Hae
Purkkisirkus

Chasin’ Rabbits Bunny Line Smoother – Suloisen tehokas silmänympärysvoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuote saatu pr-näytteenä. Silmänympärysiho on kaikista herkin alue kasvoilla, jossa myös ikääntymisen muutokset näkyvät ensimmäisenä. Olen nyt testaillut Chasin’ Rabbits Bunny Line Smoother -silmnympärysvoidetta. Itse tykkään hoitaa silmänympärysihoa päivittäin silmänympärysvoiteella ja usein laitan sen alle vielä seerumin. Myös silmänalusnaamiolaput ovat oiva apua ohuelle silmänympärysiholle. Halusin kuitenkin vinkata teille tästä viime vuoden uutuudesta, joka on ollut minusta tehokas tuote ja siinä on vielä söpö pakkaus!

20240112_141402

Chasin’ Rabbits Bunny Line Smoother

Chasin’ Rabbits on viime vuonna Suomeen rantautunut korealainen brändi, jonka tuotteet ovat ihastuttaneet monia sekä tehollaan että ulkoasullaan. Tuotteet ovat vegaanista clean beautya. Pakkauksissa on panostettu hiilijalanjäljen minimointiin, mutta pakkaukset ovat sillä ihanan värikkäitä ja inspiroivia. Tutustu brändin tuotteisiin *täältä.

chasin' rabbits bunny line smoother

Chasin’ Rabbits Bunny Line Smoother on silmänympärysvoide, joka laskee turvotusta sekä viilentää ja rauhoittaa silmänympärysihoa. Voide sisältää 65% vihreetä teetä, 2% niasiiniamidia, hyaluronihappoa ja probiootteja. Voide on hajusteeton ja koostumus on kivan hoitava. Ei mikään liru, mutta ei liian paksuakaan. Niasiiniamidi kirkastaa silmänympärysihoa, kun vihreä tee ja hyaluronihappo kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Probiootit vahvistavat herkkää silmänympärysihoa. Tämä voide sopii siis tosi monenikäisille. Tämä ei ole liian hoitava nuorille eikä liian kevyt iäkkäämmille. Hinnaltaa voide on myös tosi kilpailukykynen ja raikas ulkoasu houkuttelee testaamaan tuotetta. Tuotteen teho on kyllä luvatunlainen.

chasin' rabbits bunny line smoother

Bunny Line Smoother on pakattu hauskaan putkiloon, jossa on metallikuula päässä. Putkilon toisesta päästä painamalla voidetta tulee kuulapäästä ulos. Voide on riittoisaa, joten kannattaa painaa nappia aika varoen. Voiteen saa todella kivasti levitettyä sy-iholle kuulapään avulla. Viileä kuula auttaa laskemaan turvotusta. Voide imeytyy tosi hyvin eikä jää tahmeaksi. Sopii hyvin myös meikin alle.

Voidetta voi käyttää aamuin illoin. Voit käyttää tuotetta kasvoilla myös muihin juonteisin kuin silmänympärysalueelle. Esimerkiksi suunympärys ja otsa ovat tälläisiä alueita, mihin voidetta voi käyttää. Olen tätä käyttänyt jo varmaan kuukauden ajan ja tykkään kyllä tosi paljon! Tutustu tuotteeseen *täällä.

 

Kuuluuko silmänympärysvoide sinun ihonhoitorutiiniisi?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Silk’n LED Face Mask 100 – valohoitoa kasvoille

Smuuti Skin – Korealaista kosmetiikkaa Suomesta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *