Hae
Purkkisirkus

lookfantastic beautybox syyskuu – the birthday edition

*Sisältää mainoslinkkejä

SAATU PR-LAHJANA. Syyskuu on jo yli puolenvälin! Sain tänne syysmyrskyjen keskelle ihanaa piristystä, kun Lookfantastic Beautybox kolahti postiin. Olen totisesti ihastunut tähän boksiin, nyt kun olen pari näitä saanut! Tässä kuussa LF Beautybox täyttää 6 vuotta ja boksi on oikeutetusti synttäriteemainen. Kaunis persikanvärinen laatikko sisälsi tosi kivan kombon laadukkaita tuotteita!

lookfantastic beautybox

LOOKFANTASTIC BEAUTYBOX

  • Kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi
  • Sisältää 6 kosmetiikkatuotetta sekä täysikokoisena että näytekokoina
  • Joka kuukausi on oma teema, josta mukana olevat tuotteet ovat saaneet inspiraatiota
  • Saatavilla eripituisia tilausjaksoja
  • 1kk tilaus 20€/kk
  • Sisällön arvo syyskuussa n. 90€
  • Kaikki kauneusboksin sisältämät tuotteet ovat ostettavissa *verkkokaupasta
  • Tilaa oma Beautybox *täältä

illamasqua mini omg highlighter (10,90€)

Illamasquan highlighterit ovat todella ihania! tämä miniversio on todella söpö. Helppo myös ottaa matkalle mukaan. Sävy OMG on kaunis kullanhohtoinen, mutta ei hileinen. Minulla taitaa olla tästä sävystä myös täysikokoinen versio, joa en väärin muista. Boksissa oli myös vaihtoehtoisena tuotteena joillain TheBalm mini Mary-Lou Manizer highlighter. Tästä minulla on myös täysikokoinen ja tämä on myös todellinen klassikko! Illamasquan highterin löydät täysikoisena *täältä.

20200919_142344

elemis pro-collagen marine cream (33€)

Elemiksen ihonhoitotuotteet ovat todellista luksusta. Olen käyttänyt näitä pro-collagen sarjan tuotteita aikaisemmin ja tykkäsin niistä kyllä tosi paljon. Tämä päivävoide tuli 15ml matkakokona. Voide vähentää ryppyjen ja hienojen juonteiden syvyyttä 15 päivässä. Sisältää antioksidantteja ja parantaa ihon kosteustasoa. Voide myös parantaa kollageenin tukea sekä lisää solujen uusiutumista ja ihon kimmoisuutta. Tosi kiva ja hyvin imeytyvä voide. Löydät voiteen täysikokoisena *täältä.

lookfantastic beautybox

diego dalla palma lip pencil (11€)

Olen vähän laiska käyttämään huultenrajauskyniä. Nyt tuli kuitenkin tosi kiva sävy! Sävy 80 Antique Pink on luonnollinen kylmä roosa, joten tätä voisin opetella käyttämään useammin. Kynä tuntuu pehmeältä ja levittyy hyvin. En löytänyt tätä kynää Lookfantasticin valikoimasta, mutta muut saman brändin tuotteet löydät *täältä.

lookfantastic beautybox

espa pink hair & scalp mud (6€)

Olen etsinyt hiuspohjaa kosteuttavaa ja hoitavaa tuotetta. Tämä tuli siis ihan täydelliseen saumaan! Punainen savi rauhoittaa ja ravitsee hiuspohjaa. Aprikoosiöljy kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Vaikuttaa tosi hyvältä tuotteelta. Tämän tehohoidon löydät täysikokoisena *täällä.

20200919_142719

luxie 209 large shader brush (17€)

Luxien siveltimet ovat tosi hyviä! Minulla on niitä käytössä monia erilaisia. Laadukkaat siveltimet kestävät myös käytössä tosi hyvin! Tämä iso varjostussivellin sopii tietysti silmämeikin tekoon, mutta sitä voi käyttää myös kasvomeikkiin esim. peitevoiteen levitykseen. Siveltimiä voi muutenkin käyttää todella monipuolisesti koko meikin tekoon. Pienen valikoiman Luxie-sivetimiä löydät *täältä.

20200919_142506

brushworks jade roller (11,45€)

Jaderollerit ovat nyt nouseet suurenn suosioon. Näitä on tullut nyt useista kauneusbokseista, joten minullekin näitä on kertynyt jo useampia. Tykkään itse käyttää rolleria iltaisin seerumin jälkeen, jolloin ihonhoitotuotteet imeytyvät iholle paremmin. Kannattaa kokeilla myös rullailua kangasnaamion päältä. Näin naamion seerumi imeytyy paljon paremmin. Rullan pienempi pää on tarkoitettu silmänympärysiholle, jolloin voi lievittää sy-ihon turvotusta. Jaderollerin löydät *täältä.

20200919_142614

Lookfantastic Beautybox tarjosi myös bonustuotteen! Sain mustan Popsocketin LF Beautyboxin logolla. Ihan hauska ylläri. Tykkäsin kyllä tästä sisällöstä. MUkana oli hyviä käyttötuotteita, jotka eivät jää kaapin pohjalle pyörimään!

lookfantastic beautybox

ALEKOODI: 

Saat koodilla PURKKISIRKUS 20% alennusta Lookfantasticin verkkokaupasta. Tarjous koskee suurinta osaa normaalihintaisista tuotteista! Myös Beautyboxin sisältämistä tuotteista saa alen! Ostoksille pääset *täältä.

 

 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Lookfantastic Beautybox toukokuu 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *