Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Eyenlip on nyt Suomessa!

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Suomen markkinoille tulee jatkuvasti uusia korealaisen kosmetiikan brändejä. Tämä ilahduttaa minua suuresti ja innolla lähden kokeilemaan uutuuksia. Yksi mielenkiintoisista uutuuksista on Eyenlip. Eyenlip on korealaisen Beautynetkorean oma tuotemerkki. Se on edullinen, mutta todella laadukas korealainen brändi. Brändin tuotteet ovat helposti lähestyttäviä ja ne ovat täynnä laadukkaita ainesosia. Suomalainen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa *Beautyko on Eyenlipin virallinen maahantuoja Euroopassa.

 

20190525_154456Pääsin tutustumaan brändin kangasnaamioihin ja tykästyin niihin todella paljon. Naamiot istuvat hyvin kasvoille ja ne sisältävät TODELLA paljon ihanaa seerumia, jota voi taputella iholle ennen naamion asettamista kasvoille. Kangasnaamioista on seitsemän eri vaihtoehtoa, joten valinnanvaraa löytyy! Omia suosikkejani näistä ovat hyaluronihappo ja salmon oil. Tuo salmon oil eli lohiöljy kuulostaa epäilyttävältä, mutta sitä sisältävät tuotteet eivät tuoksu yhtää kalalle. Sitä vastoin se hoitaa ja kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Kangasnaamioiden hinta on todella edullinen, sillä ne maksavat vain 1,60€/kpl!

eyenlip

Beautykon valikoimissa on tällä hetkellä myös Eyenlipin kosteusvoiteita. Näitä en ole vielä itse kokeillut, mutta olen kuullut näistä paljon kehuja. Näissäkin on sama periaate kuin kangasnaamioissa eli laadukkaat ainesosat, mutta edullinen hinta. Kosteusvoiteita on 4 neljä erilaista, joista kahdesta on valittavana kevyempi geelivoide tai hieman rasvaisempi voide. Voiteista minua kiinnostaa varsinkin tuo lohiöljyä sisältävä voide sekä etanavoide. Rasvaisemmasta etanavoiteesta on saatavilla myös 100ml jättikoko! Tuo purkki riittää varmasti pienen ikuisuuden. Kosteusvoiteiden hinnat ovat 12,46€-23,99€. *Täältä pääset tutustumaan Eyenlip -valikoimaan!

 

eyenlip

Beautykon valikoimissa on myös monia muita hyviä brändejä, joten kannattaa kurkata myös ne läpi. Omia suosikkejani ovat Eyenlipin lisäksi Holika Holika sekä Mizon.

 

P.S. Käytä kassalla koodi purkkisirkussonja, niin saat aina voimassa olevat alennukset!

 

Mikä on sinun suosikkisi korealaisista brändeistä?

 

 

 


 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Sheet mask – Kuinka saan kangasnaamiosta kaiken tehon irti?

 

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko

12 kommenttia

 1. Sini kirjoitti:

  Vau, näitäpä ei ole hinnalla pilattu! Kuulostavat kyllä kokeilemisen arvoisilta *.* Ite tykkään esimerkiksi Misshasta, jos en nyt ole aivan väärässä siitä, onko se korealainen 😀

 2. HENNA kirjoitti:

  Ehdottomasti menee testaukseen nämä!! 🙂 Suorastaan rakastan testailla kaikkia uusia kosmetiikkajuttuja, erityisesti kaikkia kasvonaamioita yms! 🙂

 3. Anna kirjoitti:

  ihan uusi juttu mulle nää korealaiset kosmetiikkajutut 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tuntuvat olevan monille vielä hieman vieraampia. Mutta ei hätää, mun blogista löytyy kyllä aika monipuolisesti infoa ihonhoitorutiinista erilaisista korealaisista tuotteista 🙂

 4. Marleena kirjoitti:

  Mulla ei ole lempparia, koska kaikki on vieraita 😀 pitääpä joskus testata!

 5. Mia Malmi kirjoitti:

  Kiitos Sonja tästä. Olen itsekin tykästynyt sheet maskeihin ja nyt testailen Coxir-sarjaa, minkä tiedätkin. 🙂 Kiinnostavaa ja koukuttavaa tämä korealainen kosmetiikka. Jos sen käytöllä saisi samanlaisen täydellisen ihon. 🙂

 6. Anni kirjoitti:

  Eipä ole korealaiset brändit ollenkaan tuttuja. Nämä ovat kyllä edullisia ja pakkaus on todella kaunis! Testaisin kyllä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.