Hae
Purkkisirkus

Testissä: Whamisa Fresh Algae Kelp Mask

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuote saatu. Whamisa Fresh Algae Kelp Mask on juuri sitä pientä luksusta, jota ihoni nyt kaipaa. Näin ilmojen kylmetessä alan usein etsimään hieman hoitavampia tuotteita, jotka tuovat myös piristystä harmaaseen arkeen.

whamisa fresh algae kelp mask

Kangasnaamioilla saa todella helposti luotua pientä arjen luksusta ihonhoitoon. Ne ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Nyt ajattelin kokeilla jotain uutta! Nimittäin merilevä naamiota. Merilevä on jo pitkään käytetty ainesosa korealaisessa kosmetiikassa. Sen monet vaikutukset iholle ovat tehneet merilevästä todella suositun ainesosan.

Whamisa Fresh Algae Kelp Mask

Whamisa on tunnettu korealainen luonnonkosmetiikan brändi. Olen testannut useita heidän tuotteita ja tykännyt niistä kovasti. Nyt testiin päätyi hieman erikoisempi tuote. 100 % merilevästä tehty sheet mask. Tämä on kyllä hauska maski, joka on täynnä ravinteita.

20221108_091935

Whamisa Fresh Algae Kelp Mask on siis tehty merilevästä. Merilevä sisältää runsaasti ihoa hoitavia merimineraaleja kuten betaglukaania, algiihihappoa ja fukoidaania. Nämä vähentävät turvotusta, lisäävät ihon heleyttä, parantavat pinnan rakennetta ja kosteustasapainoa sekä supistaa ihohuokosia.

Itse naamio on merilevää, joten se on hieman kankeampi kuin normaali kangasnaamio. Naamio on kahdessa osassa, mikä helpottaa sen asettelua kasvoille. Naamiossa on myös leikattu reunoihin lovia, jolloin se taipuu hieman helpommin kasvoille. Naamio tuoksuu merilevälle, mutta on kuitenkin ihan raikas tuoksu.

whamisa fresh algae kelp mask

Naamion sisältämä seerumi sisältää kolmea eri tyyppistä merileväuutetta. Nämä rauhoittavat ihoa, kosteuttavat sekä täyteläistävät ihoa saaden sen näyttämään heleältä. Iho tuntui naamion käytön jälkeen todella pehmeältä ja näytti heleältä. Ihohuokoset näyttivät myös supistuneen jonkin verran.

Käyttö

Laitoin naamion alle kasvoveden ja seerumin, jonka jälkeen levitin kasvoille vielä naamiopussin pohjalta seerumia. Tämän päälle laitoin sitten itse naamion. Vaikutusaika on 10-20 min ja annoin naamion olla maksimiajan. Tai vähän ylikin kun unohduin katsomaan telkkaria. Jos sinulla on todella kuiva iho, niin kannattaa kyllä laittaa naamion alle vähintään kasvovesi, mutta mielellään myös seerumi. Merilevänaamion klorofylli voi jättää iholle väriä, joten siksi hyvä kosteutus naamon alla on tärkeää. Minulla ei jäänyt väriä kasvoille, vaikka pidin naamiota yliaikaa. Kasvot voi kyllä huuhtoa naamion käytön jälkeen, jos väriä jäi kasvoihin.

whamisa fresh algae kelp mask

Whamisa Fresh Algae Kelp Mask oli mielenkiintoinen tuttavuus. Tämä on hieman arvokkaampi naamio, mutta hinta selittyy naamion raaka-aineilla. Tämä on myös sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tämä naamio kannattaa kyllä testata ja todeta itse kuinka ihanaksi iho jää tämän jälkeen! Tutustu naamioon tarkemmin *täältä. Koko Whamisa-valikoiman näet *täältä.

20221108_095557

 

Miltä merilevänaamio kuulostaa?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Mad Beauty Mandalorian The Child Under Eye Mask

Purodoré Nourishing Facial Oil

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *