, joten joulun odotus sujuu kivasti luukkua availlessa. Tänä vuonna kalenteri on tyylikäs laatikosto, jonka voi hyvin hyötykäyttää joulun jälkeenkin! Mun Instagramissa oli äänestys ja tämän kalenterin sisältö kiinnosti eniten, joten tässä tulee nyt ekat 8 luukkua sisältöineen!

skincity joulukalenteri 2022

1. Luukku

Ensimmäinen luukku on aina se jännittävin! Skincity joulukalenteri 2022 kyllä lunasti odotukset, koska ekasta luukusta paljastui Dr. Levy Switzerland R3 Cell Matrix Mask. Brändi on aika uusi Skincityn valikoimassa ja tuotteet ovat aika hintavia. Sopii siis täydellisesti joulukalenteriin. Tämä naamio vähentää tulehdusta ja tasoittaa ihon sävyä. Se myös kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Naamio sisältää hyaluronihappoa, niasiiniamidia ja vitamiiniyhdistelmää, jotka kirkastavat ihoa. Tämä kuulostaa kyllä juuri talvi-ihon kaipaamalta hemmottelulta ja aionkin tämän naamion testata ensitilassa. Naamio tuli täysikokoisena 50ml ja löydät sen *täältä.

20221211_112057

2. Luukku

Toisesta luukusta tuli todella käyttökelpoinen tuote nimittäin Maria Åkerberg Foaming Wash Gentle. Ihonpuhdistustuotteet ovat todella hyviä tuotteita kalenteriin, koska niitä käyttää kaikki! Tämän brändin tuotteita on tullut aiemminkin Skincityn kalentereista ja olen niistä kyllä tykännyt. Tämä vaahtoava putsari on tarkoitettu erityisesti herkälle iholle. Vaahtoava geeli sisältää appelsiinin, laventelin, nerolin ja frankinsensin eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat ja vahvistavat ihoa. Brändin tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa ja sisältävät ainoastaan luonnollisia kasviöljyjä. Tuotteet perustuvat aromaterapiaan. Kalenterista tuli 100ml koko, jota ei löydy ainakaan tällä hetkellä verkkokaupasta. Täysikokoinen tuote on 250 ml (29€). Tuotteen löydät *täältä.

skincity joulukalenteri 2022

3. luukku

Seuraava luukku tuo kirkastusta iholle kasvoveden muodossa. Instytutum Resurfacing Glow Toner sisältää 6% glykolihappoa ja 2% niasiiniamidia, joten se kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä. Kasvovesi myös supistaa ihohuokosia. Tuotteen sisältämät allantoiini, kamomilla ja pro-vitamiini B5 rauhoittavat ihoa, kun taas hyaluronihappo jättää ihon täyteläiseksi ja kosteutetuksi. Tämä kasvovesi soveltuu kaikille ihotyypeille ja minua kyllä kiinnostaa myös testata tämä mahdollisimman pian! Kuulostaa juuri täydelliseltä minulle. Kalenterista tuli 50 ml matkakoko. Täysikokoinen tuote on 150 ml (65€) ja löydät sen *täältä.

20221211_112523

4. luukku

Tästä luukusta tuli vähän hoitavampaa tuotetta iholle, koska sieltä paljastui seerumi! Skincity Skincare First Concentrate on Skincityn oman brändin todella suosittu 10% niasiiniamidia sisältävä seerumi. Tässä seerumissa on aika paljon samoja ainesosia kuin edellisen luukun kasvovedessä! Seerumista löytyy mm. C-vitamiinia, glyseriinia, hyaluronihappoa, B5-vitamiinia ja lakritsinjuuriuutetta. Tätä seerumia olen itsekin käyttänyt aiemmin ja tykkäsin kyllä kovasti. Sopii monenlaiselle ihotyypille. Seerumi tuli täysikokoisena (39€) ja löydät sen *täältä.

20221211_112301

5. luukku

Viides luukku piti sisällään kasvokuorinnan. Ole Henriksen Tramsform Lemonade Smoothing Scrub AHA-happoa sisältävä kuorinta, jolla kirkastat ja heleytät ihoa hetkessä. Tykkään itse tosi paljon happokuorinnoista enkä ole tätä kyseistä tuotetta ennen kokeillut, joten tämä kuulostaa tosi kivalta luukulta! Kuorinta sisältää AHA-happoa, sitruunankuorta ja ihoa kuorivaa sokeria. Tämä on siis jännä yhdistelmä happokuorintaa ja rakeellista kuorintaa. Sokeri on kyllä suosikkini rakeellisista kuorinnoista. Ihoa rauhoittavia ainesosina tuotteessa on kamomillaa ja basilikaa. Kuorinta tuli 30 ml matkakoossa. Täysikokoinen tuote on 90 ml (40€) ja löydät sen *täältä.

skincity joulukalenteri 2022

6. luukku

Itsenäisyyspäivän luukusta tuli ihanaa hemmottelua iholle. Filorga Time-Filler Night Cream on ylellinen yövoide, jolla voit taikoa ihostasi upean yön aikana. Voide vähentää ja ennältäehkäisee ryppyjä hyaluronihapon ja kollageenin avulla. Suovilla ja rapsiöljy ravitsevat ihoa ja hexapeptidien rentouttava vaikutus vähentää ilmejuonteita. Voide sisältää PHA-happoa ja narsissia, jotka kuorivat kevyesti, kosteuttavat ja silottavat ihon pintaa. Tämä voide tekee siis ihan kaiken! Tykkään tämänkaltaisista hoitavista ja korjaavista yövoiteista. Voide tuli 15 ml näytekokona. Täysikokoinen tuote on 50 ml (69€) ja löydät sen *täältä.

20221211_112119

7. luukku

Seuraava luukku paljasti ilokseni kangasnaamion! Babor Cleanformance Hemp Fiber Sheet Mask on kangasnaamioksi aika hintava, mutta brändin tuotteet ovat muutenkin hintavammasta päästä. Tämä on siis täydellinen tuote kalenteriin, koska ei kovin usein tule ostettua näin kalliita kangasnaamioita. Tämä naamio viilentää ja tasapainottaa ihoa. Naamion sisältämät pre- ja probiootit vahvistavat ihon suojaa ja terveyttä. Naamiokangas on valmistettu 70% hamppukuidusta. Naamio on täydellinen rasvoittuvalle ja sekaiholle. Naamio hinta on 13€ ja sen löydät *täältä.

20221211_112156

8. luukku

Tämän postauksen viimeinen luukku sisältää todellista luksusta! Sensai Total Lip Treatment on huikea luksustuote huulten hoitoon. Tämän myös korkkasin aika nopeasti, koska tämä oli testattava heti. Voide on melko täyteläistä ja levittyy huulille todella hyvin. Ei tahmaa, vaan ravitsee ja silottaa huulten ihoa. Voide soveltuu myös huultenympärysihon hoitoon. Tuntuu, että pienet rohtumat huulista sulavat tiehensä nopeasti voiteen imeydyttyä huulille! Kalenterista tuli 5 ml näytekoko. Täysikokoinen tuote on 15 ml (99€) ja löydät sen *täältä.

20221211_112422

Tässä oli ensimmäiset 8 luukkua tästä huikeasta ihonhoitokalenterista. Mitäs tykkäsit? Itse tykkäsin tosi paljon näistä ekoista luukuista. Skincity joulukalenteri 2022 ei pettänyt tänäkään vuonna. Tuotteet oli hyvänkokoisia, vaikka kaikki tuotteet eivät olleet täysikokoisia. Tuli myös aika monipuolisesti erilaisia tuotteita ja kivoilta brändeiltä. Kiva myös saada testiin niitä hieman hintavampia tuotteita. Se minusta on juuri joulukalentereiden suola, että saa testiin tuotteita, joita ei ehkä muuten tulisi ostettua!

skincity joulukalenteri 2022

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Tehokosteutusta talvi-iholle Glow Hub

Testissä: Whamisa Fresh Algae Kelp Mask

6 kommenttia

 1. byelinpo kirjoitti:

  Kivoja tuotteita kalenterissa!

 2. Sonja Suomela kirjoitti:

  Hyvin on kyllä alkanut tämä kalenteri! Toivotaan, että hyvä suunta jatkuu edelleen 😊

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ihana kalenteri sinulla 🙂

 4. villananna kirjoitti:

  Hyvän näköinen boxi. Voi kun voisi testailla hyvillä mielin kaikenlaisia juttuja, mutta samperin allergiat….

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Se on kyllä kurjaa, kun allergiat rajoittavat. Mullakin on atooppinen iho, mutta sen kunto on parantunut paljon vanhemmiten, joten pystyn aika vapaasti testailemaan kaikkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *