Hae
Purkkisirkus

Joulukalenterin luukut 14-25

Vihdoin saan kirjoitettua tänne näiden loppujen luukkujen sisällön! Joulu ja uusivuosi oli ja meni. Lisäksi sairastin itse aika sitkeän influenssan, josta alan vasta nyt toipumaan kunnolla. Tästä syystä blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle. Nyt pidemmittä puheitta aletaan kahlaamaan läpi loput luukut ja niistähän löytyi taas tosi kivoja juttuja.

Luukku 14

Luukusta löytyi minulle mieluinen tuote eli skin79 All That Black Natural Beauty secret Charcoal Mask kangasnaamio. Tämä kangasnaamio on aika perinteinen malli. Tämä versio on kirkastava ja kosteuttava. Naamiossa on ihoa puhdistavaa hiiltä, joten se on omiaan epäpuhtaalle iholle. Yleensä nämä hiilinaamiot ovat mustia, mutta en ole tätä vielä avannut, niin en osaa siihen sanoa mitään. Merkkinä skin79 on yksi suosikkini korealaisen kosmetiikan saralla. Tuotteet ovat tosi hyviä ja laadukkaita. Tämän käytän ehdottomasti! Hinta on näissä keskiluokkaa eli noin 5€/kpl. Laadultaan nämä on tosi hyviä.

Luukku 15

Seuraavan luukun sisältö oli myöskin kiva. Sieltä tuli Biotermin Skin Best Wonder Mud- kasvonaamio. Naamio puhdistaa ihoa, supistaa ihohuokosia ja auttaa palauttamaan kasvoille heleyden. Antioksidanttinen kasvonaamio sisältää mineraalisavea, joka syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa auttaen saamaan talin ulos tukkeutuneista ihohuokosista kuivattamatta ihoa. Murskattujen aprikoosinkivien uute kuorii hellästi kasvoilta kuollutta ihosolukkoa. Naamion vaikutusaika on vain 3 minuuttia! Tämän jälkeen se huuhdellaan pois pyörivin liikkein. Tämä vaikuttaa tosi hyvältä minun sekaiholle, joten ehdottomasti testiin. Tästä matkakoosta riittää hyvin muutama kokeilukerta.

Luukku 16

Tällä kertaa luukusta paljastui matkakokoinen ripsari. Kyseessä on Elizabeth Arden Lasting Impression Mascara. Tuote lupaa pituutta ja tarkkaa erottelua. Tämä on monien ripsivärin valintakriteerinä, joten varmasti kokeilemisen arvoinen. Matkakoko on siitä hyvä, että jos ei tykkää niin raaskii silti heittää pois. Tätä kun ei voi kokeilun jälkeen laittaa kiertoon kaverille.

Luukku 17

Luukusta tuli kalenterin toinen huulituote. bareMinerals GEN NUDE Matte Liquid lipcolor on nestemäinen mattahuulipuna. Sävy on nimeltään SWAG. Sen kuvataan olevan vaaleanpunertava malva. Kiva sävy mielestäni. Monikäyttöinen nude, joka käy arkeen ja juhlaan. Huulipunassa on pitkäkestoinen koostumus, joka jättää mattapinnan. Täyteläiset pigmentit peittävät hyvin. Tuotteessa on kevyt vaniljan tuoksu. Tuote on matkakokoinen, mutta siitä riittää hyvin testailtavaa.

Luukku 18

Kasvosuihkeet ovat nyt pinnalla ja niinpä kalenterista tuli myös yksi kulttimainetta niittävä suihke. Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs & Rosewater on minulle vieras tuote, mutta moni muu hehkuttaa tätä tuotetta ja kiva on päästä sitä testailemaan vielä täysikokoisena. Kuvauksen mukaan tämä on monipuolinen kasvosuihke, joka kosteuttaa, raikastaa ja virkistää ihoa. Aloe veraa sekä yrtti- ja ruusu-uutteita sisältävä kasvosuihke auttaa vähentämään kuivuuden aikaansaamaa kiristävää tunnetta samalla kun se myös heleyttää ihoa. Suihketta voi käyttää paitsi kasvoilla myös vartalolla ja hiuksissa. Kasvosuihke sopii käytettäväksi aamuin illoin ihonhoidon ja meikkauksen yhteydessä sekä pitkin päivää tuomassa iholle kosteutusta, virkistystä ja heleyttä.

Luukku 19

Tämä luukku olikin mielenkiintoinen. Se sisälsi Babor Lifting Cellular Collagen Boost Infusion- hoitoampullin. Tämän lasiampullin sisältö on kasvoille tarkoitettu hoitoseerumi. Tämä kyseinen hoito on tarkoitettu käytettäväksi neljän viikon kuurina, mutta tällä yhdellä ampullilla pääsee vähän tutustumaan tuotteeseen. Mitään kovin ihmeellisiä vaikutuksia ei varmasti saa tällä yhdellä kerralla vaan pitäisi käyttää pidempi aika. Tämä kollageenia sisältävä seerumi on tarkoitettu kiinteyttämään kasvojen ihoa ja häivyttämään ryppyjä. Iho jää kiinteämmän ja sileämmän tuntuiseksi. Nämä ampullit eivät ole mitään ihan halpoja, mutta kiva päästä edes vähän kokeilemaan. Tuskin itse raaskisin ostaa näitä.

Luukku 20

Lisää kasvotuotteita nimittäin puhdistustuote. Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser on hellävarainen kasvojenpuhdistustuote, jonka miedosti vaahtoava koostumus kuorii kevyesti kasvojen ihoa. Tuote irrottaa kasvoilta meikin ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet hyödyntäen LCA Complex -yhdistettä, joka sisältää maitohappoa, antioksidanttisia A-, C-, ja E-vitamiineja sekä provitamiini A:ta. AHA- ja BHA-hapot kuorivat ihoa hellästi saaden ihon näyttämään heleämmältä ja tuntumaan tasaisemmalta. Uusia putsareita on aina kiva testata ja varsinkin näitä hapoilla kuorivia versioita.

Luukku 21

Kasvovoidetta tarvitsee aina, joten tämän luukun sisältö oli ihan kiva. Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream on normaalille ja sekaiholle tarkoitettu kasvovoide. Kosteusvoiteessa on välittömästi rauhoittava ja raikastava koostumus, joka kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti tehden siitä tasaisemman ja heleämmän sävyisen. Voide poistaa myös ympäristötekijöiden aiheuttamia stressin merkkejä ihosta. Olen itse käyttänyt tätä ja tykkäsin kyllä kovasti.

Luukku 22

Hiustuotteita on myös kiva sada ja varsinkin uusia tuttavuuksia. Tästä luukusta tuli Balmain Silk Perfyme- hiusparfyymi. Tuote voi kuulostaa aika erikoiselta, mutta se on siis kevyt, luonnon arganöljyä sisältävä suihke, joka kosteuttaa ja elvyttää hiusta sekä eheyttää vaurioituneita latvoja. Tuote on kehitetty erityisesti viimeistelyyn, jolloin halutaan ylellisen silkkinen lopputulos. Tuoksu on mielestäni tosi hyvä, mutta tuoksuherkkien kannattaa aloittaa käyttö varovasti. Käyttöön tulee tämäkin tuote!

Luukku 23

Lisää naamioita, mutta niistähän mä tykkään! Elemis Herbal Laveder Repair Mask on tehokas naamio herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Naamio sisältää rauhoittavia yrttejä, kuten rosmariinia, timjamia ja laventelia. Kaoliini puhdistaa ihoa ja auttaa pääsemään eroon epäpuhtauksista. Tuote on hyvä sekaiholle tai rasvoittuvalle iholle, joka kuitenkin reagoi herkästi ärsykkeisiin. Naamion annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdotaan pois. Varmasti kokeilemisen arvoinen tuote.

Luukku 24

Aaton luukku tietysti oli jännin avata ja odotukset oli korkealla. Vähän petyin, kun sieltä paljastui kynsilakka. Lakka on kuitenkin laadukas O.P.I Nail Lacquer sävyssä Love is in My Cards. Sävy on kiva joulunpunainen, mutta olisin odottanut jotain enemmän vau-efektin tuovaa tuotetta. Vielä on kuitenkin yksi luukku avaamatta!

Luukku 25

Viimeistä viedään! Odotukset olivat korkealla, mutta eivät valitettavasti ihan täyttyneet tämän luukun osalta. Luukusta tuli nimittäin rannekoru! Ei siis kosmetiikkaa.. Korun on suunnitellut Efva Attling. Koru on mustaa nyöriä ja siinä on hopeinen ankkuri. Koru jää kyllä ihan käyttämättä ja olisin toivonut tähän vikaan luukkuun jonkun oikeen luksus tuotteen. Mutta kaikkea ei voi saada!

Jos nyt hieman kokoan kalenterin sisältöä niin olen kyllä tähän tyytyväinen. Verrattuna viime vuotiseen The Body Shopin kalleimpaan kalenteriin, tässä oli paljon mielenkiintoisempia tuotteita. Kalenteriella oli kuitenkin hintaeroa vain n. 20€!! Ihonhoitotuotteet ovat suosikkejani ja niitähän riitti. Meikkifriikit eivät ehkö tästä tykänneet niin paljon. Pettymyksiä oli aika vähän. Kangaskassi ja pinssi olivat mielestäni ihan turhia. Lisäksi nämä kaksi viimeistä luukkua tuottivat pettymyksen, varsinkin tuo koru.

Hyviä juttuja oli mielestäni paljon. Suosikkejani olivat Swiss Clinicin kuivakangasnaamio, YSL Black Ophium-tuoksu, Akademikliniken Pure Glow Oil, Elizabeth Arden PRO kasvoputsari ja Mario Badescu Glycolic Acid Toner. Monia muitakin kivoja tuotteita oli näiden lisäksi. Jos eleven tekee ensi jouluksi kalenterin, niin olen kyllä taas sitä jonottamassa.

Mitä mieltä olitte sisällöstä? Oliko paljon vanhoja tuttuja tuotteita vai uusia tuttavuuksia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.