Hae
Purkkisirkus

Glossybox joulukalenteri luukut 9-16

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu on ihan kohta ja saadaan tämä Glossybox joulukalenterikin käytyä jo yli puolen välin. Olen edelleen ollut tosi tyytyväinen tähän kalenteriin ja sen sisältöön. Tuotteet ovat monipuolisia, joten tämä sopii kyllä sisällöltään ihan kaikille! Pidemmittä puheitta lähdetään katsomaan, mitä seuraavista luukuista löytyy! Luukut 1-8 näet täältä.

Glossybox joulukalenteri

Luukku 9

Ysiluukusta tuli Manna Kadar Lash Extending Primer. En ole kovin suuri Manna Kadar -fani, mutta ripsien pohjustaja kuulostaa ihan kivalta ja aion tämän kokeilla. Tätä oli myös hankala löytää mistään verkkokaupasta myynnistä. Tämän luvataan kuivuvan kirkkaana eikä sellaisena valkoisena, joka on hyvä juttu. Testataan millainen tämä on!

20191222_160221

Luukku 10

Seuraavaksi luukusta löytyi ensimmäinen kynsilakka. *Nails.Inc -kynsilakka tuli sävyssä Golden Days Ahead. Sävy on nimensä mukaisesti ihana kulta, joka sopii hyvin joulun aikaan. Taidan laittaa tätä lakkaa joulun pyhinä, kun olen vapaalla töistä! Tätä samaista sävyä en löytänyt verkkokaupasta, mutta joitain tämän brändin tuotteita on kuitenkin saatavilla.

20191222_155757

Luukku 11

Tällä kertaa saatiin meikkivälineisiin täydennystä, nimittäin *Luxie 207 Medium Angled Shading -sivellin. Tämä sivellin on pehmeä, viistopäinen silmämeikkisivellin, joka sopii hyvin luomivärin häivytykseen ja varjostusten tekoon. Tätä voi käyttää myös korostustuotteiden levitykseen. Monikäyttöinen sivellin, jota aion kyllä testailla. Harjaspää on aika iso, mutta katsotaan mihin tämä taipuu.

glossybox joulukalenteri

Luukku 12

Seuraava luukku sisältää vaihteeksi ihonhoitotuotteen. *Annemarie Börlind Eye Wrinkle Cream on silmänympärysvoide, joka minulle ihan vieras brändi. Silmänympärysvoiteet ovat minun suosikkeja ja minulla on aina käytössä joku silmönympärysvoide! Tämä voide on luonnonkosmetiikkaa, joka sisältää porkkanauutetta sekä seesamiöljyä. Täyteläinen voide kosteuttaa silmänympärysihoa sekä vähentää ikääntymisen merkkejä. Tämä menee testijonoon ehdottomasti.

20191222_160152

Luukku 13

Lisää ihonhoitoa! Hey Honey Sweet Treat Wild Berry & Honey Recovery Mask on kasvonaamio, joka sisältää marjaöljyjä ja hunajaa. Nämä suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta. Täyteläinen naamio ehkäisee ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttaa ihoa. Tämä on minulle myös tuntematon brändi, joten kiva saadaa uutta testiin. Kalenterista tullut tuote on 30 ml matkakoko.

20191222_155717

Luukku 14

Vaihteeksi tuli meikkituote. Bellapierre HD Finishing Powder on väritön irtopuuteri. Bellapierre on käsittääkseni mineraalimeikkisarja. En ole tästä aikaisemmin kuullut ollenkaan. Mutta irtopuuteri on aina minulla käytössä meikatessa, joten käytyy tätä testata. Tuote tuli täysikokoisena. Väritön puuteri on siitä hyvä valinta kalenteriin, kosmak se käy ihan kaikille!

glossybox joulukalenteri

Luukku 15

Tästä tuotteesta olen tosi innoissani ja otan sen käyttöön vielä tänään! Mudmasky hair mask, scalp treatment & miracle shampoo kuulostaa juuri siltä mitä hiukseni tarvitsevat. Tai lähinnä päänahkani, joka tuntuu kuivuvan nyt talvella tosi paljon. Myös vaalennetut hiukset tarvitsevat kosteutusta, jotä tämä tuote lupaa antaa! Tuote on melko arvokas, koska se on aika pieni. Saimme sen kuitenkin täysikokoisena 75ml.

20191222_155840

Luukku 16

Olemme jo yli puolen välil kalenterissa! Tästä luukusta tuli 3ina The Cream Eyeshadow eli voidemainen luomiväri. Tämä brändi on minulle nimeltä tuttu, mutta en ole vielä heidän tuotteitaan käyttänyt aikaisemmin. Minulle tuli luomiväri sävyssä 313, kaunis metallinhohtoinen ruskea. Tämä vaikuttaa tosi kivalta sävyltä. Ihana vaikka joulujuhliin!

20191222_160124

Kaksi kolmasosaa kalenterista on nyt käyty. Sisältö on ollut kyllä tosi kiva! Vielä on viimeiset luukut avaamatta ja läpikäymättä. Postaan lopun sisällön ensi viikolla loppu viikosta, kun kaikki luukut on avattu. Glossybox joulukalenteri on onnistunut kokoamaan tähän mennessä hyvin sellaisia tuotteita, joita ei edes löydy suomalaisista verkkokaupoista. Tämä tekee kalenterista kiinnostavan ja se erottuu hyvin joukosta.

20191214_140616

 

P.S. Olethan jo osallistunut lahjakortin arvontaa minun Kauneusbloggaajien joulukalenteriluukussa? Arvonnan löydät täältä!

 


LUE MYÖS:

Bette Box joulukuu – It’s the Season to Sparkle

Glossybox joulukuu – It’s time for Celebration

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.