Hae
Purkkisirkus

Nomakenolife heinäkuu 2021 – Shibuya Summer

Sain juuri ennen juhannusta uuden Nomakenolife -boksin. Olen tilannut tätä nyt säännöllisesti ja ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa tämä korelaista ja japanilaista kosmetiikkaa sisältävän boksin sisältö. Olen löytänyt näistä bokseista monia kivoja tuotteita ja ihan uusia brändejä, joita Suomessa ei ole myytävnä ollenkaan!

Heinäkuun teema juhlistaa kuumaa kesää ja Shibuyaa, jossa nuoret tokiolaiset viettävät aikaa. Boksin tuotteet ovat nuorekkaita ja kesään sopivia. Mukana on tälläkin kertaa sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita. Mukana on myös hiusjuttuja! Voit tutustua tarkemmin Nomakenolife -boksiin täältä. Katsastetaan nyt tämän boksin sisältöä tarkemmin!

dodo body sheet

Erilaiset sheet maskit ovat intohimoni! Tällä kertaa boksista tuli todella hauska maski, nimittäin vartalolle tarkoitettu. Sheet mask laitetaan yläselkään helpottamaan auringon polttamaa ihoa. Maskin seerumi sisältää 14 erilaista kosteuttavaa ainesosaa ja hellii punoittavaa ja kuivaa ihoa. Naamio on muotoiltu yläselän muotoiseksi, joten sen pitäisi asettua hyvin paikoilleen. Tämä on ihan uusi brändi minulle, mutta mielenkiinnolla tämän testailen!

20210708_131748

vavi mello first collection lip tint

Boksista tulee säännöllisin väliajoin lip tint, koska ne ovat valtavan suosittuja Aasiassa. MOnet ovat olleen tosi hyviä ja väri kestää huulilla pitkään. Tämä korealainen brändi on minulle uusi. Jaossa oli 3 erisävyistä huulilakkaa, joista minulle tuli sävy 01 Summer. Huulilakka levitetään aplikaattorilla, joka on hyvän kokoinen. Minulle tullut sävy on oranssipunainen, joka ei ehkä ole ihan minulle omin sävy. Tämä taitaa lähteä eteenpäin. Koostumus on kuitenkin hyvä ja tuoksu mieto.

20210708_131653

buzz color eyeshadow palette

Tämä 10 sävyn paletti on kiva kesäinen setti. Paletin sävyt ovat tosi monikäyttöisiä ja sopivat myös suomalaiselle todella hyvin. Suurin osa sävyistä on shimmerisiä. Tästä sarjasta on varmasti monta palettia. Minulla on 1503 Shot Pink. Hyvä paletti ihan arkikäyttöönkin! Brändi on minulle vieras, mutta vaikuttaa kiinnostavalta!

nomakenolife

buzz 2 in 1 control stick

Kolmas meikkituote on monitoimituote. Kaksipäinen puikko, jonka toisessa päällä on voidemainen highlighter ja toisessa päässä violetti ihonsävyä neutraloita tuote. Tosi mielenkiintoista! Highlighter on puikkomuodossa, joten sitä on helppo levittää suoraan puikosta kasvoille. Sävy tosi kivan vaalea, mutta ei mikään megahohtava eli käy hyvin myös arkeen. Violettipeiteväri kirkastaa ihoa ja taittaa keltaisuutta. Tätä on tarkoitus laittaa kasvojen korkeimpiin kohtiin. Tämä tuote on helppo ottaa mukaan ja korjailla meikkiä päivän mittaan.

20210708_131920

malibu beauty mascara

Korealaiset ripsarit hieman arveluttavat enkä ole niitä paljon testannut, mutta tämä kuulostaa kyllä hyvältä. Mascara pidentää ja tuuheuttaa ripsiä sekä on vedenkestävä. Tai jos oikein ymmärsin, niin lähtee 38-asteisella vedellä pois. Tämä on siis täydellinen kesäksi! Väriltään mascara on musta.

20210708_131732

innisfree sheet mask – water type

Innisfreen kangasnaamiot ovat klassikoita! Eikä syyttä! Ihanat kangasnaamiot ovat täynnä hoitavaa seerumia ja itse kangas asettuu aina tosdella hyvin kasvoille. Tällä kertaa boksista tuli Water Tupe-sarjan maski. Jaossa oli 3 erilaista naamiota, joista minulle tuli Bambu. Water Type-sarjan naamioissa on on vesimäisen ohut seerumi, joka imeytyy hyvin iholle. Näin kesällä on kiva, kun maskin seerumi ei ole kovin voidemainen. Seerumi on tehty kylmäuuttamalla ainesosia. Näistä ei voi olla tykkäämättä!

nomakenolife

retro animal eye mask

Boksista löytyi myös unimaski, jossa oli tosi söpö retrokuosi. Vaalenpunainen maski on kiva ottaa käyttöön, jos on tottunut tälläistä käyttämään. Itse en ole koskaan näitä käyttänyt, joten tämä menee luultavasti eteenpäin.

20210708_132047

spiral hair elastic & case

Viimeisenä tuotteena tuli ponnari, joka on spiraalinmuotoinen. Näitä ”puhelinjohtoponnareita” on monilla valmistajilla ja käytän näitä itsekin todella paljon. Tämä on vähän paksumpi, mutta eiköhän se käyttöön tule kuitenkin. Värinä oli vaaleansininen.

20210708_131840

Tässä oli nyt koko boksin sisältö. Sisältö oli aika meikkipainotteinen, mutta onneksi mukana oli myös ihonhoitotuotteita ja tietysti ihania sheet maskeja! Yritän byt ryhdustäytyä ja palaan raportoimaan kuukausittain uuden boksin sisällön. Näette näin vähän laajemmin, mitä bokseista tulee. Nomakenolife -boksi on kyllä kiva piristys arkeen! Tämä on hauska idea myös lahjaksi!

nomakenolife

 

miltä nomakenolife -boksin sisältö vaikutti?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Nomakenolife syyskuu 2020 – K-Pop must haves

Nomakenolife tammikuu 2021

 

8 kommenttia

 1. riitta reissaa kirjoitti:

  Puhelinjohtoponnari on paras! Ja unimaskille oli käyttöä yöttömän yön Lapin-reissulla. Kasvomaskeista tulee ihanan hoidettu olo!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kasvomaskit on kyllä ihania! Niillä saa ihanaa kosteutusta iholle 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Ponnarit on mulla aina kadoksissa. Ne on jotenkin sellaista katoavaista lajia 🙂 On tosi kivan näköinenkin tuo ponnari.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo toi on kivan pirtee just kesäks! Ja tuntuu ihan hyvältä hiuksissa 🙂

 3. Marjut kirjoitti:

  En olekaan aiemmin nähnyt tuollaista vartalolle tarkoitettua maskia, olisi kiva kokeilla. 🙂 Ihanat värit myös tuossa paletissa. 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Toi on kyllä hauska tuote! Täytyy se testata jossain vaiheessa. Multa löytyy kotoota myös pakaroille tarkoitettu sheet mask 😀 En ole sitäkään vielä testannut!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Hyvältä näyttää. Itse olen nyt pitänyt taukoa kauneusboxeista, mutta katsotaan innostuisiko vielä esim. tämän laittamaan tilaukseen 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo mullaki on muut nyt tauolla. Alkaa olla niin paljon kotivarastoa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.