Hae
Purkkisirkus

Bette Box maaliskuu – Katseet Yksityiskohtiin

*Sisältää mainoslinkkejä

Maaliskuu on käynnissä ja niin käynnistyy taas uuden *Bette Boxin esittely. Tässä kuussa teemana on Yksityiskohdat. Tämä oli aika mielenkiintoinen teema, koska tästä ei pystynyt ihan heti sanomaan, mitä tuotteita boksi tulisi sisältämään. Käydään siis pidemmittä puheitta sisällön kimppuun.

20190305_194945

SkinMood Make-up Blender (9,90€/kpl)

Ensimmäisenä silmiin osuu kirkkaan pinkki meikkisieni. Tämä hauskasti muotoiltu sieni on siis tarkoitettu meikin levittämiseen kasvoille. Blenderi sopii sekä voidemaisten että puuterimaisten tuotteiden levittämiseen. Voidemaista meikkiä levitettäessä sieni kannattaa ensin kostuttaa vedellä. Tätä sientä kutsutaan myös tatiksi, joka kuvaa sienen muotoa aika hyvin. Sieni tuntuu kuivanakin tosi pehmeältä ja miellyttävältä. Itse kuitenkin levitän meikkivoiteen nykyään mieluummin siveltimellä, joten tämä lähtee varmaankin kiertoon. Hinta tässä on kuitenkin varsin maltillinen.

20190305_195107

Dermosil Brightening Colour Correcting Stick (4,90€/kpl)

Seuraavaksi boksista löytyy Dermosilin ihon sävyä kirkastava peitekynä. Dermosilin tuotteet ovat minulle hieman vieraampia, joten ihan kiva testata tätä. Minulla on melko tummat silmänaluset, joten käytän kyllä tämän tapaisia kirkastavia peiteaineita. Tämä on siis kynämuotoinen ja vaikuttaa ihan näppärältä. Peitekynä oli pitkäaikaistilaajille kohdennettu tuote.

20190305_195224

Ziaja Natural Olive Micellar Water (10€/200ml)

Bette Boxista paljastu myös Ziajan misellivesi. En itse ole oikein misellivesien ystävä, joten tämänkin lähtee kiertoon. Ziajaa on tullut nyt muutamista boxeista, mutta en ole vielä kunnolla lämmennyt tälle sarjalle. Misellivedellä voi poistaa meikin vanulapulla pyyhkien. Saamamme tuote oli matkakokoinen (50ml).

20190305_195242

Noughty Wave Hello -Shampoo (10,90€/250ml)

Tämä oli kiva yllätys. Noughty on uusi vegaaninen brändi, jonka tuotteissa on käytetty 97% tarkoin valittuja luonnollisia ainesosia. Boxeissa oli jaossa kolmea erilaista shampoota, joista minulle tuli tämä kiharille hiuksille suunniteltu. Tämä sopii myös suorille ja kuiville hiuksille, mikä on hyvä. Shampoo sisältää mm. merileväuutetta ja avokadoöljyä. Tätä merkkiä olen halunnut testata jo jonkin aikaa. Shampoo tuoksuu raikkaalle. Boksista tuli tästä täysikokoinen tuote. Noughtyn tuotteita myy mm. *Kicks.

20190305_195139

Himalaya Herbals Sparkly White Herbal Toothpaste (3,20€/75ml)

Saimme myös näytekokoisen hammastahnan. Tämä on yrttihammastahna, joka käsittääkseni ei sisällä fluoria. Jää siis minulla käyttämättä. En uskalla käyttään hampaiden hoidossa mitään tuollaisia yrttijuttuja. Onko jollain tästä pidempiaikaista kokemusta? Tuote on siis näytekokoinen valkaiseva hammastahna (10ml). Hammastahnoja on tullut silloin tällöin Bette Boxista, mutta käyttöön menee vain normaalit hammastahnat.

20190305_195309

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Wipe (2,30€/kpl)

Kevään tulon tietää itseruskettavien tuotteiden esiinmarssista. Tällä kertaa boksista löytyi aika mielenkiintoiset itseruskettavat liinat. Liinoilla itseruskettava aine levitetään kuivalle iholle välttäen kulmakarvoja ja hiusrajaa. Olen tosi huono käyttämään itseruskettavia, koska pelkään tuloksen olevan epätasainen kuivan ihoni takia. Tämä oli myös näytekokoinen tuote eli yksi tuollainen liina. Liinat soveltuvat sekä kasvoille että vartalolle. Tuote lupaa viikon kestävää rusketusta.

20190305_195207

Näiden tuotteiden lisäksi sain Bette Box -kangaskassin. Ihan kiva, mutta aika vähän tällekin on minulla käyttöä. Tälle ei ole ilmoitettu mitään hintaa, joten on ihan lahjatuote. Neutraalin värinen kassi voisi tulla käyttöön vaikka mökkireissuilla.

20190305_195041

Tässä oli maaliskuun Bette Box. Ehkä odotin jotain erilaista. Tai en osaa oikein sanoa, koska teema oli etukäteen aika vaikeasti arvioitavissa. Odotin ehkä, että olisi tullut joku koru, koska puhuttiin yksityiskohdista. Tuotteista suosikkeja oli Noughty-shampoo sekä Dermosilin peitekynä. Täysikoisia tuotteita oli vain kaksi, mikä on minusta liian vähän, koska mikään tuotteista ei ollut erityisen kallis. Lisäksi kaipasin mukaan enemmän ihonhoitotuotteita.

Jos sinua alkoi kiinnostaa oma Bette Box, niin tilauksen voit tehdä *täältä! Valittavana on eripituisia määräaikasia tilausjaksoja sekä jatkuva tilaus, jonka voi peruuttaa milloin tahansa. Huhtikuun Bette Boxin teemana on ehostusta, uutuuksia ja meikkiä! Tämä vaikuttaa kyllä kivalta teemalta ja luulisin sen olevan sisällöltään parempi kuin tässä kuussa.

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box helmikuu – Love Is In the Hair

Bette Box tammikuu – Ans So the Adventure Begins

 

26 kommenttia

 1. Ansku kirjoitti:

  Minulla tuli tuon Dermosil kynän tilalla Cutrinin hoitoaine, joka minulle sopiikin paremmin kuin peitekynä. Minusta ihan kiva boksi, mutta ei mikään viiden tähden suoritus. Ziajan samainen misellivesi mulla on ollut käytössä jo jonkin aikaa ja se on todella hyvä tuote. Olenkin iloinen, että sain toisen samanlaisen jemmaan. Myös shampoo on kiva. Mutta en tajua näitä Betten hammastahna ja rusketusliina juttuja. Aika turhia ja koska on myös niin pieniä, ei niistä riitä moneksi kerraksi.

 2. Teresa S kirjoitti:

  Tuo blenderi on aika kivan mallinen. Itselle muut olisivat olleet melko tylsiä, silti näitä bokseja on kiva lukea.

 3. Maria kirjoitti:

  En ole tilaillut Betteboxia, sillä itseeni harmittais just jos tulis paljon sellaisia tuotteita mitä ei kumminkaan käyttäisi, mutta oishan se kiva saada toisaalta jotain kivoja uusia juttuja jotka oiskin hyödyllisiä itselle 🙂

 4. Ellivelli kirjoitti:

  Onko tuo liina tarkoitettu kasvoille? Ei se taida kovin isolle alalle riittää ja mielellään testaisi ensiksi muualle kuin just naamaan.
  Musta tää oli kiva boxi kuitenkin. Hammatahnan nakkasin roskiin.. En halua edes kokeilla fluorittomia, enkä keksinyt kenen hampaiden haluaisin reikiintyvän joten heitin menemään.

 5. Mari kirjoitti:

  Mä en oikeen syttynyt tälle boksille, aika tylsä ja jotenkin vajaan oloinen, vaikka pari kivaa tuotetta olikin.

 6. Marjo kirjoitti:

  Minä en oikein itse luota fluorittomiin hammastahnoihin. Fluorin tärkeys hampaille on iskostettu oman selkärankaan jo kouluhammaslääkärissä. Hauska muotoinen tuo blenderi 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Sama! En kyllä suostu käyttämään fluorittomia hammastahnoja. Enemmän ihmetyttää, että miksi lapsille käytetään fluorittomia, koska monet luonnonkosmetiikan lasten hammastahnat ei sisällä fluoria!

 7. Sorakukka kirjoitti:

  Tuota hamnastahtaa kannattaa kokeilla. Meillä kotona tilanne on se että kun vanhat perus hammastahnat on käytetty loppuun niin niitä en enää osta vaan siirryn kokonaan peruskaurasta pois ja tähtäimessä se että lopulta käyttäisin vain itse tehtyä tahnaa.

 8. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Koru voisi muuten oikeasti olla ihan kiva yllätys joskus boxissa – kyllähän nekin kauneuteen liittyvät ja joskus ainakin korvakorut muistan Livboxista tulleen 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/bette-box-maaliskuu.html

 9. Jenni kirjoitti:

  Miä en meikkaa oikeastaan ikinä, mutta seki osittain siitä syystä, etten laiskuuttani oo tullu ostaneeks meikkejä jne. Mut näissä bokseissa tuntuis olevan aika monipuolisesti kaikkea meikeistä perus ihonhoitoon 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Näissä on kyllä normikuluttajalle tosi hyvin monenlaisia kosmetiikkatuotteita ja pääsee hyvin tutustumaan uutuustuotteisiin 🙂

 10. Ansku kirjoitti:

  Tuo shampoo vaikutti kiinnostavalta. Täytyykin tutkia löytyisikö sitä jostain kivijalkaliikkeestä.

 11. Maria kirjoitti:

  Näistä tuotteista itseäni kiinnosti eniten shampoo. Kiva lukea sisällöt ja kokemukset näin blogin kautta, niin saattaa löytyä tuote, jonka voisi ostaa itselle

 12. Sorakukka kirjoitti:

  Hei! En päässyt jostain syystä vastaamaan edelliseen kommenttiini joten kommentoin uudelleen. En lisää fluoria hammastahnaan vaan hoidan puhdistamisen ja desinfioinnin muilla aineilla. Fluorin saannista pidän huolen oikealla ruokavaliolla ja jos näyttää ettei fluorin saanti ruuasta ja hampaiden muuten suojaaminen riitä niin silloin palaan kiltistä fluorilliseen hammastahnaan. Itsepintaisesti ei pidä lähteä jatkamaan.

 13. Minna M kirjoitti:

  Minulta jäisi käyttämättä rusketusliina, saisin sillä kuitenkin aikaan vain raitoja. Fluoritonta hammastahnaakaan en käyttäisi. Oikeastaan käytän vain Sensodynea. Estää hampaiden vihlontaa. Esittelemäsi perusteella en ole ryntäämässä Bette boxia tilaamaan.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Samat ajatukset minulla noista kahdesta tuotteesta. Nämä boksit vaihtelevat aika paljon eri kuukausia ja sisältö ei tietysti aina sovi kaikille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.