Hae
Purkkisirkus

Goodiebox maaliskuu – Bodylove

*Sisältää mainoslinkkejä

Korona jyllää maailmalla. Olen ajatellut, että pidän blogin täysin Korona-vapaana, mutta pakko oli tässä alkuksi mainita. Uutiset toitottavat jatkuvasti erilaisia poikkeusoloja ja muuta. Nyt on siis aikaa olla kotona ja keskittyä itseensä ja omaan hyvinvointiin. Maaliskuun Goodiebox saapui ja se on täynnä ihania tuotteita koko kehon hemmotteluun! Teemana on bodylove ja tuotteita tuli sekä kasvoille että vartalolle. Pääset tutustumaan Goodieboxiin *täältä.

20200320_172659

aurelia Revitalise & Glow Serum (79,50€/30ml)

Ensimmäisenä tuotteena silmiini osui mielenkiintoinen seerumi. Jos tulkitsen oikein, niin tämä on luonnonkosmetiikkaa. Brändi on minulle vieras, mutta tuote vaikuttaa kiinnostavalta. Seerumi on 100% luonnonmukainen ja se sisältää apinanleipäpuun uutetta sekä makkarapuu- ja Hibiskukset- uutetta, jotka virkistävät ihoa ja lieventävät stressiä. Seerumi vähentää ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon sävyä. Tuote tuli matkakokoisena 15 ml pullona, josta riittää kyllä hyvin testattavaa.

20200320_173422

vitamasques crystal glow hydrogel eye mask (10,50€/kpl)

Silmänympärysnaamiot on tosi ihanaa hemmottelua herkälle silmänympärysiholle. Mielelläni näitä testailen eri merkeiltä. Tämä Goodieboxissa tullut naamio on todella ihanan kuuloinen. Naamio on siis hydrogeelinaamio, joka asetetaan silmänympärysiholle. Naamio sisältää kristalliuutteita, antioksidantteja, peptidejä ja vitamiineja. Naamio vähentää turvotusta ja virkistää silmänympärysihoa. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 min, jonka jälkeen taputellaan iholle jäänyt seerumi iholle. Tuote on täysikokoinen.

goodiebox

ivy aïa micellar cleansing water (10,89€/200ml)

Misellivedet eivät ole minun suosikkeja enkä niitä juurikaan käytä kaksoispuhdistuksesta johtuen. Olinkin iloinen, kun tämä tuote tuli vain matkakokoisena (50ml). Tämä tuote on monitoimituote joka puhdistaa, kosteuttaa ja se toimii vielä kasvovetenäkin. Tuote on täysin hajusteeton ja sopii hyvin myös herkälle iholle.

20200320_173122

human+kind body soufflé (16,45€/200ml)

Vartalovoiteet tulevat aina käyttöön ja niitä tarvitaan ympäri vuoden. Tämä brändi on minulle vieras. Se on täysin vegaaninen ja cruelty free. Koostumus on nopeasti imeytyvä ja se on kehitetty erityisesti herkälle sekä kuivalle iholle. Pirteä pakkaus tuo hyvän mielen ja tähän tuubiin tulee varmasti tartuttua helpommin! Olen itse juuri yrittänyt petrata vartalon ihonhoidossa. Tuote tuli täysikokoisena.

goodiebox

niré beauty face prep tool (5€/kpl)

Mukana on myös ihonhoidon apuväline. Nämä on aina mielenkiintoisia. Kyseessä on silikoninen kasvoharja, jolla voi tehostaa kasvojen ihonhoitoa. Kasvoharjaa voit käyttää suosikkiputsarisi kanssa tehostaan sen vaikutusta. Silikoniset harjakset myös kuorivat ihoa hellävaraisesti, jolloin iho hehkuu kauniina aina puhdistuksen jälkeen. Silikoninen harja on myös erittäin hygieeninen.

20200320_173250

comme deux #liplove (18€/kpl)

Huulet ovat kovilla talvella. Goodiebox tarjosi myös huulille hemmottelua! Huuliöljy on huulten ihoa ravitseva ja suojaava tuote. Se sisältää luonnollisia öljyjä, kuten opuntiaa, skvalaania sekä C-, E- ja F-vitamiinien yhdistelmää. Tuotetta levitetään aplikaattorilla ja sitä voi käyttää sellaisenaan tai huulipunan alla. Itse sain tuotteen värittömänä, mutta siitä on saatavilla myös kaksi eri punaista sävyä. Tuote tuli täysikokoisena.

goodiebox

Tällä kertaa Goodiebox sisälsi 6 tuotetta, joista 4 oli täysikoisia. Sisällön kokonaisarvo on 95€! Tässä on kyllä huikean hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen siis kokeilemaan myös itse tätä ihanaa boksia. Voin sanoa, että Betten ajoista on menty valovuosi eteenpäin! Goodiebox maksaa 24,95€/kk sisältäen postikulut. Jokainen boksi sisältää aina 5-7 tuotetta ja sen sisällön arvo on vähintään 75€. Nyt saat ensimmäisen boksin -50% alennuksella! Tilaa oma boksisi *täältä.

goodiebox

miltä tämän kuun goodiebox vaikutti? mikä tuote kiinnosti eniten?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox helmikuu – Energize

Glossybox maaliskuu – All Eyes On Me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *