Hae
Purkkisirkus

Maailman paras kuivashampoo raikastaa hiukset vaivattomasti

*Sisältää mainoslinkkejä

TUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEENÄ. Otsikkoni sen oikeastaan kertoo. Minulla on ollut jo pitkään käytössä maailman paras kuivashampoo ja haluan jakaa tämän tiedon myös teille! Kuivashampoo on pelastunut minut monesti. Kiireisinä päivinä arvostan helppoa ja nopeaa hiustenlaittoa. Puhtaat hiukset ovat todella fressit, mutta en todellakaan pese hiuksiani joka päivä. Tässä tulee apuun kuivashampoo. Suosikkibrändini on *Batiste ja olen käyttänyt heidän tuotteitaan jo vuosia! Valikoima on laaja ja kuivashampoita on monia erilaisia.

maailman paras kuivashampoo

Batiste -kuivashampoo on todella tehokas ja saatavilla on monia eri tuoksuja. Kuivashampoo raikastaa hiukset välittömästi ja antaa pitkäkestoista raikkautta. Osassa tuotteista on aika voimakas tuoksu mikä on hyvä huomioida, mutta suurimmassa osassa tuoksu on raikas tai aika mieto.

Oma suosikkini on ehdottomasti *Heavenly Volume. Se poistaa tehokkaasti rasvaa hiuksista ja tuo hyvin tuuheutta ja tukea hiuksiin. Tämä on hyvä valinta myös kampausten pohjalle, koska se tuo hyvin pidon. Hiukset jäävät kuitenkin hyvin liikkuviksi eikä niistä tule liian tönkköjä.

maailman paras kuivashampoo

Toinen suosikki, joka on myös todella mieto tuoksultaan, on *Bare. Tämä kevyt kuivashampoo poistaa rasvaa ja tuo hiuksiin miedon, raikkaan tuoksun. Tämä on hyvä jokapäiväiseen käyttöön esimerkiksi työpäivinä, koska minulla ei saisi olla töissä hajusteita ollenkaan.

maailman paras kuivashampoo

Maailman paras kuivashampoo -titteliä ei saa ihan helposti. Olen kuitenkin todennut, että Batisten laaja valikoima on todellinen valttikortti. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin ja valikoimaan tulee myös säännöllisesti special edition -tuotteita. Kuivashampoot eivät ole myöskään kaikista kalleimpia ja ne ovat mielestäni aika riittoisia. Tyhjiä pulloja kuitenkin kertyy tasaista tahtia ja seuraavassa annan muutaman vinkin pullojen oikeaoppiseen kierrättämiseen.

20201211_131747

20201211_131708

Kuivashampoopullojen kierrätys

 1. Tuotteen loppuessa poista pullosta loput painekaasut pitämällä pulloa ylösalaisin ja painamalla suuttimen painiketta niin kauan kun kuuluu suhinaa
 2. Irroita muovinen suutinkortti pullosta ja lajittele se muovijätteeseen yhdessä pullon suojakorkin kanssa
 3. Lajittele itse kuivashampoopullo metallijätteeseen

Nyt on hyvä aika täydentää kuivashampoovarastot, koska Batisten kuivashampoot ovat nyt -20% alennuksessa *Kicksillä!! Itse aion ainakin täydentää omia varastoja. Kannattaa myös katsastaa muut tarjoukset ja hyödyntää ne viimeisten joululahjojen hankinnassa. Tarjoukset löydät *täältä.

 

mikä on sinusta maailman paras kuivashampoo?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Skincity joulukalenteri 2020 luukut 1-7

Kokemuksia kangasnaamioista

 

8 kommenttia

 1. Marjut kirjoitti:

  Kiitos tästä, olenkin etsinyt hyvää kuivashampoota. Testiin siis. <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Jes kiva juttu! Nyt on vielä ihan hyvässä alessa ni kandee kyl tilata testiin 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Ei ole koskaan tullut käytettyä kuiva shampoota.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mä en kans käyttäny, kun olin tummahiuksinen. Vaalean hiusvärin myötä olen näitä alkanut käyttämään 🙂

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Batiste on ehdottomasti omakin suosikkini <3

 4. Mari kirjoitti:

  Allekirjoitan tän ihan täysin, batiste on paras! Oma suosikki on XXL. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *