Hae
Purkkisirkus

Söpöin kasvosuihke ikinä!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesähelteellä kosteuttava kasvosuihke on ihana ihon kosteuttaja ja virkistäjä. Suihkutettavat kasvovedet ovat nostaneet suosiotaan todella nopeasti. Helppo ja nopea annostelu on suomalaisten mieleen. Ostin yhden tosi ihanan kasvosuihkeen jo viime vuoden I Love Me- messuilta. Ja ihastuin tähän tosi paljon.

20200614_160041

tonymoly pocket bunny moist mist

*TonyMolyn tuotteet ovat todella hauskoja jo ulkoasultaan. Ne pistävät todella silmään kaupan hyllyllä. Tämä supersöpö vaaleanpunainen pupu kasvosuihke ihastuttaa varmasti! TonyMoly on siis korealainen brändi, jonka tuotteet ovat ulkonäöltään todella hauskoja. Niiden sisältö on kuitenkin todella laadukas! Älä siis anna ulkonäön huijata.

Tonymoly Pocket Bunny Moist Mist -kasvosuihke on oikea *kulttituote. Se on kosteuttava ja virkistävä kasvosuihke, joka suihkitaan suoraan kasvoille. Suihke sisältää mm. aloe veran, karhunvatukan, mansikan ja vadelman uutteita. Suihkeessa on kevyt persikan tuoksu. Kasvosuihke kosteuttaa, rauhoittaa ja heleyttää ihoa. Se soveltuu myös loistavasti meikinkiinnitykseen. Näppärän kokoinen pullo kulkee helposti mukana reissussa.

20200614_160141

Suihke tulee pumpusta melko hienojakoisena suihkeena, jonka jälkeen voit kevyesti taputella ihoa. Suihketta voi myös hyvin kerrostaa, jos iho tuntuu kaipaavan erityistä kosteutusta. Kerrosten välissä on hyvä taputella ihoa kevyesti, jotta suihke imeytyy iholle ennen uuden kerroksen suihkimista.

Tietokoneella työskentely kuivattaa ihoa. TonyMoly Pocket Bunny Moist Mist sopii loistavasti ihon kosteutukseen myös työpäivän lomassa. Ja tämä söpö pullo on kiva piristys työpöydällä! Suihke on tosi riittoisa eikä sitä tarvitse suihkia kuin pari suihkausta kerrallaan.

tonymoly pocket bunny moist mist

miten kasvosuihke eroaa kasvovedestä?

Perinteinen korealainen kasvovesi ei ole suihkepullossa vaan sitä otetaan kämmenelle muutama tippa ja taputellaan kasvoille. Kasvovesiä on jokaisella brändillä ja niistä löytyy varmasti omalle iholle sopiva tuote. Kasvovesien koostumuksissa on myös eroja. Jotkut hoitavammat kasvovedet ovat aika paksuja ja toiset taas tosi ohuen vesimäisiä.

tonymoly pocket bunny moist mist

Kasvosuihke on taas ihana lisätuote, jolla saat raikastusta kasvoille vaikka päivän ympäri. Voit suihkia suihketta vaikka meikin päällekin ja aina kun iho tarvitsee virkistystä ja kosteutusta. Näin hellesäällä kasvosuihke on ihana ottaa mukaan rannalle tai mökille ja virkistää ihoa auringossa oleilun lomassa. Kasvosuihketta voi myös käyttää kasvoveden tilalla tai sen lisäksi.

 

oletko jo kokeillut tämän suositun suihkeen?

 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

TOP 3: Parhaat Skinfoodin kasvokuorinnat

2 kommenttia

  1. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

    Kasvosuihkeet on ihania! Tää on kyllä aivan supersöpö.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Niin on! On ihanan tuoksunen ja muutdnki tosi kosteuttava ja miellyttävä iholla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.