Hae
Purkkisirkus

Goodiebox huhtikuu – Perfectly Imperfect + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Goodiebox huhtikuu on täällä! Huhtikuun teemana on ”Täydellisen epätäydellinen”. Monesti koetaan, että pitäisi kaikki jutut suorittaa aina viimeisen päälle ja vertaillaan itseään ystäviin ja sukulaisiin. Tämän kuun Goodiebox antaa luvan relata ja hemmoterlla itseään. Uutena juttuna boksista puuttui perinteinen infokortti. Se on nyt siirretty sähköiseen muotoon, minkä itseasiassa huomasin sattumalta. Tuotteiden infot löytyivät hyvin myös tästä sähköisestä muodosta, joten sen suhteen ei ollut ongelmaa. Teemavärinä boksissa on vaaleanpunainen. Sisältö näissä Goodieboxeissa on ollut tosi hyvä, joten käydään ihmeessä tämänkin boksin kimppuun!

20200420_130637

rose avenue glamorous volumizing dry shampoo (26,50€)

Kuivashampoot on aina tervetulleita. Olen vannoutunut Batiste-fani, mutta kokeilen myös satunnaisesti muita brändejä. Tämä vaaleanpunainen pullo houkuttelee kyllä testäämään tämän! Mitään kovin erikoista ei tässä kuivashampoossa ole, mutta mielelläni tämän kuitenkin testaan ja näitä tarvitaan aina. Tuote tuli täysikokoisena.

goodiebox huhtikuu

dr. botanical lemon superfood all-in-one rescue butter (18€)

Seuraava brändi on tuttu jo aikaisemmasta Goodieboxista. Tällä kertaa Dr. Botanicalilta tuli monitoimivoide. Pirteä keltainen tuubi tuo kevään mieleen. Sitruuna on selvä kevään merkki! Voidetta voi käyttää ihan kasvovoiteena, kosteuttajana kyynärpäissä ja huulissa sekä kasvoputsarina. Tuotetta suositellaan säilytettävän jääkaapissa avaamisen jälkeen. Ilmeisesti tuotteen sisältämä C-vitamiini säilyy niin parhaiten. Voide sisältää sitruunaruohoöljyä, jossa on paljon C- ja A-vitamiinia. Nämä kirkastavat ja hoitavat sameaa ja kuivaa ihoa. Voide sisältää myös kookosöljyä, jonka sisältämät antioksidantit ja rasvahapot kosteuttavat ja varastoivat kosteutta iholle. Tuote on vegaaninen ja 96% luonnollista alkuperää. Saimme sen täysikokoisena.

20200420_130805

pestle & mortar pure hyaluronic serum (43€/30ml)

Ihanaa seerumi! Tämä on täysin vieras brändi minulle. Tuote on aika hinnakas, joten siltä odotan myös laadukkuutta. Tutkin hieman brändiä netistä ja kyseinen tuote on voittanut monia palkintoja. Kyseessä on siis hyaluronihapposeerumi kasvoille, joka kosteuttaa ja täytelöittää ihoa. Seerumi toimii myös primerina meikin alle. Seerumi on myös tuoksuton, joka on kiva juttu. Pakkaus on hauska pahvinen putkilo, jonka sisältä paljastuu muovinen ampulli. Tämä testaan kyllä ihan heti! Saimme tästä 6ml näytekoon.

goodiebox huhtikuu

masque me up spot on pimple patches (13€)

Tämä on kiva tuote. Korealaisesta kosmetiikasta tuttuja finnilaastareita, jotka hoitavat näppyjä kuivattavatta ihoa. Paketti sisältää 12 pientä ja 10 isompaa tarraa. Läpinäkyvä tarra laitetaan puhtaalle iholle suoraan finnin päälle ja annetaan olla paikallaan yön yli vähintään 4 tuntia. Lappu vähentää finnin punoitusta ja hoitaa sitä. Tuote tuli täysikokoisena.

20200420_130950

n.a.e. delicatezza shower gel (3,89€)

Tämä onkin tuttu tuote jo ennestään! Kirjoittelin juuri pari viikkoa sitten tänne blogiin N.A.E. sta. Sain silloin testiin tämän hajustamattoman sarjan sekä ihanan punaisen viikuna-sarjan. Suihkugeeli oli oikein passeli ja todella edullinen luonnonkosmetiikan tuote. Jos luonnonkosmetiikan vartalotuotteet kiinnostaa, niin katsasta mun N.A.E. -postaus. Myös tämä tuote on postauksessa arvioitu! Tuote tuli boksista täysikokoisena.

20200420_130904

Goodiebox huhtikuu oli kyllä tosi kiva. Oikeastaan kaikki tuotteet oli kivoja ja ne tulee käyttöön. Tykkään eniten näistä ihonhoitotuotteita sisältävistä bokseista. Goodiebox sisältää aina 5-7- tuotetta, joista suurin osa on täysikokoisia. Boksin hinta on 24,95€ ja sisällön arvo on aina vähintään 75€! Tässä kuussa Goodiebox sisälsi 5 tuotetta, joista 4 oli täysikokoisia!

alekoodi

Nyt kannattaa tilata oma Goodiebox, koska saat lisäksi 28€ arvoisen tervetuliaislahjan koodilla ILO. Tilausta pöäset tekemään *täältä.

goodiebox huhtikuu

 

JATKA LUKEMISTA TÄÄLLÄ:

GOODIEBOX MAALISKUU – BODYLOVE

GOODIEBOX HELMIKUU – ENERGIZE

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *