Hae
Purkkisirkus

Goodiebox helmikuu – Energize

*Sisältää mainoslinkkejä

Vihdoin odotus on palkittu! Ensimmäinen Bette boxin jälkeinen Goodiebox on ilmestynyt. Tammikuussahan tuli viimeinen Bette, jonka jälkeen Bette ja Goodiebox yhdistyivät. Niinpä nykyiset Bettet tulee myös Goodiebox -nimellä. Odotin tätä boksia innolla, koska olen kuullut hyvää tästä! Olin jo vähällä lopettaa Betten vuosien yhtäjaksoisen tilaamisen jälkeen, mutta kun kuulin näiden yhdistymisestä niin päätin vielä katsoa josko tämä muutuisi paremmaksi.

Goodiebox

Itse boksi on tosi kätevä säilytyslaatikko, jossa on vetolaatikko! Tämän aion ehdottomasti säästää. Laatikoita voi hyvin pinota ja rakentaa omia säilytyslaatikostoja. Pääset tutustumaan Goodieboxiin *täältä. Käydään siis heti sisällön kimppuun!

Mudmasky Aftermask Vitamin Serum (59€/30ml)

Goodiebox aloitti kyllä todella vahvasti! Ensimmäisenä tuotteena silmiini osui tämä ihana seerumi. En voi vastustaa seerumeja ja uusia on aina kiva testata. Tämän brändin tuote tuli joulukalenterista, mutta tätä seerumia en ole aiemmin kokeillut. Seerumi sisöltää merilevästä ja -kasveista peräisin olevia luonnon vitamiineja, jotka ylläpitävät ihon heleyttä, terbeyttä ja uudistavat sitä. Tämä kuulostaa kyllä tosi hyvältä ja aion tätä ehdottomasti testata. Tuote tuli täysikokoisena.

Goodiebox

Essentials by goodiebox face mist (9,95€/150ml)

Hyvää kasvosuihketta tarvitaan aina! Varsinkin nyt talvella sillä saa kivaa lisäkosteutusta. Oli kiva huomata, että Goodieboxilla on myös oma brändi, jonka alla on varmasti monia kiinnostavia tuotteita. Kasvosuihke sisältää puuvillasiemen- ja puuvillakukkauutetta. Nämä kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Suihketta voi suihkia kasvoille vaikka pitkin päivää. Tuote tuli täysikokoisena.

Goodiebox

naobao protective conditioner (11,95€/250ml)

Mukana on myös hiustuote! Hiustenhoitoaineelle on aina käyttöä. Omat blondatut hiukseni tarvitsevat hellää hoittoa ja tehokasta kosteutusta. Tämä brändi on minulle uusi tuttavuus. Tämä hoitoaine vaikuttaa kuitenkin omille hiuksilleni sopivalta, joten mielenkiinnolla tätä testaan. Tuotteen luvataan suojaavan ja ravitsevan hiuksia, jota juuri kaipaan. Tämäkin tuote tuli täysikokoisena.

Goodiebox

starskin glowstar foaming peeling puff (10,50€/kpl)

Starskin on tutuu brändi ennestään. Tämä tuote on kuitenkin uusi tuttavuus. Olen aiemmin kokeillut heidän sheetmaskeja. Tällä kertaa Goodiebox tarjosi kuitenkin hieman erilaisen tuotteen. Kyseessä on ihoa kuoriva sieni, joka sisältää AHA-, porkkana- ja parsakaaliuutetta. Olen kokeillut vastaavia kuorintalappuja muilta brändeiltä ja tykännyt niistä. Pakkaus sisältää sienen sekä erillisessa pussukassa olevan kuorintanesteen, joka kaadetaan sienen kanssa samaan pussiin. Tämän jälkeen kasvoja pyyhitään sienellä ja ihosta tulee kirkkaampi sekä heleämpi. Tuote on täysikokoinen.

20200217_182518

dr. botanicals pomegranate superfood regenerating sleeping mask (9,90€/30ml)

Yönaamiot on yksi mun suosikkijuttuja ihonhoidossa! Tämä samainen naamio on minulle tullut jo aikaisemmin luultavasti Glossyboxista. Tyttäsin siitä kyllä kovasti, joten tämä tulee myös käyttöön. Yönaamiota käytetään yövoiteen tavoin. Levitä ohut kerros pestyille kasvoille ja huuhtele aamulla kasvot puhtaiksi. Myös tämä viimeinen tuote oli täysikokoinen.

20200217_182332

Tässä oli siis koko Goodiebox sisältöinen! Tykkäsin kyllä kovasti. Huikeaa tässä oli se, että kaikki 5 tuotetta olivat täysikokoisia! Ei yhden yhtä näytepussukkaa tai muuta turhaketta. Ihanaa! Ja tämä varsinainen boksi on todella vankkaa pahvia, joten sitä voi huoletta käyttää säilytyslaatikkona. Mukana tuli selkeä infoesite, jossa oli boxin sisältö sekä hauska ”How-to-Guide. Tällä kertaa aiheena oli muiden miellyttämisen vähentäminen. Mielenkiintoista.

20200217_182259

20200217_182659Jos kiinnostuit itse tilaamaan oman Goodieboxin, niin tilauksen voit tehdä *täältä! Tilaamalla linkin kautta saat ensimmäisen boksin -50% alennuksella!! Goodiebox sisältää aina 5-7 tuotetta ja boksin arvo on aina vähintään 75€! Hintaa boksilla on 24,95€/kk.  Tämän boksin sisällön arvo oli 101,30€. Todella huikea aloitus ja jään innolla odottamaan ensi kuun boksia.

 

vakuuttiko goodiebox sinut?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box joulukuu – It’s the Season to Sparkle

Glossybox joulukuu – It’s time for Celebrations!

10 kommenttia

  1. Almakaarina kirjoitti:

    Vähän erilaisia boxeja siis.. Minulla oli sheet mask, eri hoitoaine ja eri yöhoito.. Seerumi ja facemist oli samat.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo tästä oli näköjään erilaisia versioita. Yllätti minutkin! Olin kyllä ihan tyytyväinen tähän omaan boksiin 🙂

  2. Johanna / Karisma Coaching kirjoitti:

    Olipa kiinnostava nähdä Goodieboxin sisältö, olenkin ollut innostunut tästä uudesta tulokkaasta!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Tämä oli kyllä hyvä boksi! Ja tykkäsin myös tosta itse laatikosta, kun tarvitsen juuri tuollaisia pieniä säilytyslaatikoita meikeille ja muille tuotteille 🙂

  3. Minnea kirjoitti:

    Minulla on harkinnasta Goodieboxin tilaus. Olen tykännyt Bettestä, ja vähän harmittaakin, että se sellaisenaan tuli tiensä päähän. Goodiebox vaikuttaa kyllä tosi hyvältä 🙂

    Minnea
    https://www.lily.fi/blogit/minnean-muruja/

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Tää oli kyllä iloinen yllätys! Toivottavasti pysyy samanlaisena 🙂

  4. Marianne kirjoitti:

    Ah kasvosuihkeet on ihania ja koukuttavia! Mielenkiintoisia tuotteita muutenkin 🙂

  5. Mindi kirjoitti:

    Mä tykkäsin boxista kanssa! Ja musta on kivaa, että tulee edelleen hiustenhoitotuotteita! Ei sen puoleen, tykkäisin kyllä hammastahnoista ja suihkusaippuoista mitkä sai kovaa kritiikkiä beten aikaan 😀

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo hiustenhoitotuotteet on kivoja! Vaikka eniten tykkään ihonhoitotuotteista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *