Hae
Purkkisirkus

The Body Shop joulukalenteri 2021

*Sisältää mainoslinkkejä

Syyskuu on jo vauhdissa ja se tarkoittaa, että joulujutut alkavat ilmestyä kauppoihin. The Body Shop joulukalenteri on tänään julkaistu, joten tästä alkaa kokoajan kiihtyvä tahti kosmetiikkajoulukalenterien julkaisussa!

The Body Shop julkaisee tänä vuonna jopa 4 kalenteria, joista voi jokainen valita omaan budjettiin sopivan version. Ulkoisesti kalenterit muistuttavat viime vuotisia kalentereita ja sisältö on taattua The Body Shop laatua. Nyt on siis entistä enemmän valinnan varaa!

the body shop joulukalenteri

Share The Joy joulukalenteri

Edullisin kalenteri sisältää 24 matkakokoista tuotetta. Mukana on hyvä kattaus The Body Shopin valikoimasta! Tämä on oiva lahja ystövälle tai vaikka kummilapselle. Jos TBS:n valikoima ei ole ennestään tuttu, tämä kalenteri on hyvä tilaisuus tutustua valikoimaan! Kalenteri sisältää suihkugeelejä, vartalovoiteita sekä ihonhoitotuotteita. Mukana on myös kangasnaamio! Hiusjuttuja on myös, joten monipuolinen kattaus luvassa.

HINTA: 79€ (ARVO 121,20€) Osta *täältä

the body shop joulukalenteri

Share The Love Big joulukalenteri

Tämä on astetta arvokkaampi kalenteri, jonka sisältö on hieman parempi kuin edellisen. Tässä kalenterissa on 25 luukkua ja osa tuotteista on täysikokoisia! Sisältö on monipuolinen ja löydät kalenterista tuotteita vartalolle, hiuksille ja kasvoille. Mukana on myös meikkejä! Tämä kokonaisuus ilahduttaa varmasti!

BIG KALENTERI TULEE MYYNTIIN 15.9.

HINTA: 99€ (ARVO 196,60€) Osta *täältä

Deluxe_hybris

Share Love & Joy Ultimate joulukalenteri

Aikaisempina vuosina tämä Ultimate on ollut se isoin kalenteri. Kalenterissa on 25 luukkua ja se sisältää paljon täysikokoisia tuotteita! Mukana on ihania hemmettelutuotteita kasvoille ja vartalolle, meikkejä ja paljon muuta. Aivan ihana kokonaisuus, joka kyllä ilahduttaa saajaansa koko joulunalusajan. Kalenterin sisällönarvo on huikeat yli 300€!!

HINTA: 149€ (ARVO 306,30€) Osta *täältä

17041_2

Share Love, Joy & Kindness Exclusive joulukalenteri

Tänä vuonna on siis myös neljäs kalenteri! Ihan huikeaa!! Tämä todellinen kalenterien jättiläinen on todellista luksusta! Uskoakseni tämä kalenteri sisältää vain täysikokoisia tuotteita, mutta en ole ihan varma tästä. Mukana on paljon uutuustuotteita ja ikisuosikkeja. Tällä kalenterilla saat mahtavan setin tuotteita ja pääset hemmottelemaan itseäsi niillä vielä pitkään Joulun jälkeenkin. Tämä on kyllä todella uskomaton setti!

EXCLUSIVE KALENTERI TULEE MYYNTIIN VIIKOLLA 41

HINTA: 460€ (ARVO 708,90€!!) Osta *täältä

Exclusive_hybris2

On kyllä aika hienoa settiä tänä vuonna The Body Shopilta! The Body Shop joulukalenteri on joka vuotinen jouluklassikko, josta monet haaveilevat. Itselläni on ollut pari vuonna heidän kalenteri ja tykkäsin kyllä kovasti!

Kuvat: The Body Shop

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Laponie of Scandinavia kosteuttava kasvonaamio

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.