Hae
Purkkisirkus

Piristystä kevääseen – Huhtikuun Bette Box

*Postaus sisältää Affiliate-linkin

 

Tämän kuun boksi olikin mielenkiintoinen! Ilmeisesti tästä on ainakin kahta eri versiota, joista itse sain pitkäaikaistilaajille suunnatun boksin. Tämän kuun kosmetiikkaboksi on arvoltaan n. 60€, joten rahoille saa kyllä vastinetta. Plussaa myös myyntikokoisista tuotteista! Boksi sisälsi siis 5 myyntikokoista tuotetta ja yhden hajuvesinäytteen! Aika hyvä saldo siis. Viime vuonna yksi boksi sisälsi pelkkiä näytepusseja! Tämä on siis arvoltaan huikea, mutta sisältö ei tietysti kaikkia voi miellyttää. Katsotaan lähemmin mitä mieltä olin tuotteista. Jos Bette Box alkoi kiinnostaa, niin *täältä saat boksista lisätietoa!

Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil (15,90€/30ml)

Toistan varmaan itseäni, mutta rakastan kasvoseerumeita ja -öljyjä! Mossa on merkkinä tuttu, mutta tätä öljyä en ole käyttänyt aiemmin. Vaikuttaa todella hyvältä. Öljy on tarkoitettu kuivalle tai väsyneelle iholle, joten kokeilen ehdottomasti. Nämä luonnonkosmetiikkamerkit ovat entistä enemmän esillä eri medioissa. Öljy on aktiivisesti ihoa uudistava, joka heleyttää, pehmentää ja kosteuttaa. Love it!

BIO2YOU Anti-Ageing Eye Gel Patch (8,70€/pari)

Olen hullaantunut kangasnaamioihin sekä näihin silmänympärysnaamioihin. Nämä yksittäispakatut naamiolaput on helppo ottaa vaikka matkalle mukaan! Ehdottomasti testiin mahdollisimman nopeasti. Laput lupaavat nuorentaa ja kaunistaa silmänympärysihoa. Lisäksi aktiivista kollageenia ja hyaluronihappoa sisältävät laput vähentävät näkyviä ryppyjä, kosteuttavat tehokkaasti sekä parantavat ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä.

Ibero meikkisivellinsetti (10,90€/setti)

Sivellinsetti ei ollut kyllä oma suosikkini, koska sain jo joulukalenterista matkakokoisia siveltimiä. Jäävät varastoon, jos hätävarana tarvitsen. Settiin kuuluu luomivärisivellin, puuterisivellin, luomiväriaplikaattori sekä ripsikampa/-harja yhdistelmä. Harjakset on tehty synteettisestä karvasta. Tällä hinnalla olisi voinut laittaa jonkin muun kivan tuotteen, mutta tällä mennään. Ilmeisesti perusboksissa oli vaan kolmen vaahtomuovipäisen luomiväriaplikaattorin setti, joten siihen verrattuna tämä on kyllä parempi!

GOT2B Volumaniac (5,95€/150ml)

Tälläiset tyvikohotussuihkeet ovat aina tervetulleita, koska olen hieman huono ostamaan hiustuotteita kaupasta. Hiukseni ovat usein aika lättänät varsinkin töiden jälkeen, kun joudun myssyä käyttämään, niin tällä voisi saada ne pysymään vähän paremmin ilmavana. Suihke lupaa kohottaa tyveä jopa 200%!! Huh! Testiin menee ehdottomasti.

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting (15,90€/1,8ml)

Mitä olisikaan boksi ilman Lumenea? Hieman sarkastinen heitto ehkä, mutta Lumene on takuuvarma tuote suurimmassa osassa bokseja. Tuotteet ovat kyllä laadukkaita, joten ilolla niitä testailen ja löydän uusia suosikkeja. Tästä peitekynästä oli jaossa kolme vaihtoehtoa, joista minulle tuli violetti. Violettiväri kirkastaa sameaa ihoa. Muut vaihtoehdot olivat persikka, joka peittää tummia silmänalusia sekä vihreä, joka poistaa ihon punaisuutta. Ihan hauska tuote ja pitää tuotakin kokeilla.

Tämän kuun kosmetiikkaboksi oli kaiken kaikkiaan aika hyvä. Sivellinsetti oli vähän nääh ja tyvisuihke olisi voinut olla jonkun kampaamomerkin tuote, mutta muuten olen ihan tyytyväinen. Enemmän soraääniä taitaa kuulua perusboksin saaneilta.

Mitä mieltä tämän kuun kosmetiikkaboksista?

5 kommenttia

 1. Elli Leppiniemi kirjoitti:

  Näyttääpä kyllä hyvältä boksilta! Näistä itselleni tervetulleimpia olisivat olleet tuo color correcting -peitekynä ja sivellinsetti, mutta myös silmänympärysnaamiotkin kuulostivat tosi mielenkiintoisilta 🙂

 2. Purkkisirkus kirjoitti:

  On ihan kiva kun he huomioivat meidät pitkäaikaistilaajat hieman paremmilla tuotteilla aina välillä!

 3. PerusBette kirjoitti:

  Perussetissä oli luomiväriaplikaattoreita 6 kpl. Sama tyvisuihke, Lumene CC kynä, Talika silmälappuja, Himalaja voide ja testeri kokoisena Oscar De La Rentan hajuvesi. Itse olin tyytyväinen settiin ja pari kaveria myös. Mutta oli myös eka boxi, joten odotuksia ei ollut.

  • Purkkisirkus kirjoitti:

   Aika hyvältähän tuo kuulostaa! Nuo vaahtomuoviset luomiväriaplikaattorit ovat kai eniten aiheuttaneet soraääniä. Kun nykyään suurin osa käyttää ihan siveltimiä luomivärin levittämiseen 🙂

   • PerusBette kirjoitti:

    Joo eihän niitä voi verrata. Kiva ylläri tämä boxi kuitenkin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.