Hae
Purkkisirkus

Kiinnostavimmat kauneusboksit

*Sisältää mainoslinkkejä

Erilaiset kauneusboksit ovat olleet suosittuja jo vuosien ajan. Nykyään myös täällä Suomessa on hyvin valinnanvaraa ja se tuo hyvää kilpailua firmoille. Muutamia bokseja saa tilattua myös ulkomailta tänne Suomeen. Tämä tuo hyvää täydennystä suomalaisten boksien rinnalle. Listasin tähän omasta mielestäni kiinnostavimmat kauneusboksit. Lähdetäänpä katsomaan mitä kaikkea markkinoilta löytyykään!

Bette Box

Aloitetaan monille tutulla suomalaisella kauneusboksilla. Olen itse tilannut Betteä jo vuosien ajan. Alkujaan se oli nimeltään Livbox. *Bette Box ilmestyy kerran kuukaudessa ja se sisältää 4-6 tuotetta. Osa näistä on matka/näytekokoisia. Bette on hyvä perusboxi ja siitä on helppo aloittaa kauneusboxeihin tutustuminen. Kuten aina näiden yllätysboxien kohdalla, mikään boxi ei voi miellyttää kaikkia, vaan aina tulee soraääniä jostain boxin sisältämästä tuotteesta. Betten sivuilla voit täyttää oman kauneusprofiilin, jonka mukaan tuotteita kohdennetaan mahdollisuuksien mukaan juuri sinulle sopivaksi.

Bette Boxia voi tilata eri pituisilla tilausjaksoilla. Suosituin niistä on jatkuva tilaus, jossa yhden boxin hinta veloitetaan joka kuukausi. Tämän tilausjakson voi myös katkaista milloin haluaa. Muita vaihtoehtoja ovat 3 kk ja 6 kk määräaikaiset tilausjaksot. 6 kk tilausjaksoon saa yhden kuukauden kaupanpäälle. Hinnat ovat: jatkuva tilaus 18,90€/kk, 3kk 56,70€ ja 6kk+1kk 113,40€. *Tilaamaan pääset täältä!

Glossybox

*Glossybox on Suomen markkinoilla uusi tulokas, jota on odotettu kovasti. Ulkomailta tilattuna tätä on saanut, mutta nyt se rantautui myös Suomeen. Innostuin tästä itsekin ja laitoin tilauksen menemään. Hyvältä vaikuttaa ainakin näiden kahden boksin perusteella. Glossybox sisältää aina 5 tuotetta, joista osa on matkakokoisia. Glossyboxissa on paljon enemmän suomalaisille vieraampia tuotemerkkejä, josta itse ainakin tykkään kovasti. Minusta on kiva tutustua sellaisiin merkkeihin, joita ei niin helposti Suomesta saa. Boxin ulkoasu on myös todella laadukas ja kaunis.

Glossyboxia saa tilattua eripituisina jaksoina, joista suosituin on jatkuva tilaus, jonka voi lopettaa koska tahansa. Yhden boxin hinta veloitetaan kerran kuukaudessa. Tämän lisäksi on saatavilla määräaikaisia tilausjaksoja, joita ovat 3kk, 6kk ja 12kk. Hinnat ovat melko samoja Bette Boxin kanssa. Hintaa boxeilla on: jatkuva tilaus 17,99€/kk, 3kk 52,90€, 6kk 99,90€ ja 12kk 189,90€. *Tilaamaan pääset täältä! Tilaamalla tämän linkin kautta, saat ensimmäisestä boxistasi -20% alennusta!

Jolie Box

Luonnonkosmetiikkafaneja ei ole myöskään unohdettu. *Jolie Box tarjoaa kattavan kurkistuksen luonnonkosmetiikan parhaisiin merkkeihin. Nämä ylelliset boxit ovat saaneet paljon kehuja vuosien varrella. Itse en ole tätä vielä koskaan tilannut, mutta kiinnostaa kyllä kovasti. Jolie Box on kuukausittain ilmestyvä boxi, joka sisältää 4-6 tuotetta, joista osa on matka/näytekokoisia. Jokainen boxi sisältää kuitenkin vähintään 2 täysikokoista tuotetta joka kuukausi.

Jolie Boxia saa tilattua 3kk ja 6kk tilausjaksoissa. Näistä suosituin on 6kk jakso. Hintaa tilausjaksoilla on: 3kk 79€ ja 6kk 139€. *Täältä pääset tilaamaan. Tämän lisäksi muutaman kerran vuodessa on saatavilla kertatilauksena saatava Lux box. Kevään Lux box on nyt tilattavissa ja se toimitaan maaliskuussa viimeistään viikolla 12! Lux box sisältää 4 täysikokoista tuotetta, joista kolme on ihan uusia merkkejä Jolien valikoimissa. Tämän lisäksi boxi sisältää runsaasti näytteitä. Tämän spesiaalin Lux boxin hinta on 54€, mutta sen sisältämien tuotteiden arvo on 205€! Lux boxia on myynnissä niin kauan kuin niitä riittää. *Täältä pääset tilaamaan Lux Boxin!

Lookfantastic

*Lookfantastic on mahtava kauneuden verkkokauppa ja heidän kauneusboxi on myös yksi suosituimmista täällä Suomessa. Boxi on kuukausittain ilmestyvä ja se sisältää 6-7 tuotetta, joista osa on matka/näytekokoisia. Lookfantastic kauneusboxi sisältää myös aina uusimman Elle-lehden (eng.kielinen). Tuotemerkit ovat mielenkiintoisia ja usein suomalaisille hieman vieraampia, josta tykkään. Itse en ole tätä boxia tilannut, mutta ehkä kokeilen jossain vaiheessa. Heiltä ilmestyy myös muutaman kerran vuodessa Limited Edition boxi, joten tätä voisin joskus kokeilla.

Tilausjaksoina on saatavilla jatkuva tilaus sekä eri pituisia määräaikaisia jaksoja. Jatkuvan tilauksen hinta on 20€/kk. Määräaikaiset tilausjaksot ovat pituudeltaan 3kk, 6kk ja 12kk. Hinnat näissä ovat: 3kk 54€ (18€/kk), 6kk 102€ (17€/kk) ja 12kk 186€ (15,50€/kk). LF boxi eroaa Glossyboxista siten, että määräaikaiset tilausjaksot veloitetaan kuukausittain, kun Glossyboxissa se maksetaan könttäsummana. *Tilaamaan pääset täältä.

Boxycharm

Boxycharm on jenkkiläinen kauneusboxi, joka sisältää vain täysikokoisia tuotteita. Tämä on ihan huikea! Se sisältää 4-5 tuotetta. Mukana on niin meikkejä kuin ihonhoitoakin. Tästä olen haaveillut, mutta vielä en ole sitä tilannut. Tämän tilaaminen Suomeen on nimittäin hieman monimutkaisempaa. Boxycharm toimittaa vain jenkkeihin, joten boxi pitää tilata sieltä Suomeen välityspalvelun, kuten Shipiton kautta. Tilaat siis tuotteen jenkkeihin ja sieltä se lähetetään sinulle tämän välityspalvelun kautta. Lisää Shipito-palvelusta voit lukea suomeksi täältä. Myös Nutturapää-blogin Myy on postannut kattavan jutun Shipitonin käytöstä.

Boxycharm ilmestyy siis kuukausittain ja sitä voi tilata jatkuvana tilauksen tai määräaikaisina jaksoina, joiden pituudet ovat 3, 6 ja 12kk. Hintaa jatkuvalla tilauksella on 21$/kk. Määräaikaistilauksien hinnat ovat: 3kk 59$, 6kk 166$ ja 12kk 231$. Tilaamaan pääset täältä.

Facetory

Korealaisen kosmetiikan ystävänä bongasin tähän listalle mielenkiintoisen K-Beauty boxin. Kalifornialainen sheet maskeihin hurahtanut ryhmä on tämän boxin takana. Boksista on kolme eri vaihtoehtoa. Mitä kalliimpi boxi sitä enemmän tuotteita siinä on. Rakastan sheet maskeja, joten tämä boxi kuulostaa kyllä todella hyvältä. Boxin tekijöillä oli tavoitteena saada markkinoille korealaisia sheet maskeja, joita on muuten hankala saada muualla kuin Koreassa.

Vaihtoehtoja on siis kolme: Fresh Kit, Seven Lux Box ja Lux Plus Box. Näistä Fresh Kit on halvin ja se sisältää 4 sheet maskia. Hintaa sillä on 8,90$/kk, 53,40$/6kk ja 106,80$/12kk. Seven Lux Box sisältää 7 sheet maskia, joista osa on erikoisempia kuten hydrogel maskeja sekä monivaiheisia sheet maskeja. Tällä on hintaa 19,90$/kk, 119,40$/6kk ja 238,80$/12kk. Kallein boxi on Lux Plus Box, joka sisältää muutakin kuin pelkkiä sheet maskeja. Siinä on 3 täysikokoista tuotetta, 3 sheet maskia sekä yhden erikoisemman sheet maskin. Tällä paketilla on hintaa 34,95$/kk, 209,70$/6kk ja 419,40$/12kk. Näiden hintojen lisäksi tulee postimaksua 8$. Tilaamaan pääset täältä.

SKINiD

Tämä ruotsalainen K-beauty sivusto on auennut 2016. Heillä on myynnissä laaja vaikoima korealaisia tuotemerkkejä. Hiljattain he ovat lanseeranneet myös kuukausittain ilmestyvän kauneusboxin, joka sisältää 1-2 täysikokoista tuotetta sekä valikoima matkakokoisia tuotteita ja sheet maskeja. Tämä kuulostaa kyllä todella hyvältä! Toivottavasti myös joku suomalainen k-beauty -verkkokauppa alkaisi tehdä kauneusbokseja.

SKINiD:n kauneusboksista on valittavana jatkuva tilaus sekä määräaikaiset pätkät. Hintaa näillä on: jatkuva tilaus 300kr (~30€)/kk, 999kr (~99,90€)/3kk ja 1950kr (~195€)/6kk. Tämän lisäksi tulee postimaksua 149kr (14,90€). Tätä voisi kyllä joskus kokeilla. Täältä pääset tilaamaan.

 

Tässä oli minun suosikkejani markkinoilla olevista kauneusbokseista. Kiinnostavimmat kauneusboksit ovat nyt listattuna. Näiden lisäksi on vaikka kuinka paljon vaihtoehtoja, mutta ulkomailta tilattaessa kannattaa huomioida postikulujen määrä. Päivitän tätä listaa, kun markkinoille tulee uusia tuttavuuksia.

 

Löytyikö listasta suosikkeja? Tilaatko jotain muuta boxia?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox helmikuu – Beauty SPA

Bette Box helmikuu – Love Is In the Hair

Ensimmäinen eBay-tilaukseni – Vinkkejä onnistuneeseen tilaukseen

 

22 kommenttia

 1. Sissi kirjoitti:

  Boxycharm on kiinnostanut pitkään ja perustin shipito-osoitteenkin aikaa sitten sitä varten, mutta en ole vaan tilannut boksia. Mua jotenkin pelottaa toi shipiton kanssa säätäminen ja viikkokausien odottelu.
  Boksitilaukselle olisi tarvetta, kun LF loppuu ensi kuussa parin vuoden tilausjakson jälkeen enkä halunnut enää jatkaa sitä.

 2. Laura kirjoitti:

  Itse kyllästyin Bette boxiin, joten tilasin Glossyboxin kokeiluun. Glossy on ollut ainakin nyt tosi kiva kahden boksin perusteella ja toivon todella, että laatikon sisällön taso pysyy samanlaisena :).

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mulla vähä sama fiilis vaikka vielä mulle tulee molemmat boksit. Luultavasti lopetan Betten ku se on tullu nii monta vuotta. Toisaalta se on aika edullinen ku mulla on se vanha halpa hinta 15.90€ 😀

 3. Mira kirjoitti:

  Itse tilaan Bette boxia ja Lookfantasticin bokseja. Bette boxia tulee tilattua varmaan enemmänkin tavan vuoksi ja kai sitä haluaa tukea myös suomalaisia boksifirmoja. Lookfantastic onkin sitten ihan mun lemppari, todella laadukkaita ja mielenkiintoisia sisältöjä kuukaudesta toiseen. Ja hinta on myös todella edullinen kun tilaa boksit vaikka vuodeksi eteenpäin 🙂 Glossyboxia harkitsin, mutta en sitten kuitenkaan tilannut sitä. Kolmas kuukausiboksi olisi aivan liikaa ja toisaalta niiden sisältö ei myöskään ole ollut niin ihmeellinen ja odotusten arvoinen, mitä alunperin ajattelin.
  Tietenkin boxycharm kiinnostaisi, mutta mä en vaan jotenkin uskalla/viitsi alkaa säätämään shipton kanssa joten sekin sitten on jäänyt 😀

 4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulle pitäisi piakkoin saapua eräs (itselleni) uusi ja mielenkiintoinen boxi – tulee blogiin sitten aikanaan 😉

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Hupsista onpas näitä boxeja jo paljon. Itse en näistä innostu enää.

  Yritän vähentää muutenkin testattavien tuotteiden määrää. Pyrin nykyään käyttämään tuotteeni loppuun asti ja sitten siirryn uusiin.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo näitä löytyy nykyään markkinoilta aika paljon! Tässä on aika pieni osa niistä. Itse tykkään tutustua uusiin tuotteisiin, mitä ei muuten tulisi pakosti ostettua 🙂

 6. Fanni/Mennen ja tullen kirjoitti:

  Näistä ainoastaan Jolie Box kiinnostaa, eikä sekään niin älyttömästi. Itse en niin kaipaa yllätyksellisyyttä tälle elämän osa-alueelle, joten mieluummin käytän rahat ihan vaan itse valitsemiini, harkittuihin tuotteisiin. Ymmärrän toki näiden viehätyksen, ja vuosi sitten vielä harkitsinkin jonkin kauneusboksin tilaamista. 🙂

 7. Nena Sofia kirjoitti:

  Boxycharm houkuttelee itseäkin, mutta Shipito aiheuttaa kylmiä väreitä 😀 Lookfantasticia kokeilen varmaan seuraavaksi, kun se on niin kehuttu 🙂

 8. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kiva ja kattava postaus kauneusbokseista. Mä en ole raaskinut tilata mitään kauneusboksia, mutta kiinnostaisi kyllä 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mulle on toi Bette Box tullu jo varmaa 5 vuotta eli paljo kauemmin ku blogi on ollu 🙂 Mut nyt sit tilasin ton Glossyboxin ja varmaa sitä jatkan jonki aikaa.

 9. Meikkiholisti kirjoitti:

  Facetory ja skinid oli mulle uusia, muita joko tilaan tai olen tilannut :). Boxycharm on paras ja se on oikeasti aika helppoa shipiton kautta, olen itsekin siitä postauksen joskus kirjoittanut. Muutama klikkaus ja paketti on matkalla.

 10. hanna kirjoitti:

  Boxycharm, Lookfantastic sekä tuo Facetory kiinnostaisi itseä ihan todella paljon! Facetory ja Skinid on mulle ihan uusia näistä, ei etenkään K-beauty ole niin tuttua. Glossybox piti mulle olla tulossa, mutta vielä on matkalla!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 11. Anglis kirjoitti:

  Boxycharmia ja LF boksia tilaan itse. Betten laitan nyt tauolle koska se ei ole onnistunut minua muutoksista huolimatta vakuuttamaan. Tuo Skinid vaikuttaa kiinnostavalta myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.