Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Testissä: Frudia – Ihonhoitotuotteita hedelmäuutteista

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

Hyvää kevään alkua! Korealainen kosmetiikka on intohimoni ja testaan mielelläni aina uusia brändejä. Olin jo jonkin aikaa tutkinut Suomen markkinoille saapunutta *Frudiaa ja luin monia ylistäviä arvioita brändin tuotteista. Ilokseni sain nyt testiin itsevalitsemiani tuotteita brändin valikoimista ja olenkin niitä nyt reilun viikon testaillut! Ainakin ensi silmäilyllä Frudia vaikuttaa todella mielenkiintoiselta brändiltä.

20210331_120831

frudia pähkinänkuoressa:

 • syntynyt yli 30 vuoden kehitystyön tuloksena
 • nimi viittaa hedelmistä valmistettuun tuotteeseen
 • hyödyntää kasvi- ja hedelmäuutteita uuttamalla ne omalla patentoidulla valmistustavallaan
 • tuotteet sisältävät runsaasti kasvien ja hedelmien antioksidantteja

my orchard mango cleansing foam

Frudialta löytyy aika kattava valkoima vaahtoavia putsareita. Päätin testata heidän edullisempaa sarjaansa ja valitsin siitä magoa sisältävän putsarin. Putsari on todella riittoisa ja kivan miedon tuoksunen. Putsari vaahtoutuu tosi hyvin ja todellakin pieni määrä riittää!

20210331_121112

Olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ja se on kyllä toiminut todella hyvin. Ainakaan minun sekaiholla tämä ei tunnu yhtään kuivattavalta vaan iho on tosi hyvin puhdistunut. Tässä on hyvä hinta-laatu suhde! Tämä edullinen putsari löytyy *täältä.

Frudia blueberry honey water glow toner

Rakastan kasvovesiä! Siis RAKASTAN! Tämä hunajaa ja mustikkaa sisältävä kasvovesi on saanut paljon kehuja, joten tämä oli testattava. Pullo on valtava (500ml), joten kasvovesi ei ihan heti pääse loppumaan. Tämä sopii loistavasti herkälle iholle, koska sen pH on ihoa tasapainottava. Tuotteen pH on 5.5, joka on lähellä ihon omaa pH:ta.

frudia

Kasvoveden koostumus on vesimäisen ohut ja sitä onkin ihana kerrostaa useampi ohut kerros, jos oikein haluaa hemmotella ihoa. Tuote sisältää mustikkaa ja hunajaa. Mieto tuoksu on mustikkainen, pienellä hunaja lisällä. Kasvovesi kosteuttaa kuivaa ihoa ja saa sen hehkumaan. Olen ihan ihastunut tähän! Isosta pullosta raaskii käyttää tuotetta enemmän esimerkiksi juuri 7 skin methodin mukaan kerrostaen. Kasvoveden löydät *täältä.

royal sheet masks set

Ei varmaan tule yllätyksenä, että otin testiin myös Frudian kangasnaamioita. Yleensä pyrinkin uusilta brändeiltä kokeilemaan myös kangasnaamiot. Tällä kertaa testiin valikoitui kolmen naamion setti, jolla pääsin hyvin testaamaan valikoimaa. Tämä setti sisälsi seuraavat kangasnaamiot:

20210331_120902

Näissä naamioissa on hyvä istuvuus kasvoille ja kangas ei ole liian paksu. Ihan ohuista ohuin se ei ole, mutta riittävän ohut, jotta se asettuu kasvoille hyvin. Tuoksut eivät olleet liian voimakkaita. Naamio sisälsi runsaasti seerumia, jonka aina levitän kasvoille ennen kangasnaamion asettelua. Naamio pysyi kosteana helposti sen puoli tuntia. Tämän setin naamioissa on kivat ainesosat, jotka sopivat tosi hyvin ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin! Setin löydät *täältä. Frudialta löytyy aika kattava valikoima kangasnaamioita, joten kannattaa ehdottomasti tutustua myös muihin vaihtoehtoihin!

frudia

blueberry hydrating cream

Kasvovoide on varsinkin suomalaisten ihonhoidon yksi kulmakivistä. Kasvovoide suojaa ihoa ja lukitsee iholle hoitavat ja kosteuttavat tuotteet. Päätin testata paljon kehuttua mustikka-sarjaa, josta löytyy varmasti yksi brändin myydyimmistä voiteista. Tämä kevyen geelimäinen mustikkavoide sisältää 77% mustikkauutetta. Voide imeytyy todella hyvin ja tuntuu tosi kosteuttavalta. Iho ei jää yhtään tahmaiseksi. Voiteessa on mieto mustikan tuoksu.

Mustikan lisäksi voide sisältää betaiinia, joka kosteuttaa kuivaa ihoa sekä tomaatin- ja hedelmiensiemenöljyjä, jotka auttavat pitämään ihon elinvoimaisena. Voide oikein sulaa iholle ja sopii täydellisesti myös meikin alle. Otin itse testiin voiteesta 10g minipurkin, jonka löydät *täältä. Saatavilla on myös täysikokoinen purkki *täällä.

20210331_120842

blueberry hydrating intensive cream

Mustikkavoiteesta löytyy myös täyteläisempi voide, joka sopii kuivemmalle iholle tai esimerkiksi yövoiteeksi. Itse olen tätä käyttänyt juuri yövoiteena. Voide sisältää 69% mustikkauutetta ja on ihanan täyteläinen koostumukseltaan. Voide levittyy iholle todella hyvin eikä tunnu liian raskaalta ja tönköltä. Iho on ihanan kosteutettu ja hehkuva aamulla.

Mustikan lisäksi myös tämä voide sisältää tomaatin- ja hedelmiensiemenöljyjä sekä betaiinia. Nämä ainesosat yhdessä pitävät ihon kosteutettuna ja kimmoisana. Voiteessa on sama mieto mustikan tuoksu kuin kevyemmässä versiossakin. Myös tästä voiteesta otin testiin minipurkin (10g), joka löytyy *täältä. Täysikokoisen purkin löydät taas *täältä.

blueberry hydrating honey lip balm

Tämä huulivoide on yksi Frudian bestseller-tuotteista. Enkä ihmettele yhtään, koska huulivoide on ihanan täyteläinen, mutta ei jätä tahmaavaa tunnetta huulille. Huulivoide sisältää mustikkaa ja hunajaa. Se kosteuttaa ja kiinteyttää huulia sekä suojaa huulia ja kohottaa niitä. Tämä on todella kaiken kehun arvoinen tuote! Tuoksu on raikas mustikan ja hunajan sekoitus. Lisäksi söpö purkki on extra lisä. Huulivoiteen löydät *täältä.

frudia

 Frudia Ultra UV shield sun essence spf 50+

Kasvovesien ja kangasnaamioiden lisäksi suuri rakkauteni on aurinkosuojat. Oli pakko ottaa siis testiin myös aurinkovoide Frudialta. Tämä aurinkovoide sisältää sekä kemiallisen että fysikaalisen aurinkosuojan. Siinä on SPF 50+ sekä PA++++. Tällä saat siis hyvän suojan UV-säteilyä vastaan. Merkinnöistä sen verran, että SPF kertoo siis UVB-säteilyltä suojaavan tason ja PA kertoo UVA-säteilyltä suojaavan tason. Tässä aurinkovoiteessa molemmat tasot ovat kaikista korkeimmat mahdolliset.

frudia

Vaikka suojaustasot ovat korkeat, voide on silti hyvin levittyvä ja imeytyy hyvin iholle. Ei jätä tahmaa ja silti pysyy hyvin myös hikiliikunnassa. Itse testasin tätä hikilenkillä ja hyvin pysyi eikä lähtenyt valumaan. Tämä sopii myös hyvin meikin alle. Muistutan aina, että aurinkosuoja on paras ja tehokkain anti-age tuote! Suosittelen ottamaan siis nyt kevään tullen aurinkosuojan säännölliseen käyttöön aina ulkoillessa. Aurinkovoide löytyy *täältä.

Kaiken kaikkiaan Frudia yllätti positiivisesti tuotteiden laadukkuudella. Ihanat koostumukset ja miedot tuoksut ovat ainakin minun mieleen. Valikoimasta löytyy monia eri sarjoja, joista voi koota omalle iholle sopivan kombon. Hinnat ovat myös varsin kohtuullisia, joten näitä on helppo lähteä testaamaan! Frudia oli kyllä kiva uusi tuttavuus ja omia suosikkejani testaamistani tuotteista oli ehdottomasti tuo kasvovesi sekä aurinkosuoja.

20210331_121132

LUE MYÖS NÄMÄ:

Ihon tehokosteutus kangasnaamioilla

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

4 kommenttia

 1. Johanna / Karisma Coaching kirjoitti:

  Onpa herkullista, että ainesosina käytetään mm. hunajaa ja mustikkaa! Olen käyttänyt korealaista kosmetiikkaa, mutta tämä on uusi tuttavuus.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Sarjan nimi on tutuhko, mutta tuotteita en muistaakseni ole vielä kokeillut 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  Ihania purnukoita ja nuo naamiopussukat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.