Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Rincón Cosmetics meikkiuutuudet + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Blogissa ei ole viime aikoina kovin paljon ollut meikkijuttuja, mutta nyt niitä tulee! *Oletkaunis.fi -verkkokauppa lähetti minulle testiin Rincón Cosmeticsin uutuuksia. Rincón Cosmetics on suomalaistaustaisen Anita Rincónin perustama kosmetiikkayritys, jonka visio on valmistaa laadukasta värikosmetiikkaa kiinnostavimpien kauneusvaikuttajien kanssa. Tämä konsepti on minusta todella kiinnostava ja tykkään kovasti nähdä eri vaikuttajien omia suosikkeja.

20190703_161412Brändin valikoimiin kuuluu luomiväripaletteja sekä highlighterpaletteja ja nestemäisiä huulipunia. Tuotteet ovat huippulaatua ja lisäksi täysin vegaanisia. Kauniit pakkaukset houkuttelevat tutustumaan tuotteisiin lisää. Sain testiin toisen heidän uusista luomiväripaleteista sekä neljän huulipunan setin. Olen näistä tosi innoissani, joten tutkitaan näitä hieman tarkemmin.

20190703_161557

Rincón Cosmetics Sugar Rush PRO Eyeshadow Palette

Tämä uutuuspaletti sisältää 12 luomivärisävyä. Tykästyin näihin sävyihin, koska ne eivät ole liian räväköitä. Mukana sekä mattaisia että metallinhohtoisia ja kimaltaviasävyjä. Sävyjen nimet ovat ihanan sokerisia ja näin makean ystävänä ne kolahti minuun! Tällä paletilla saa tehtyä meikin niin arkeen kuin juhlaankin. Sävyt ovat pigmenttisia ja häivyttyvät hyvin. Tätä palettia tulen käyttämään kesän juhlissa sekä ihan arkilookeissa.

20190704_155141

Heti paletin avatessani silmiini osui muutama ihana sävy. Mattasävyistä Oh Sweetie ja Cherry Bomb ovat ihania. Metallisenpinkki Frosting ihastuttaa myös ihanalla hohteellaan. Tämä paletti innostaa kyllä kokeilemaan rohkeasti myös kimaltavampia sävyjä. Paletti on myynnissä *Oletkaunis.fi -verkkokaupassa.

Rincón Cosmetics Priscilla Distasio Bundle Box

Rincón Cosmeticsin huulipunat ovat tehty yhteistyössä eri kauneusvaikuttajien kanssa. Sain testiin ihanan kokoelman, joka sisälsi neljä nestemäistä mattahuulipunaa. Saamani paketti on tehty yhteistyössä Priscilla Distasion kanssa. Priscilla on tunnettu yhdysvaltalainen meikkitaiteilija, joka on meikannut mm. The Real Housewives of Beverly Hillsin tähtiä.

rincon cosmetics

20190704_144629

rincon cosmeticsSaamani Bundle Box sisältää siis 4 hänen suunnittelemaa huulipunasävyä. Paketin sävyt ovat: Flirty, Bossy, Entitled ja Sassy. Nämä kaikki sävyt sekä muutama muu on saatavilla myös erikseen ostettuna, mutta tässä kokoelmassa tulee kivasti muutama erilainen sävy testattavaksi. Nämä huulipunat ovat mattaisia ja niiden pysyvyys on todella hyvä. Huulipuna kestää hyvin syömisen ja juomisen. Tuote on hajustamaton. Tykästyin näihin tosi paljon! Suosikikseni nousi ihana nudesävy Bossy. Bundle Box on myynnissä *täällä. Koko Rincón Cosmeticsin valikoiman näet *täältä.

20190704_150838

rincon cosmetics

Arvonta!!

Minulla on teille lukijoille kivoja uutisia! Saan arpoa teille 2 näistä huulipunista. Osallistua voit kommentoimalla mitkä kaksi tämän Bundle Boxin huulipunasävyä ovat suosikkejasi. Muista jättää toimiva sähköpostiosoite sille varattuun kenttään! Voit tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös Instagramissa. Osallistumisaikaa on 11.7.19 klo: 22 asti. Palkinnon tarjoaa Oletkaunis.fi.

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

28 kommenttia

 1. Nea kirjoitti:

  Suosikit on Entitled ja Sassy

  • Tiinaappe kirjoitti:

   Entitled ja Sassy, ensimmäistä tulisi kyllä arjessa pidettyä enemmän ja Sassya sitten iltasemmalla. Ihanat nimet kyllä

 2. Pia Mathlin kirjoitti:

  Flirty ja bossy

 3. Hannnnnna kirjoitti:

  Bossy ja flirty

 4. Yeija H kirjoitti:

  Bossy ja flirty.

 5. Heinik kirjoitti:

  Suosikkejani ovat Entitled ja Sassy 🙂

 6. Marsu kirjoitti:

  Flirty ja entitled 🙂

 7. Nimetön kirjoitti:

  Bossy ja Entitled

 8. Rose kirjoitti:

  Entitled ja sassy! 🙂

 9. lillil kirjoitti:

  Bossy ja Sassy :).

 10. Kukka kirjoitti:

  Entitled ja Sassy ovat suosikkejani!

  Kiva nähdä näitä Anitan meikkejä – se tv-sarja oli todella hyvä!

 11. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Ihania sävyjä! Suosikkini on Sasu ja Entitled. Kiva blogin nimi sulla. – Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

 12. Nimetön kirjoitti:

  Sassy ja bossy näyttää upeelle!

 13. Melissa kirjoitti:

  Kivat värit tuossa meikkipaletissa 🙂

 14. Minde kirjoitti:

  Bossy ja Entitled 🙂

 15. Miia kirjoitti:

  Entitled ja bossy. Ja toi luomiväripaletti on upea. Sopii kesään ja syksyyn, sävyt on just täydellisiä molempiin vuodenaikoihin.

  • Tuuli kirjoitti:

   Bossy ja Sassy ovat kauneimmat 🙂 Flirty on todella erikoinen, vaatii kantajaltaan pokkaa. Uskon että on todella upea ruskettuneilla kasvoilla 🙂

 16. Elise H. kirjoitti:

  Bossy ja Entitled ovat suosikkini 🙂

 17. Marjo kirjoitti:

  Tämä oli helppo – ehdottomasti Sassy ja Entitled 🙂

 18. Sannamarianna kirjoitti:

  Bossy ja Sassy

 19. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ai nyt nämä on vihdoin tulleet Suomeenkin. Seurasin Anitan tv-sarjaa muutama vuosi sitten. Se oli kyllä niin hauska 😀 Suosikkivärit ovat Bossy ja Sassy.

 20. Minttu kirjoitti:

  Entitled ja bossy 🙂

 21. klaara kirjoitti:

  Suosikkejani ovat Entitled ja Bossy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.