Hae
Purkkisirkus

Goodiebox lokakuu – The ”Myself Zone” Box

*Sisältää mainoslinkkejä

Lokakuu on jo yli puolivälin! Tänään sain käsiini uuden Goodieboxin ja ajattelin tulla heti kertomaan mitä kaikkea se sisälsi. Goodiebox lokakuu oli teemaltaan ”oma aika”. Arjen rullatessa on hyvä ottaa aikaa myös itselle ja siihen tämän kuun boksin tuotteet antavat hyvän mahdollisuuden. Goodieboxista löydät lisätietoa täältä. Tämä on tosi kiva lahjaidea siskolle, äidille tai vaikka kummitytölle! Käydään nyt käsiksi itse sisältöön.

de_cure n0 eyes revitalizing eye repair (79€/14ml)

Varmaan monet jo tietääkin mun riippuvuuden silmänympärysvoiteisiin. Se on aina osa ihonhoitorutiiniani ja mielelläni testaan aina uusia tuttavuuksia. Tämä brändi on minulle ennestään tuntematon. Voide sisältää mm. kurkkua, jossa on paljon C-vitamiinia. Voiteen luonnolliset ainesosat vähentävät turvotusta. Saimme tästä 7ml näytekoon.

20201023_180900

la rosée regenerating stick mask (16,90€)

Tämä on todella mielenkiintoinen tuote! Kyseessä on siis puikkomallinen savinaamio. Olen itse enemmän kangasnaamioiden ystävä, mutta välillä tykkään käyttää myös poispestäviä naamioita. Tämä puikko on kyllä kätevä naammion levitykseen. Naamion sisältämä valkosavi sisältää runsaasti silikaa, joka uudistaa ja hoitaa ihoa. Naamio levitetään kuivalle iholle ja annetaan vaikuttaa 5min. Älä anna naamion kuivua korpuksi vaan kostuta kasvoja tarpeen mukaan. Tuote tuli täysikokoisena.

goodiebox lokakuu

moshi moshi mind sponge konjac sponge with collagen (14€)

Konjac-sieni on vanha tuttu. Sillä saa hyvin tehostettua ihonpuhdistusta. Sitä kannattaa käyttää varsinkin öljyputsarin kaverina. Minulla on kuitenkin käytössä *Foreo, joten en koe konjac-sientä tarpeelliseksi. Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla, jos haluat helposti tehostusta ihonhoitorutiiniin.

20201023_161705

sandstone scandinavia lipglase (18€)

Hyvälle huulikiillolle on aina käyttöä. Tämä brändi on minulle kyllä ihan vieras. En ole varma oliko tästä useita sävyjä jaossa, mutta minulle tuli sävy Summer Fling. Sävy on heleä punainen, joka sopii arkeen ja juhlaan. Huulikiilto tuo kauniin värin huulille eikä tahmaa. Se ei kuitenkaan kuivata huulia vaan tuo upean kiillon. Tuote tuli täysikokoisena.

goodiebox lokakuu

emité cosmetics nail lacquer (17€)

Kynsilakat jää minulla aika vähälle käytölle, koska en voi töissä niitä käyttää. Lomilla kuitenkin tykkään lakkailla kynsiä ja jos olisin jossain toimistotyössä, niin minulla olisi satavarmasti kynnet laitettuna esim. geelit. Saamani kynsilakka on sävyltään Hone. Tosi kiva malvansävy. Täytyy tämä testata seuraavalla lomalla. Tuote on täysikokoinen.

20201023_161815

Bonustuotteena boksista löytyi Tony’s Chocolonely suklaalevy! Brändin tavoite on tehdä orjavapaata suklaata. Näitä on saatavilla useita eri makuja, joista minulle tuli karamelli-merisuola. Ihana viikonlopun herkku.

goodiebox lokakuu

Kokonaisuudessaan Goodiebox lokakuu on ihan ok. Suosikkituotteeni on puikkomainen savinaamio. Luulen, että tässä oli vähän jokaiselle jotakin. Nyt kannattaa viimeistään tutustua tähän kivaan yllätysboksiin. Boksissa tulee todella vaihtelevasti erilaisia brändejä, myös hieman vieraampia! Boksiin pääset tutustumaan *täältä. Tilaamalla linkin kautta saat ensimmäisestä boksista -50% alennusta! Tilauksen voi perua koska vain.

 

oletko vielä tilannut Goodieboxia?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox elokuu – Hetki omaa aikaa

Goodiebox kesäkuu – The Vitamin Sea Box

7 kommenttia

  1. villananna kirjoitti:

    Konjac-sienen käyttöä olen tässä suunnitellut. Pitäisi löytää oikeanlainen…

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

    Tuo Konjac-sieni vaikuttaa hyvältä. Ja savinaamio on kiinnostava. Liian vähän käytän naamioita.
    Mukavia lokakuun viimeisiä päiviä <3

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Toi savinaamio oli tosi kiva ja näppärä käyttää! Helppo levittää suoraan puikosta kasvoille 🙂

  3. DML kirjoitti:

    Ihan kiva sisältö. En olekaan kauneusbokseja tilannut aikoihin 😀

  4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tuo puikkomainen naamio kuulostaa todella mielenkiintoiselta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *