Hae
Purkkisirkus

3 x tämän hetken suosikit

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen taas testaillut kasan tuotteita ja muutama niistä on päätynyt pidempiaikaiseen käyttööni. Päätin nyt listata tänne tämän hetken suosikit. Typistin listan kolmeen tuotteeseen, koska muuten valinnan vaikeus olisi iskenyt ja listasta olisi tullut kilometrin mittainen!

tämän hetken suosikit

1. COSRX Pure Fit Cica Toner

Olen ikuinen kasvovesifanaatikko, joten ei ehkä ole yllätys, että ykkösenä on juurikin kasvovesi! Olen aivan ihastunut tähän COSRX:n CICA kasvoveteen. Olen ihastunut muutenkin CICA-tuotteisiin, joten tämä sopi vallan hyvin iholleni tällä hetkellä.

CICA eli centella asiatica (rohtosammakonputki) on ihoa rauhoittava ainesosa. Jos ihosi on punoittava tai muuten ärtynyt, kannattaa kokeilla CICA-tuotteita. Tämä kasvovesi on ihanan kevyt koostumukseltaan ja sitä voi helposti kerrostaa useamman kerroksen. Kasvovesi myös imeytyy todella hyvin iholle. Tuote sisältää peräti 7 erilaista centella asiatica -uutetta, jotka tasapainottavat ihon pH:n ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa.

20210924_111824

Tämä kasvovesi ei ole ainakaan vielä myynnissä Suomessa ja minäkin tilasin sen Koreasta. Pääset tutustumaan tuotteeseen enemmän täältä. Suomessa myytävistä COSRX -tuotteista *nämä vihreää teetä sisältävät laput ovat ehkä lähinnä tätä kasvovettä.

2. Holika Holika Bare Dew Tone Up Cream

Kaunis kuulaus iholla tekee ihosta terveen näköisen. Tilasin vähän aikaa sitten kokeiluun Holika Holikan uuden primerin, joka lupaa tasoittaa ihonsävyä ja tuoda hehkua kasvoille. Kuulosti täydelliseltä tuotteelta!

tämän hetken suosikit

Tykästyin tähän todella paljon. Olen usein käyttänyt tätä primeria ihan pelkästään meikkipohjana ja se on riittänyt. Parempaa peittävyyttä haluavat voivat lisätä päälle vielä haluamansa meikkivoiteen. Tuoteessa on myös SPF30, mikä on hyvä lisä. Levitän primerin yleensä siveltimellä, mutta sen saa levitettyä hyvin myös käsin tai vaikka sienellä. Pääset tutustumaan tuotteeseen täältä.

20210904_164451

3. BBIA Lip OIl Jojoba

Tämä tuote onkin jo vilahtanut blogissa aiemmin! Sain sen *Bearel x Valtteri Sandberg K-Beauty Boxissa. Huuliöljy on kaikkien kehujen arvoinen. Ihanan kosteuttava eikä tahmaa. Huuliöljy on kulkenut käsilaukussani siitä lähtien kun sen sain ja sitä on todella helppo lisätä päivän mittaan.

20210924_111959

Huuliöljy on väritön ja hennon mentholintuoksuinen. Sitä voi käyttää joko yksinään tai toisen huulituotteen päällä. Öljy täytelöittää huulia ja antaa niille ihanan kiillon. Todella miellyttävä tuote käyttää! Voit käyttää huuliöljyä myös yönaamiona, jolloin voit lisätä sitä reilun kerroksen huulille ja antaa sen vaikuttaa koko yön. Aamulla huulet ovat ihanan pehmeät! Huuliöljystä on saatavilla myös kaksi muuta versiota: Fresh ja Rose Hip. Pääset tutustumaan tuotteeseen enemmän *täältä.

tämän hetken suosikit

Tässä nämä tämän hetken suosikit. Löytyikö näistä sinulle tuttuja tuotteita tai omia suosikkeja? Mun suosikit myös vaihtuu aika tiheään, kun testailen niin paljon erilaisia tuotteita, mutta toiset tuotteet kyllä jäävät vakiokäyttöön. Kosmetiikan saralla tulee vaan jatkuvasti uusia tuotteita, joita on kiva päästä testaamaan!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Bearel x Valtteri Sandberg K-Beauty Box

The Saem Harakeke Sleeping Pack

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.