Hae
Purkkisirkus

Tilaukseni Nordicfeel -verkkokaupasta

*Sisältää mainoslinkkejä

Voitin itselleni lahjakortin Nordicfeel -verkkokauppaan ja pääsin siten hyvin tutustumaan sen sisältöön vähän laajemmin. Nordicfeel on *ruotsalainen verkkokauppa, jolla on toimintaa kaikissa pohjoismaissa. Suomessa se on aloittanut toiminnan vuonna 2011. Aikaisemmin olen tilannut täältä vain hajuvesiä, ja kirjoitinkin vähän aikaa sitten blogiin omista suosikki tuoksuistani. Tässä tilauksessa keskityin ihonhoito- ja meikkituotteisiin. Nordicfeelilla on laaja valikoima tuotemerkkejä ja hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset. Heillä on myös usein hyviä alennuskampanjoita, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Sain paketin perjantaina ja ajattelin heti esitellä sen sisällön teille! Osasta tuotteista olen todella innoissani, koska ne ovat olleet jo jonkin aikaa ostoslistallani. Paketti saapui noin viidessä päivässä, joka on normaali aika Ruotsista tulevalle paketille. Verkkokaupassa kaikki sujui muutenkin ihan hyvin eikä ongelmia ollut. Käydään siis paketin sisällön kimppuun!

The Ordinary

Tämä merkki on villinnyt suomalaiset ja minutkin. Olen jo aiemmin tilannut heiltä muutamia tuotteita ja nyt oli saatava täydennystä. Tilasin tällä kertaa kaksi tuotetta *The Ordinarylta. Ostoskoriin päätyi oma suosikkini eli *Caffeine Solution 5% + EGCG. Tämä silmänympärysseerumi on ollut minulla käytössä aiemminkin ja siihen tykästyin kovasti. Se tuo hyvän lisän herkän silmänympärysihon hoitoon. Käytän tätä silmänympärysvoiteen alla aamuin illoin.

20190310_110114

Toinen tuote tältä merkiltä on yksi uudemmista lisäyksistä The Ordinaryn valikoimaan. Tilaamani tuote on *”B” Oil, eli kasvoöljy. Tämä öljy sisältää puhtaita mikroleviä, skvalaania ja marula-, argaani-, baobab-, pataua-, parapähkinä-, sacha Inchi-, ruusunmarja- ja rohtopurasruohonöljyä. Olen ihastunut kasvoöljyihin ja minulla on ollut koko talven käytössä joku kasvoöljy. Tämä on nyt seuraava, joka pääsee testiin. Kasvoöljyä käytän aamuin illoin kasvovoiteen päällä ihonhoitorutiinin viimeisenä tuotteena. Tästä rutiinista olen saanut suuresti apua pintakuivalle ja atooppiselle sekaiholleni!

Makeup Revolution

Tämä merkki on myös saanut paljon hehkutusta osakseen. Meikit ovat todella edullisia, mutta hyvälaatuisia. Halusin itse myös päästä tähän hypetykseen mukaan ja tilasin siksi pari tuotetta *Makeup Revolutionilta testiin. Ensimmäisenä lisäsin ostoskoriin jo pitkään ostoslistalla olleen *Ultra Pro Glow 8 Highlighting Shades -paletin. Tämä paletti sisältää 8 korostuspuuterisävyä, joilla saa loihdittua kasvoille niin hienovaraista hehkua kuin dramaattisempaa korostusta. Mm. Ostolakossa-blogin Virve on hehkuttanut tätä, joten pakko se oli nyt hankkia kokoeiltavaksi. Paletin sävyt ovat todella kivoja ja sopivat varmasti hyvin vaalealle iholleni.

nordicfeel

20190310_110339Tämän lisäksi tilasin *I Heart Makeup Blushing Hearts -poskipunan sävyssä Bursting With Love. Nämä söpöt poskipunat ovat saaneet myös kehuja ja koska rakastan poskipunia, oli tähän pakko tarttua. Tämä poskipuna koostuu kolmesta eri sävystä, jotka sekoittuvat yhteen siveltimellä pyyhhkäistäessä. Näin kasvoille tulee mahtava näiden kolmen sävyn yhdistelmä. Sävyvalikoimaa on muutaman sävyn verran. Itselleni valitsin tämän hieman kylmempiä sävyä sisältävän punan. Nordicfeel on loistava verkkokauppa Makeup Revolutionin ostamiseen, koska siellä on todella laaja valikoima merkin tuotteita! Omassa lähi Prismassani on vain muutama tuote.

nordicfeel

Tartuin myös yhteen alennustuotteeseen, nimittäin samalta merkiltä oli saatavilla sivellinpakkaus nimeltä *Ultra Metals Go Eye. Tämä sisältää neljä silmämeikintekoon soveltuvaa sivellintä. Siveltimien varret ovat kauniin metalliset ja kullansävyiset. Mukana tuli myös säilytyspussukka siveltimille.

Löwengrip

Ostoskoriini tarttui monia hehkutettuja tuotteita, joista seuraava on myös sellainen. *Löwengripin deodorantit sekä ihonhoitotuotteet ovat keränneet suitsutusta. Tilasin itselleni kolmesta dödöstä eniten kehutun *Count On Me. Tämä on antiperspirantti mikä on ehdoton vaatimus minulle. En ollut lukenut tuotetietoja kovin tarkasti, koska yllätyin suuresti avatessani dödön korkin. Tämä olikin roll-on eikä voidemainen! Tuubimuotoisen pakkauksen ansiosta olin ajatellut sen olevan voidemainen. Olen itse enemmän roll-on mallin kannattaja, joten yllätys oli positiivinen. Tämä pääsee testiin tuota pikaa. Tuoksu on miellyttävä eikä liian voimakas.

Real Techniques

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ostin sivellinsetin *Real Techniquesilta. Heidän siveltimet ovat minun suosikkeja ja nämä setit sisältävät monta mahtavaa sivellintä erilaisiin tarkoituksiin. Ostamani setin nimi on *Everyday Essentials ja se sisältää 4 sivellintä sekä yhden meikkisienen. Nämä siveltimet on tarkoitettu meikin tekemiseen kasvoille ja silmille, mutta ei kannata liikaa tuijottaa siveltimen nimeä ja mihin se on tarkoitettu. Nimet ovat vain ohjeeksi ja avuksi, mutta niitä voi luovasti käyttää haluamallaan tavalla meikatessa. Paketissa olevat siveltimet ovat: RT 200, RT 300, RT 400 ja RT 402. Jos mietit, minkä merkkisiä siveltimiä ostaisit itselle tai lahjaksi, niin suosittelen kyllä Real Techniquesia. Siveltimet ovat järkevän hintaisia ja laadukkaita. Nordicfeel omaa laajan valikoiman merkin siveltimiä.

nordicfeel

Tältä näytti ostoskorini tällä kertaa. Kaikki tuotteet tulee käyttöön ja sain kauan haluamiani juttuja viimein tilattua. Näistä saattaa tulla myös tarkempaa juttua myöhemmin. *Verkkokaupan valikoimaan kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

The Ordinary – Tutkitusti tehokkaita tuotteita pikkurahalla

Parhaat tuotteet viileän vaalean hiusvärin ylläpitoon

18 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä en ole pitkään aikaan Nordicfeeliltä tilaillutkaan 🙂

 2. Sini kirjoitti:

  Voi mitä ihanuuksia ootkaan tilaillu! Haluaisin niin kovasti kokeilla MakeUp Revolutionin meikkejä, mutta vielä ei ole tullut hyvää saumaa pistää paria tuotetta tilaukseen 😀 Pitää nuo vanhat käyttää ensin loppuun! The Ordinary on munkin mielestä tosi hyvä merkki! Yhden kosteusvoiteen sekä seerumin omistan merkiltä ja pidän kovasti 🙂

 3. hannamaria kirjoitti:

  Tosi hyviä ostoksia teit ja ihan nappijuttuja tilasit! Noita Löwengripin tuotteita oon itekin halunnut testata jo hetkisen!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 4. Marjut kirjoitti:

  Kivoja tuotteita olet tilannut. Pitääkin kurkata tuo verkkokauppa, kiitos vinkistä.

 5. taruni kirjoitti:

  Oi mitä ihanuuksia oot ostanut! Uusia hyviä siveltimiä olenkin etsinyt, pitääkin testata noita mitä ostit!

 6. Jenni kirjoitti:

  Tosta dödöstä olin jopa kuullu aikasemmin, onkoha kuinka vahvan tuoksunen? 🙂

 7. Anni kirjoitti:

  Ihana tuo poskipunarasia! Tosi kaunis rasia ja nuo sävytkin. Pitää ehkä harkita samanlaisen hankkimista.

 8. Sofia kirjoitti:

  Ihanan näköisiä tuotteita oot löytänyt! haha nyt tuli hirvee himo päästä kosmetiikka ostoksille x) toi poskipuna näyttää niin täydelliseltä!

 9. Siri kirjoitti:

  Voisitko tehdä postauksen lykon kanssa? 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Olen itseasiassa tehnyt 3 postausta kesällä yhteistyössä Lykon kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.