Hae
Purkkisirkus

UpCircle – Laadukkaita ihonhoitotuotteita kierrätetyistä kahvinpuruista

*Sisältää mainoslinkkejä

Pääsin noin kuukausi sitten tutustumaan minulle uuteen luonnonkosmetiikkabrändiin. Brändi on brittiläinen UpCircle. Osa on voinut käyttää heidän tuotteitaan aikasemmin nimellä Optiat. Kyseessä on siis sama brändi, joka on kokenut vain nimi ja ulkoasu muutoksen. Innostuin brändistä kovasti ja testasin jo heti samana iltana saamiani tuotteita.

upcircle

Tarina brändin takana

UpCirclen tarina oli mielestäni kiinnostava ja siitä oli meille kertomassa Anna Brigthman, joka veljensä Williamin kanssa luotsaa tätä menestystarinaa eteenpäin. Alunperin Optiat syntyi vuonna 2015. Vuonna 2018 nimeksi vaihtui UpCircle sekä ulkoasu raikastui selkeämmäksi. Heidän perusideansa on kahviloiden käytetyjen kahvinpurujen uusiokäyttäminen. Tämä on mielestäni todella mahtavaa! Heillä on tällä hetkellä Lontoossa noin 100 kahvilaa, joista he käyvät noutamassa käytetyt kahvinpurut kosmetiikkatuotteiden valmistamiseen. He käyttävät tuotteissaan ainoastaan laadukasta Arabica-kahvia. Tuotepakkaukset ovat myös täysin kierrätettäviä. Kaikki tuotteet ovat täysin vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Kokonaisuudessaan sarjaan kuuluu neljä tuotetta: vartalokuorinta, kasvokuorinta, palasaippua sekä kasvoöljy. Näistä sain testiin kasvoöljyn ja kasvokuorinnan. Ihastuin näihin välittömästi! Pakkaukset ovat selkeitä ja kauniita.

UpCircle Coffee Face Scrub Floral Blend

Vaikka olen kovin mieltynyt raakeettomiin kuorintoihin, halusin kokeilla tätä kiinnostavaa tuotetta heti. Kuorinnasta on kolme eri versiota eri ihotyypeille. Itse sain tämän herkän ihon version, joka sopi minulle täydellisesti.

upcircleKuorinta sisältää kamomillan, ruusunmarjan, kurjenpolven ja patsulin eteerisiä öljyjä. Tuoksu on todella ihana eikä ollenkaan kahvin tuoksuinen. Kukkainen tuoksu täydentää illan hemmotteluhetkeä mukavasti. Koostumukseltaan kuorinta on melko vetelää, mutta hyvin kasvoille levittyvää. Kahvinpurut tuntuvat kasvoilla kevyesti kuorivilta, mutta kuitenkin melko pehmeiltä. Sitä on helppo annostella kädelle tuubista, joka on valmistettu 100% alumiinista.

upcircle

Kuorinta sisältää myös shea-voita, joka kosteuttaa ihoa. Kun kuorinnan pesee pois, kasvoille jää ihana kosteutettu tunne. Tämä kuorinta nousi suosikkeihini kerta heitolla! Kuorintaa myy mm. *Jolie.

UpCircle Organic Facial Serum with Coffee Oil

Kasvoseerumit ovat ihan suosikkituotteitani, joten hihkuin innosta tämän saadessani. Tämä on kyllä mielestäni enemmän kasvoöljy ja käytän tätä öljyn tavoin ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Aivan ihana tuote joka tapauksessa!

upcircleTämä seerumi/öljy sopii kaikille ihotyypeille. Seerumi sisältää kahviöljyn lisäksi mm.  jojoba-, tyrni- ja ruusunmarjaöljyä. Tämä ei myöskään tuoksu yhtään kahville vaan siinä on todella ihana ja hento kukkaistuoksu. Seerumi auttaa tehostamaan ihon kollageenin tuotantoa sekä säilyttämään ihon napakkuutta. Tämä on kuin tehty minulle. Kahvi- ja ruusunmarjaöljyt ovat hyvin antioksidanttipitoisia, joten ne häivyttävät pigmenttiläiskiä ja kirkastavat ihonsävyä. Kahviöljy on uutettu käytetyistä kahvinpuruista.

upcircle

Öljyä riittää muutama pisara ja se taputellaan kasvoille kasvovoiteen jälkeen. Tai niin minä sen teen. Ohjeen mukaan tätä voi myös käyttää voiteen alla. Öljy imeytyy todella hyvin kasvoille ja käytänkin sitä ilman ongelmia aamuin illoin, myös meikin alla. Aamulla riittää ihan pari tippaa, illalla laitan noin neljä tippaa. Tämä on myös todella riittoisa, joten hemmottelua on luvassa pitkäksi aikaa. Seerumin/öljyn löydät mm. *Joliesta.

Kasvoöljyt ovat nyt suuri trendi enkä yhtään ihmettele miksi. Niillä saa hyvin tasapainotettua ihon toimintaa ja pintakuivuus häviää silmissä. Tähän kun yhdistää ihanan kuorinnan, saa ihon hehkumaa toden teolla!

*Täältä löydät koko Upcircle -valikoiman. Minulla on vielä testaamatta tuo vartalokuorinta sekä palasaippua kasvoille, mutta näiden kokemusten pohjalta voin kyllä suositella rohkeasti kokeilemaan. Kertokaa ihmeessä, jos teillä on kokemusta tästä kaksikosta!

 

Onko UpCircle tuttu? Mikä on suosikki kasvoöljysi?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

Olen puroBIO ambassador!

Kiinnostavimmat kauneusboksit

12 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Ei ole tuttu tuote. Yleensä teen itse tämän tyyppiset kosmetiikkatuotteet.

 2. Asta B. kirjoitti:

  Tämä oli mulle aivan uusi tuttavuus, mutta ehdottomasti mielenkiintoinen sellainen! Ihanaa, kuinka ihmiset keksivät uutta ja kierrättäminen todella toimii. Tämä menee ehdottomasti kokeiltavien listalle! 🙂

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itsellänikin on tuo kahviseerumi (tai kasvoöljy tuo minunkin mielestäni on :D) tällä hetkellä käytössä 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/kahviseerumi.html

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tää on mun iha lemppari tällä hetkellä. Ja kun INCI-listaa katsoo niin öljyistä tuo kyllä koostuu, joten taidamme olla oikeassa 😀

 4. Mari kirjoitti:

  Tuota seerumia haluaisin minäkin kokeilla! 🙂 Optiat tuotteet tuli aikanaan tutuiksi ja nyt tämä uudistus on mun silmään kyllä tosi kiva!

 5. Ansku kirjoitti:

  Tosi hienoa, että pystytään hyödyntämään toiselta syntyvää ”jätettä” raaka-aineena.

 6. Darja kirjoitti:

  Balmyoun ihana kahviöljy käytössä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.