Hae
Purkkisirkus

Virve Fredman: Täydellinen iho – Opas Korealaiseen Ihonhoitoon

*sis. mainoslinkin

Olen todellisen hurahtanut ihonhoitoon ja varsinkin korealaiseen kosmetiikkaan. Etsin jatkuvasti uutta tietoa ja uusia innovaatioita. Yksi innoittajani korealaisen kosmetiikan saralla on ollut Ostolakossa-blogin Virve. Virven opeilla olen tutustunut tuotteisiin ja löytänyt ihania uutuuksia ja hulluimpia innovaatioita. Ja nyt nämä kaikki opit on pakattu yksien kansien väliin! Nimittäin Virve on kirjoittanut kirjan korelaisesta kosmetiikasta! Mahtavaa! Kirjan nimi on Täydellinen iho, joka kuvastaa todella hyvin korealaisen kosmetiikan ydintä.

täydellinen iho

Tiesin jo syksyllä kirjan olevan tulossa, joten olen tätä hartaasti odottanut. Ja heti, kun se viime viikolla tuli myyntiin, niin oma kappale löytyi verkkokaupan ostoskorista! Kirja on täydellinen opas korealaisen kosmetiikan saloihin. Kirjassa on paljon perustietoa korealaisesta kosmetiikasta. 10 vaiheinen ihonhoitorutiini on hyvin selkeästi selostettu askel kerrallaan. Teksti soljuu hyvin ja päätekstin seassa on kivoja vinkkilaatikoita, joista sain myös itse uutta tietoa.

Ihonhoidon ei tulisi olla vain ongelmien ratkaisua.

täydellinen iho

Kirjassa on tämän lisäksi Q&A -osio, jossa Virve on vastannu yleisimpiin korealaiseen kosmetiikkaan liittyviin kysymyksiin. Tämä on todella mahtava osio, koska tästä myös aloittelija saa helposti vastauksia mieltä askarruttaviin asioihin. Toinen kiinnostava osia on Ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet. Tässä on käyty todella kattavasti läpi erilaisia aktiiviaineita ja annettu vinkkejä niiden käyttöön. Tästä voi helposti kurkata infoa omien tuotteiden sisältämistä aktiiviaineista sekä tutustua ihan uusiin aktiiviaineisiin. Tämän myötä uskaltaa tarttua näihin uusiin aineisiin helposti.

Kirjan loppupuolella on todella mielenkiintoinen osio. Sinne on listattu 100 korealaista kosmetiikkamerkkiä. Tähän huikeaan listaukseen palaan kyllä itse vielä monta kertaa uudelleen. Jokaisesta merkistä on kerrottu lyhyesti, joten tästä löytyy kyllä todella laaja kattaus korealaisia merkkejä. Osa oli minulle viel ihan uusia, mutta täytyy tutustua niihin viel paremmin.

Täydellinen iho -kirja on mahtava tietopaketti. Se soveltuu sekä aloittelijoille että kokeneemmille korealaisen kosmetiikan käyttäjille. Kirja on myös visuaalisesti aivan upea. Ihanat kuvat täydentävät kirjan upeaksi kokonaisuudeksi. Isot ja värikkäät kuvat ovat todella tyylikkäitä. Ne tuovat hyvin esiin erilaisia tuotteita sopien tekstiin täydellisesti.

Ihonhoidon ei tarvitse olla vain tylsä rutiini, joka on pakko suorittaa ilman pienintäkään nautintoa.

Kirjaa voin suositella kyllä ihan kaikille, joita ihonhoito kiinnostaa edes hitusen. Uskon, että tämän kirjan luettuaan innostuu vain entistä enemmän. Tämä on hyvä lahjaidea vaikka äitienpäiväksi tai ystävänpäiväksi! Kirja on myynnissä mm. Elevenillä ja *löydät sen täältä. Hintaa kirjalla on 27,90€.

 


 

LUE MYÖS TÄMÄ:

Charlotte Cho: The Little Book of Skin Care – Korean Beauty Secrets for Healthy, Glowing Skin

 

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Muistaakseni Katja Kokko julkaisee myös samasta aiheesta kirjan – Karkkipäivän Sanni tästä taisi omassa blogissaan mainita. Mielenkiintoista olisi vertailla kirjoja; Katja Kokko on itselleni nimenä tuttu mutten muuten häntä ole seurannut, Virve taas itselläkin on ehdoton guru tällä alueella eli uskon, että varsinkin tämä kirja on todellinen kultakimpale asiasta kiinnostuneille <3

 2. Mia kirjoitti:

  Korealainen kosmetiikka on kyllä kiinnostava aihealue, joten tuo kirja pitäisi itsellekin hankkia. Tuo 100 merkin listaus kirjan lopussa kiinnostaa myös!
  Sulla on muuten aivan ihana logo! <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Suosittelen kyllä lämpimästi! Ja kiitos! En ole sitä itse suunnitellut, mutta siinä kuvattuna rakkaat kissat sekä purkit

 3. Minna M kirjoitti:

  Korealainen ihonhoito on itselleni ihan vierasta. Pitääkin käydä Virven blogissa.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tähän on moni hurahtanut! Olen myös itse kirjoitellut korealaisesta kosmetiikasta tänne blogiin. Tämä kirja on todella hyvä myös ihan alottelijoille 🙂

 4. Marjo kirjoitti:

  Korealainen kosmetiikka kiinnostaa kyllä. Itselleni ovat tuttuja vain naamiot. Tekisi mieli tutustua laajemmin jossain vaiheessa. Mielenkiintoinen kirja!

 5. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Tää on niin mielenkiintoinen kirja! Ostin omani jo aika nopeasti julkaisun jälkeen ja oon niin fiiliksissä tästä :D.

 6. Maria Glow kirjoitti:

  Oon pallotellut tosi paljon sitä et hankinko kirjan vai en. Oon tosi huono lukemaan kirjoja, mut tän voisi vaikka lukeakin! 😀 Epäilemättä on hyvä sisällöltään!

 7. Erika kirjoitti:

  Mäkin oon kyllä semi-pihalla korealaisesta kosmetiikasta. Pitää ottaa tää ja koko asia ees jotenki haltuun!

Kommentointi on suljettu.