Hae
Purkkisirkus

Blogiystäväkirja- haaste

Keväällä vastailin yhteen blogihaasteeseen ja nyt tuli eteen kivanoloinen haaste, johon päätin tarttua. Nappasin tämän blogiystäväkirja-haasteen Needles and Roses– blogin Annilta. Kyseessä on siis vanha kunnon ystäväkirja, joita me kaikki olemme lapsena täyttäneet. Niissä oli aina samat kysymykset lempibändeistä lempileffoihin. Pakko kertoa, että ala-asteella yksi luokkakaverini kirjoitti lempibändi kohtaan ”monia”. Minulla meni varmaan toista vuotta kun yritin pähkäillä, mikä tämä tälläinen bändi on! Hah! Oi niitä aikoja. Jospa tässä ystäväkirjassa olisi hieman erilaiset kysymykset. Katsotaan!

 

Bloggaajan nimi:

Sonja

Blogin nimi:

Purkkisirkus

Ikä/Blogin ikä:

32 / Blogi 8kk

Aikaisemmat blogit:

Kirjoittelin muutaman vuoden kissablogia ensin Bloggerilla ja sitten WordPressillä. Blogi oli nimeltään Kissaklaani ja löytyy varmaan vieläkin netin syövereistä. Loppuajasta oikeastaan kirjoittelin vain näyttelykuulumisia niin se sitten hiipui siihen. Kosmetiikkablogia ei ole ollut aikaisemmin.

Miksi aloitit bloggaamisen?

Olen ollut aina kiinnostunut purkeista ja purnukoista. Ihonhoitotuotteet ovat olleet aina suosikkejani kosmetiikan saralla. Seurailin monia kivoja kosmetiikkablogeja ja lopulta rohkaistuin itsekin kirjoittelemaan.

Mistä aiheesta postaat mielelläsi?

Vähänkin minun blogia lukeneet varmasti arvaavat, että K-Beauty on se mieluisin. Myös muu ihonhoito on mieluista.

Mistä aiheesta et postaa mielelläsi?

Liian henkilökohtaisuudet. Omat ihmissuhdeasiat ovat myös sellaisia joita en täällä pahemmin jaa.

Blogistani tulee isona?

Yksi Suomen tunnetuimmista kosmetiikkablogeista! Nojoo.. Unelmia voi olla, mutta ihan rauhassa kirjoittelen tätä ja katsotaan mihin se kantaa 🙂 Olen kuitenki melko alussa tämän blogini kanssa.

Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan?

Olen aika kriittinen ja vertailen muiden blogeja omaani. Täytyy kuitenkin itse muistaa, että oma blogini on vielä aika alussa. ”Ei mopolla mahottomia!”

Mitä tapahtuu blogisi kulissien takana?

Purkkimeri laajentuu ja valtaa alaa asunnostamme. Mies siitä säännöllisesti huomauttaa, jolloin survon pahimpia kasoja piiloon. Puhelimessa on nykyään enemmän purkkien kuin kissojen kuvia! Huonot kirjoitus- ja kuvausasennot pistävät selän koville.

Blogin kautta olen saavuttanut:

Muutamia ihania yhteistyöprojekteja. Olen myös tutustunut kivoihin uusiin blogeihin ja bloggaajiin varsinkin siirryttyäni tänne Stooriin. En varsinaisesti kirjoita saavutusten perässä vaan yritän levittää K-Beautyn sanomaa laajemmin Suomeen.

Blogisalaisuutesi?

Haluan uskoa, että K-Beauty, koska se ei ole vielä niin paljon esillä muissa blogeissa. En ole myöskään kauneusalan ammattilainen, vaan kirjoitan ihan normikuluttajana. Tämä saattaa kiinnostaa lukijoita.

Suosikkisovellukseni?

Instagram on tällä hetkellä ykkönen. Toinen mihin olen myös koukussa on Google Analytics! Seurailen sen avulla päivittäin blogin kävijämääriä. Ah niitä ihania käppyröitä ja lukuja voisi tutkia loputtomiin.

Lempibloggaajasi?

Tähän on helppo vastata, koska ehdoton suosikkini on Ostolakossa– blogin Virve! Häneltä olen myös saanut innostuksen K-Beautyyn alunperin. Toinen suosikkini on Kissis– blogin Heini.

Mikä erottaa blogisi muista blogeista?

Tämä on aika vaikea kysymys. Kosmetiikkablogeja on vaikka kuinka paljon. Erotun ehkä joukosta juuri tuon K-Beautyn johdosta vaikka on blogissa muutakin.

Paras blogimuistoni?

Blogi on niin tuore vielä, ettei kovin paljon muistoja ole ehtinyt syntymään. Ehkä kuitenkin ensimmäinen blogiyhteistyö on jäänyt mieleen. Ja kun se oli vielä K-Beautyyn liittyvä niin se oli täydellistä.

Kenet haastan mukaan?

Suurin osa on tämän varmasti jo tehnyt, joten kuka vain voi napata tästä kivan blogiystäväkirja-haasteen itselleen! Hauska lukea blogien taustoja.

 


 

Lue myös:

40 kysymystä kauneudesta

Kysymyksiä ja vastauksia blogistani

Yksi kommentti

  1. Kissis kirjoitti:

    Awwws <3 Nyt vasta tulin tänne kommentoimaan! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.