Hae
Purkkisirkus

TOP 5: Real Techniques -siveltimeni

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen täällä blogin puolella listannut jo muutamia suosikkijuttuja ja nyt ajattelin listata suosikki Real Techniques -siveltimiäni. Nämä siveltimet ovat edullisia, mutta kuitenkin todella laadukkaita ja monikäyttöisiä. Olen pikku hiljaa tutustunut erilaisiin siveltimiin ja oppinut käyttämään niitä meikatessa. Jokaisella on meikatessa oma käsiala ja siveltimiä voi käyttää monella eri tavalla eikä niiden käyttöä tarvitse rajoittaa tarkasti siveltimen alkuperäisen käyttötarkoituksen mukaan. Tässä siis omia suosikkejani, jotka ovat päivittäin käytössä.

20190922_101230

RT 200 Expert Face Brush

Tämä on ihan ykkössuosikkini. Tämä sivellin on täydellinen meikkivoiteen levitykseen. Tiivis sivellinpää on kuitenkin todella pehmeä ja sillä saa häivytettyä meikkivoiteen todella hyvin. Mulla on näitä kaksi ja juuri tilasin yhden lisää! Olen vähän laiska pesemään siveltimiä, joten on hyvä olla lemppareita varalla useampia niin ei tarvitse olla koko ajan pesemässä. Sivellinpää on tarpeeksi pieni, jotta sillä saa hyvin häivytettyä meikkivoiteen myös nenänpielistä ja muista tarkkuutta vaativista paikoista. Sivellin maksaa nyt tarjouksessa 12,40€ (15,50€) ja se on myynnissä *täällä.

real techniques

RT 402 Setting Brush

Tämä söpö sivellin on löytänyt paikkansa myös päivittäisessä käytössä. Se on myös todella monikäyttöinen. Se soveltuu parhaiten puuteristen tuotteiden levittämiseen ja meikin viimeistelyyn. Itse käytän tätä irtopuuterin tupsutteluun nenänpieliin ja silmänalusille. Tällä voi hyvin levittää myös highlighteriä ja vaikka peiteainetta. Tämä sivellin maksaa tällä hetkellä 11,60€ (14,50€) ja se on myynnissä *täällä.

20190922_101543

RT 400 Blush Brush

Blush Brush on ollut vakiokäytössäni lähinnä aurinkopuuterin levittämisessä. Nimensä mukaisesti tämä soveltuu tietysti myös poskipunan levitykseen ja oikeastaan kaikkien puuteristen tuotteiden levitykseen. Tämä on kooltaan keskikokoinen ja soveltuu siksi todella moneen. Sivellinpää on todella pehmoinen ja sillä saa puuteriset tuotteet levittymään todella hyvin! Siveltimen hinta on tällä hetkellä 12,40€ (15,50€) ja se on myynnissä *täällä. Tästä suurempi versio on *Powder Brush.

real techniques

RT 301 Base Shadow Brush & RT 300 Deluxe Crease Brush

Kaksi viimeistä sivellintä myydään settinä, joten esittelen ne tässä saman otsikon alla. Nämä ovat luomivärisiveltimiä, mutta näitä voi myös käyttää monella tapaa. Deluxe Crease Brush on mainio sivellin paitsi luomivärin häivyttämiseen niin myös peiteaineen levittämiseen esimerkiksi tummille silmänalusille. Pehmeät harjakset levittävät myös voidemaiset tuotteet siis super hyvin. Base Shadow Brushin sivellinpää on kapeneva ja soveltuu tosi hyvin luomivärin levittämiseen koko luomelle. Se on juuri sopivan kokoinen ja soveltuu kyllä ihan kaiken kokoisille silmille. Nämä kaksi sivellintä myydään siis edullisena settinä ja sen hinta on tällä hetkellä 10,32€ (12,90€) ja se on myynnissä *täällä.

20190922_101637Vinkkaan vielä yhdestä hyvästä Real Techniques -sivellinsetistä, joka sisältää melkein kaikki suosikkini samassa paketissa. *Everyday Essential on hyvä ja edullinen setti, jolla pääsee hyvin alkuun. Tämä on myös mahtava lahjaidea vaikka aloittelevalle meikkaajalle. Setti sisältää 4 sivellintä ja yhden meikkisienen. Setin hinta on tällä hetkellä 19,92€ (24,90€).

 

Mikä on sinun lempisivellin?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

TOP 5: Suosikki meikkituotteeni

TOP 5: Suosikki ihonhoitotuotteeni

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

10 kommenttia

 1. Sissi kirjoitti:

  Mulla on myös poskipunasivellin ja setting brush päivittäin käytössä. Lisäksi irtopuuterisivellin ja meikkisieni ovat aivan ässiä!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mulla jääny vielä toi meikkisieni kokeilematta. Tykkään levittää meikkivoiteen siveltimellä, mut voishan ton sienenki testata 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Real Techniquesilla on aivan loistavia siveltimiä, niitä aika hyvä setti itseltänikin löytyy 😀

 3. Maisa kirjoitti:

  Itselläni ei ole juuri siveltimistä kokemusta, koska en juurikaan meikkaa tai ainakaan tarvitse sivellintä mihinkään.

 4. Anna kirjoitti:

  En kiinnitä kovinkaan huomiota siveltimiini, ostan jos jonkun tarvitsen 😀

 5. Marjut kirjoitti:

  Kovin vähän käytän siveltimiä, mutta hyvät vinkit on aina tarpeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.