Hae
Purkkisirkus

Elokuun Bette Box – A Working girl

*sis. mainoslinkin

Kuukaudet vierii eteenpäin ja taas on Bette Box ajankohtainen. Tässä kuussa teemana oli töihinpaluu. Monille loppuu lomat ja ainakin meilläpäin myös koulut alkoivat tänään. Kurkataanpas mitä tämän kuun boxi pitää sisällään. Jos Bette Box kiinnostaa niin *täältä saat lisätietoa ja pääset tilaamaan omasi! Halvin vaihtoehto on ottaa jatkuva tilaus, koska sen voi keskeyttää vaikka jo yhden boxin jälkeen.

Love Beauty and Planet Volume & Bounty Shampoo ja Hoitoaine (9,90€/400ml)

Nämä olivat mielestäni tämän kuun boxin kiinnostavimmat tuotteet. Nämä uutuustuotteet ovat vegaanisertifioituja. Shampoo ja hoitoaine ovat luonnollisella kookosvedellä ja eettisesti hankitulla Mimosan kukalla terätettyjä versioita. Tuoksu on todella hyvä! Nämä tuotteet tuovat sitä monen kaipaamaa tuuheutta hiuksiin. Lisäksi hiukset saavat kosteutusta ja raikkautta. Pullo on 100% kierrätysmateriaalista ja tuotteiden koostumus ei sisällä lainkaan silikoneja! Boxissa tuli matkakokoiset pullot (100ml) Ainut kritiikki tässä on, että juuri viime kuussa sain myös matkakokoiset shampoon ja hoitoaineen. Se oli kyllä pitkäaikaistilaajille ainoastaan, mutta kuitenkin! Tämä vaikuttaa kuitenkin kivalta merkiltä ja menee testiin.

Dove Replenishing Ritual Vartalovoide (3,40€/250ml)

Ja taas vartalovoidetta.. Viime kuussa tuli myös täysikokoinen vartalovoide! Dove on kyllä perushyvä ja tuoksu oli tässä versiossa tosi hyvä. Tämä voide on saanut inspiraatiota Afrikasta. Voide sisältää mangovoita ja marulaöljyä, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Doven voiteet ovat nopeasti imeytyviä ja sopivat kaikille ihotyypeille. Boxissa tuli täysikokoinen tuote.

Hohde Anti-Age Tehovoide (44,90€/40ml)

Tämä on myös mielenkiintoinen! Kyseessä on kotimainen tehovoide, jonka sisältämät ravinteet, vitamiinit ja antioksidantit kiinteyttävät ihoa ja antavat sille hohdetta. Yrtit parantavat ja uudistavat ihon pintasolukkoa. Tuotteessa käytettävät raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikan standardit. Voiteen tuoksu on ihan hyvä ja se levittyy hyvin. Ei myöskään tunnu liian paksulta. Bette Box sisälsi vain näytekoon tästä (8ml).

Yes To Kasvonaamio (4,90€/10ml)

Myös tässä boksissa oli pitkäaikaistilaajille kohdennettu tuote. Nämä kasvonaamiot ovat ihan kivoja ja olen niitä itsekin ostanut. Minun boxista löytyy kookosnaamio kuivalle iholle. Itselläni on sekaiho, mutta kyllä tämä tulee kuitenkin käytettyä vaikka sitten talvella. Tämä naamio on siis kangasnaamio. Yes To- merkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita. Parabeeneja ja muita murkyllisä aineita ei ole ollenkaan. Kasvonaamiota löytyy erilaisiin tarkoituksiin tasapainottavista kirkastaviin ja epäpuhtauksia poistaviin. Myös nämä pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaalista.

Ibero Meikkisieni 8kpl (3,90€/8kpl)

Tämä tuote oli myös kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Musta tuntuu, että olen saanut samat meikkisienet tai ainakin vastaavan paketin ennenkin Bette Boxista. Voisi tietysti vähän katsoa, ettei nämä pitkäaikaistilaajille kohdennetut tuotteet olisi ennestään jo tuttuja boxista. Muutenkaan nämä sienet ei kauheasti iske. Levitän meikkivoiteen pääasiassa sormin, joten näille sienille on aika vähän käyttöä. Tämä on klassikkomalli eli se peruskolmio. Käyttö on ihan perinteisen meikkisienen tapaan. Kolmiomalli helpottaa meikin levitystä esimerkiksi nenänpieliin.

Näiden tuotteiden lisäksi tuli tuoksunäyte, joita on myös alkanut kerääntymään Bette Boxin sisällöstä. Kaiken kaikkiaan hieman pettymys tämä boksi. Aika perustuotteita. Alkaa olemaan kaapit täynnä näitä shampoopulloja. Vähemmän aikaa tilanneet voivat ehkä innostua enemmän, mutta näitä vastaavia tuotteita on tullut niin hiljattain, että vähän enemmän voisi olla vaihtuvuutta. Lisäksi pitkäaikaistilaajille kohdennetut tuotteet eivät olleet kummoisia, kun voidekin oli vain pieni näyte. Parempaa odotan syyskuun Bette Boxilta.

 

16 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Itse tilasin betteboxin ekaa kertaa ja petyin kovasti. Meillä oli samat tuotteet poislukien tuo yes to kasvonaamio ja 8 iberon meikkisienen sijaan me uudet tilaajat saatiin niitä 4. Tuntuu siltä että boxin tuotteiden arvo jäi alhaisemmaksi kuin siitä maksettu summa:(

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Voi harmi, että eka boxisi oli tälläinen! Välillä boxit ovat todella hyviä ja arvoltaan paljon suurempia kuin ostohinta. Toivotaan, että ens kuun boxi olisi kivempi 🙂

 2. Mervi kirjoitti:

  Harmi, että ei edelleenkään Betteboksi ole oppinut, että eri arvoiset boksit ei toimi. Myöskin tuo täysikokoinen tuote on todella floppi. Hehkutus oli taas aivan turhaa. Kiva blogi sinulla näin asiasta poiketen.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiitos paljon! 🙂

   Joo tämän boxin kohdalla hehkutus oli kyllä aika turhaa.. Odotan kyllä syyskuulta jotain parannusta!

 3. Jasmiina kirjoitti:

  Yes to tuotteet on kyllä hyviä! Hauskan oloinen boxi muutenkin 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Ne tuotteet ovat kyllä kivoja. Näitä naamioita minulla on ollut aikaisemmin, mutta ei taida tätä kosteuttavaa olla ollut.

 4. Liisa kirjoitti:

  Mä oon aina miettinyt tosi paljon näiden boksien kohdalla, joista ei itselläni ole kokemusta, että tuleeko myös pettymyksiä ja nythän se selvisi, välillä tulee.

  Mulla itselläni on muutamat kosmetikkaajutut mitä käytän ja en halua hirveesti ylimääräisiä purnukoita ja testipakkauksia kotiin. Siksi onkin kiva, että on blogeja mistä voi lukea juttuja kosmetiikasta ja kokeilla sit vaan tosi kiinnostavia. Kiitos siis sinullekin, että testaat ja kerrot mielipiteesi!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kyllä niitä pettymyksiä tulee välillä näissä ylläriboxeissa. Kerron kyllä totuudenmukaisesti omat tuntemukseni boxista, mutta joku voi taas tykätä tästäkin boxista tosi paljon. Meitä on niin moneksi 🙂

   Kiitos ja kiva, että blogista on hyötyä!

 5. Taru kirjoitti:

  Mä lopetin Betten tilaamisen, koska ne ei vaan saa uusia yhteistyökumppaneita ja paketit toistaa itseään. Ja mulle tuli se vuosia. Tilalle aloin tilaamaan jenkeistä BoxyCharm -> nyt tulee paljon uutta ja ennen kokematonta ;).

 6. Diiskuneiti kirjoitti:

  Noi Yes To -tuotteet on ihania, mulla on muutamia 🙂

 7. N kirjoitti:

  Mitämitämitä! Eikö tässä boksissa tullut yhtäkään Lumenea!? Halleluja!

 8. Rosa kirjoitti:

  Tän takia ehkä jätin Betten toistaiseksi tilaamatta, kun tuotteiden vaihtelevuus oli todella huono… Esimerkiksi vartalorasvojakin tässä on kokeiltu jo useampia, ja jos ei hirveästi reissaile, niin noita shampoo-näytteitä on typerä pitää suihkun hyllyssä. Ihana silti tuo Yes to -savinaamio!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo sepä se. Mulle on tullu toi boxi jo liv-boxin aikaan eli varmaan ainaki neljä vuotta putkeen. Välillä mietin et lopetan, mut sit taas ajattelen et seuraava boxi on varmaa tosi hyvä ja jatkan 🙂 Välillä tulee ihan kivoja uusia tuotteita kokeiluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.