Hae
Purkkisirkus

Bette Box helmikuu – Love Is In The Hair

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään saapui jälleen kuukausittainen Bette Box. Tutustuin sisältöön innolla, koska tiesin teemana olevan hiukset. Ja hiustuotteita sieltä myös suurimmaksi osaksi löytyi. Bette Box on kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi, joka sisältää 5 tuotetta. Osa tuotteista on kohdistettu oman kauneusprofiilin mukaisesti. *Täältä pääset tutustumaan Betteen tarkemmin!

20190208_172626

Bio2You Natural Hiusnaamio (21,30€/200ml)

Aloitetaan vaikka tällä hiusnaamiolla. Saman merkin tuote on tullut ainakin kerran aikaisemmin Bette Boxista. Se taisi kyllä olla joku kasvovoide. Tämä hiusnaamio on kyllä ihan mielenkiintoinen. Se sisältää silkkiproteiineja ja aminohappoja, jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Naamio laitetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 1-3 min, jonka jälkeen huuhdellaan pois. Tuoksu on kiva, aika mieto. Tämä tulee kyllä testiin. Boksista tuli 50 ml matkakoko.

20190208_172828

XZ Extra Strong Hiuskiinne (2,90€/100ml)

Seuraava silmään osui hiuslakka. XZ on uudelleenlanseerannut tämän lakan viime syksynä. Ulkoasu on muuttunut ja se on mielestäni ihan hauska. Hiuslakkaa tarvitsen melko harvoin, mutta tämmöinen matkapullo on ihan kätevä. Lakka antaa voimakkaan pidon ja sopii hyvin kampauksen viimeistelyyn. Boksista tuli siis tämä 100ml matkapullo.

20190208_172921

Schwartzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Shampoo (22,90€/250ml)

Hiustuotteista puhuttaessa ei tule yllätyksenä, että yksi tuotteista on shampoo. Tällä kertaa se on keratiinishampoo, joka on tarkoitettu blondatuille ja värjätyille hiuksille. Kyseessä ei siis ole hopeashampoo. Tämä shampoo on sulfaatiton. Se puhdistaa hiukset hiusket tehokkaasti ja vahvistaa hiusten rakennetta. Boksista tuli vain pieni 30ml näytetuubi, josta ei kyllä moneen pesuun riitä. Testaan kyllä tämän, koska omat hiukset ovat blondatut.

20190208_172727

Schwartzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Mask (24,90€/200ml)

Toinen hiusnaamio! Tämä vähän ärsyttää, kun olisi voinut valita jonkin muun tuotteen tämän tilalle. Viime kuun boksissa tuli kaksi kasvokuorintaa eri merkeiltä ja nyt tämä.. Tätä kyllä kritisoin aika rankasti, kun sitä tapahtuu jatkuvasti. Tämä naamio on siis samaa sarjaa shampoon kanssa. Tuote levitetaan kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 min, jonka jälkeen huuhdellaan. Naamio tasapainottaa värjättyjen ja huokoisten hiusten kosteuspitoisuutta ja antaa kiiltoa. Boksista tuli pieni 30ml näytepurkki.

Lumene Klassikko Advanced Anti-Age Elvyttävä Silmänympärysvoide (13,90€/15ml)

Hiustuotteiden lisäksi boksista löytyi Lumenen silmänympärysvoide. Tämä oli kiva yllätys. Tykkään silmänympärystuotteista ja tätä en ole aiemmin kokeillut. Jaossa oli kolme erilaista Klassikkovoidetta, joista minä sain tuo ikääntyvälle iholle tarkoitetun voiteen. Sy-voide heleyttää ihoa ja poistaa näkyviä ikääntymisen merkkejä. Auttaa häivyttämään juonteita, naururyppyjä ja tummia silmänalusia. Testiin menee ehdottomasti! Tämä on myös minun suosikkini näistä tämän kuun tuotteista. Saimme voiteesta täysikokoisen tuubin.

20190208_172655

Lisäksi saimme pienen annoksen Salus B-vitamiinivalmistetta. Joillain tämän tilalla tuli magnesiumvalmiste. Saman sarjan tuote on tullut aikaisemminkin ja kyllä tämä varmaan tulee juotua, mutta mitään ihmeellisiä vaikutuksia ei yhdesta huikasta tule.

20190208_173030

Lisäksi saimme Esprit-myymälään -30% alennuskupongin. Tämä käy vain myymälään eikä ollenkaan verkkokauppaan Onko sitä verkkokauppaa edes enää? Yleensä minulla jää käyttämättä nämä alennuskupongit eri verkkokauppoihin tai myymälöihin, mitä tulee Bette Boxista.

Tässä oli helmikuun Bette Box. Sisältö oli ihan ok, mutta minua häiritsi tuo kaksi hiusnaamiota. Lisäksi vain yksi tuotteista oli oikeasti täysikokoinen, koska hiuslakka on matkakoko. Se on myös minusta miinus. Esimerkiksi shampoo olisi kiva saada hieman isommassa koossa kuin 30ml. Silmänympärysvoide oli todella kiva sekä isompi hiusnaamio. Myös hiuslakka on omaan käyttöön ihan ok kokoinen.

Maaliskuussa Bette Box keskittyy yksityiskohtiin! Tämä on aika mielenkiintoinen teema enkä ole varma mitä se pitää sisällään. *Täältä pääset tilaamaan oman Bette Boxin ja löydät muuta infoa boxiin liittyen.

 

Mitä tunteita tämä Bette Box herätti?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box tammikuu

Bette Box joulukuu

Bette Box marraskuu

 

20 kommenttia

 1. Maria/ Nyt heti kirjoitti:

  Ei ehkä mun lemppariboksi niistä, mitä olen nähnyt. :/ Mutta muutama kiva tuote tästäkin löytyy!

 2. More or Less Katri kirjoitti:

  Blond me sarjasta olisi kyllä löytynyt hoitoaine ainakin cocopandalta,bse ois tohon shampooseen sopinu paremmin. Ihan ok mutta ei parhaita. Mulla myös blogissa omat fiilikset tästä boksista.

 3. Jasu kirjoitti:

  Mun tarttis kihta hommata silmänympärysvoide, kun aiempi on ihan lopussa. Kerro sitten kokemuksia tästä, tämä vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Täytyy ottaa tämä kokeiluun pikimmiten. En ole aikoihin käyttänyt Lumenen sy-voidetta, joten ihan mielenkiintoista päästä testaamaan tämä!

 4. Laura kirjoitti:

  Todella hiuspainotteinen boxi kyllä! Pari juttua siellä kyllä näköjään oli mitä oon halunnu kokeilla.

 5. Henna kirjoitti:

  Mun mielestä ihan kiva boxi 🙂 ei mikään ihan täys kymppi, mutta silti ihan toimiva! Tuota shampoota olen itsekin miettinyt joskus testaavani!

 6. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä itseasiassa yllätyin positiivisesti, koska jotenkaan hiusteema ei alunperin tuntunut niin hirmuisen houkuttelevalta 😀

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/02/bette-box-helmikuu-arvonta.html

 7. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  ei sopisi minulle, kun joudun käyttämään vain apteekin shampoota :/

 8. tuulanneli kirjoitti:

  Mielenkiintoinen boxi ja muutama tuttu tuote. Ehkäpä en tykkäisi tästä boxista!

 9. Helena kirjoitti:

  Hiuskiinne menee heti kokeiluun. Kiitos vinkeistä.

 10. Fanny / Bette Box kirjoitti:

  Kiitos jälleen Sonja ihanasta postauksesta! Kaikille komentoojille suuret kiitokset että jakaatte jatkuvasti melipiteitänne ja ajatuksianne bokseista kanssamme, ne ovat meille ja Betten kehitykselle elintärkeitä Kaikki kommentit ja ehdotukset otetaan ilolla vastaan seuraavien boksien suunnittelua varten! Terkuin, Fanny/ Bette

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiva, että postaus tuli teillekin nähtäväksi asti! Näistä kommenteista saa kyllä varmasti ideoita seuraaviin bokseihin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.