Hae
Purkkisirkus

We Love the Planet – Luonnonmukaiset deodorantit

*sis. mainoslinkin

*tuotteet saatu pr-näytteenä

Syksyllä I Love Me- messuilla pääsin tutustumaan luonnonkosmetiikkaan hieman laajemmin ja sain myös kokeiluun mielenkiintoisia tuotteita. Yksi kiinnostavimmista oli luonnonmukaiset deodorantit. Olen aina käyttänyt antiperspiranttia ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen. Olen hieman arastellut luonnonmukaisia deodorantteja, koska olen pelännyt niiden tehon olevan liian pieni. Pelkäsin myös, että haisen hielle. Nämä pelot osoittautuivat kuitenkin aiheettomiksi.

Messuilla tutustuin luonnonkosmetiikan maahantuojaan 4Dreamiin. He tuovat maahan muutamia merkkejä ja etsivät jatkuvasti uusia. Heidän maahantuomista merkeistä tunnetuimpia ovat Boho Green Make-Up, Beauty Garden sekä We Love the Planet. Ilokseni sainkin testiin We Love the Planetin uuden stick-mallisen dödön sekä vanhemman voidemaisen vaihtoehdon. Oli kiva päästä vertailemaan näitä ja ylipäätään saada ensikosketus monien fanittamiin luonnonmukaisiin dödöihin.

Nämä deodorantit eivät sisällä synteettisiä aineita eikä alumiinia. Sen sijaan ne sisältävät luonnollisia aineita, kuten luomukookosöljyä, maissitärkkelystä ja mäkikuismaöljyä. Dödö sisältää myös ruokasoodaa, joka pitää hienhajun poissa. Sen myös luvataan imeytyvän nopeasti iholle ja olevan tahraamaton. Saatavilla on kuusi eri tuoksua, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Tuoksuja ovat: Sweet Serenity, Original Orange, Mighty Mint, Lovely Lavender, Forever Fresh ja uutuutena hypoallergeeninen So Sensitive.

We Love the Planetilla on siis kaksi erilaista koostumusta deodoranteissa. Voidemainen on se alkuperäinen ja yleisin muutenkin luonnonkosmetiikan saralla. Se on pakattu kierrätyspellistä valmistettuun rasiaan. *Sain tästä tuoksun Original Orange. Tuoksu on aika mieto ja tykkään siitä kyllä kovasti. Koostunut on aika notkea, joten sitä on helppo levittää iholle. Aluksi hieman vierastin ajatusta levittää dödöä sormin kainaloon, mutta ei se niin kamalaa ollutkaan. Aluksi myös levitin tuotetta ihan liikaa iholle, jolloin se tahrasi hihattomat paitani ikävästi. Tämä kuitenkin korjaantui, kun tajusin pienemmän määrän riittävän ihan hyvin. Hienhaju on myös pysynyt hyvin poissa.

Toinen saamani dödö oli puikkomallinen. Näissä puikkomallisissa on saatavilla samat tuoksut kuin voidemaisissakin. Tästä sain itse valita tuoksun ja *otin kokeiluun Sweet Serenityn. Tämä on kukkaistuoksu, joka välillä kyllä tuntuu melko voimakkaalta. Pääasiassa kuitenkin tosi kiva tuoksu. Puikkomallinen on minulle se tutumpi malli näistä kahdesta, joten sitä oli helppo lähteä kokeilemaan. Pakkaus on valmistettu biohajoavasta kartongista. Aluksi tätäkin tuli laitettua liikaa, mutta nyt osaan jo paremmin säännöstellä dödön määrää. Tykkään kovasti!

Käytettyäni näitä We Love the Planet -deodorantteja jonkin aikaa, olen vakuuttunut, että alumiiniton deodorantti voi myös toimia. Olin nimittäin todella epäileväinen sen suhteen aluksi ja haistelin vaivihkaa kainaloitani milloin missäkin, koska pelkäsin, että haisen hielle. Se on näköjään pahin pelkoni! Hoitoalalla joutuu olemaan välillä todella lähellä potilaita ja työkavereita, joten ei ole kiva jos hiki haisee ihan hulluna. Näillä dödöillä siitä ei ole huolta! En ole mikään himoliikkuja, joten rankasta treenistä en osaa sanoa miten pitää hajuja, mutta työmatkakävelyn jälkeen hien hajusta ei ollut tietoakaan. Suosittelen siis kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut luonnonmukaisia dödöjä.

We Love the Planet -tuotteita myy mm. Hyvinvoinnin.fi. *Täältä löydät kaikki heidän tuotteet! Heillä on deodoranttien lisäksi valikoimissa myös aivan ihania soijavahakynttilöitä, jotka on valettu aitoon kookospähkinään. Nämä on kyllä tosi kauniita!

 

Oletko kokeillut luonnonmukaisia dödöjä?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Nurme – Purest Beauty

INARI Arctic Beauty – Kotimaista Premiumtason Luonnonkosmetiikkaa

 

8 kommenttia

 1. NelliL kirjoitti:

  Me löydettiin vuosia sitten kivi, joka sopii tällaiselle erittäin moniallergisen perheen käyttöön. Toimii loistavasti. Välillä teen dödön itse. Pitäisikin tehdä resepti tuonne omaan blogiin piakkoin.

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Minulla isoin haaste on ollut löytää pienikokoisia deodorantteja, sillä matkustan paljon ja silloin ei mitään isoja halua kuljettaa mukana. Tuo puikko vaikuttaa aika pienikokoiselta, mutta nuo kommenttisi siitä, että tahraavat helposti vaatteita, jos annostelee yhtään liikaa arveluttavat.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Nämä ovat molemmat kyllä aika pienikokoisia ja helposti mukana kuljetettavia. Tämä vaatteiden tahraaminen taitaa olla yleistä näissä luonnonmukaisissa dödöissä.

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihanat pakkaukset! Mä kokeilin yhtä luonnonkosmetiikan dödöä ja se oli ihan hirveä. Hiki puski läpi ja tahrasi mun mustat vaatteet – hyvä jos nämä toimivat paremmin 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tykkään kyllä kans näistä pakkauksista! Söpöt 🙂 Näissäki on kuulemma eroja aika paljon eri merkeillä et miten pitää hienhajua ja sotkeeko.

 4. Minna M kirjoitti:

  Tällä hetkellä käytän Schmidt’s merkkisiä dödöjä. Ensimmäinen luonnonkosmetiikkaa oleva deodorantti, joka on toiminut. Ihan kaikkia myrkkyjä en enää halua kainaloihini laittaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.