Hae
Purkkisirkus

Superviikko tulee taas!

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt kun ihmiset ovat paljon kotona, heillä on aikaa selaille nettiä. Nykyään ihan kaikkea voi ostaa netistä, jopa normaalit ruokaostokset. Tämä on kyllä huippujuttu! Superviikko tulee nyt todella hyvään aikaan. Superviikolla monet verkkokaupat tarjoavat upeita alennuksia ja kaupanpäällisiä lahjoja. Kerään tähän teille vinkiksi muutamia omia suosikkejani kauneuden verkkokaupoista. Nämä tarjoukset kannattaa kyllä hyödyntää. Voit hyvin miettiä myös kevään ja kesän juhlia sekä niihin tarvittavia lahjoja tai omia hankintoja niihin liittyen. Tarjoukset ovat voimassa siis tämän viikon 30.3.-5.4.20

eleven

Eleven on ollut mun suosikki verkkokauppoja jo monta vuotta! Heillä on todella laaja *korealaisen kosmetiikan valikoima sekä nykyään myös paljon*luonnonkosmetiikkaa. Heillä on myös myynnissä omassa ihonhoidossani mukana oleva *FOREO. FOREOlta on tullut myös uutuuksia, jotka kannattaa ehdottomasti katsastaa. Tämä on todellista ihonhoidon luksusta. Saat nyt koodilla 11SUPERWEEK20 20% alennusta yli 59€ ostoksista! Tarjous ei koske jo alennettuja tuotteita. Ostoksille pääset *täältä.

goodiebox

Goodieboxista olenkin jo kirjoitellut täällä blogissa. Bette Box muuttui Goodieboxiksi ja muutos on minusta onnistunut! Olen saanut nyt itse 2 Goodieboxia ja sisältö on ollut huikea! Näet helmi- ja maaliskuun boksien sisällöt blogista. Kun tilaat itsellesi Goodieboxin, saat kaupan päälle Mudmasky vitamiiniseerumin (arvo 49€). Kaupanpäällisen saat käyttämällä koodia ONNI. Tarjous koskee uusia tilauksia. Tilauksen pääset tekemään *täällä.

20200320_172756

lyko

Lyko on uudempi tulokas Suomen kosmetiikkamarkkinoilla. Tämä ruotsalainen verkkokauppa tarjoaa kuitenkin laajna valikoiman hyviä kosmetiikkabrändejä. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkimassa. Valikoimassa on yli 55.000 kauneudenhoitotuotetta, joten mukana on kaikki parhaat brändit ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin! Superviikko -tarjouksena Lyko tarjoaa 10€ alennusta yli 60€ tilauksiin koodilla adt100. Ostoksille pääset *täältä.

nordicfeel

Nordicfeelilla on myös laaja valikoima ja kivoja tarjouksia! Heillä on hyvä tuoksuvalikoima sekä paljon muuta. Valikoimassa on kaikki tutut brändit. Kirjoitin omista tuoksusuosikeista täällä. Saat omasta yli 59€ tilauksesta 20% alennusta käyttämällä koodia SUPERWEEK20. Verkkokauppaan pääset *täältä.

skincity

Skincity on yksi ihan lemppareitani! Täältä löydät huikean määrän laadukasta hoitolakosmetiikkaa järkevään hintaan. Heillä on todella laaja valikoima tuotteita. Tuotevalikoiman lisäksi Skincity on tunnettu asiantuntevasta asiakaspalvelusta, jossa koulutetut kosmetologit neuvovat asiakasta puhelimitse, sähköpostilla tai chatin avulla. Voit myös itse tehdä heidän sivuillaan ilmaisen Ihotestin. Ihotestissä vastaat kysymyksiin ihosi kunnosta ja tarpeista. Vastausten perusteella kosmetologi valitsee juuri sinulle sopivat tuotteet ja saat listan tuotteista sähköpostiin parissa päivässä. Voit itse valita mitä tuotteita haluat lopulta tilata. Tuotelistauksen mukana on myös ohjeita tuotteiden käyttöön! Nyt Skincity tarjoaa Superviikko -tarjouksena -20% alennusta yli 40€ tilauksista koodilla SUPER20. Ostoksille pääset *täältä.

superviikko

twistbe

Luonnonkosmetiikan käyttäjät varmasti tietävät Twisben. Tämä ihana kauppa on täynnä hyviä brändejä. Mukana on seka ihonhoitoa että meikkejä. Heillä on myös todella ihana asiakaspalvelu ja Twistben naiset löytävät kyllä juuri sinulle sopivat tuotteet. Saat nyt kaikki meikit -15% + upean voidemaisen highlighterin yli 50€ meikkitilauksiin koodilla SUPERVIIKKO HIGHLIGHTER <3. Kirjoita koodi kassalla tilauksen viestikenttään. Ostoksille pöäset *täältä.

Tässä omia suosikkejani näistä huikeista tarjouksista. Olen itse myös käyttänyt kaikkia näitä verkkokauppoja ja niiden toiminta on todella luotettavaa. Tarjoukset ovat siis voimassa tämän viikon ajan!

 

löytyykö näistä verkkokaupoista omaa superviikko suosikkia?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox maaliskuu – Bodylove

SKINCITY skincare – Kosmetologien kehittämä ihonhoitobrändi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.