Hae
Purkkisirkus

Joulukuun Bette Box

*Postaus sisältää affiliate-linkin

 

Olen tilannut Bette Boxia ja sitä edeltänyttä Livboxia jo monta vuotta. On ollut kiva tutustua uusiin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin. *Bette Box on siis kuukausittain ilmestyvä kauneusboxi, jonka sisältö on yllätys. Jokainen Bette Box sisältää 4-6 kauneustuotetta (osa matka-/näytekokoisia). Yhden boxin hinta on 18.90 €. Eilen hain postista Joulukuun boxin ja sisältö oli kyllä hyvä! Rahoille tuli hyvin vastinetta.

Lumene Lähde Arctic Dew- tehokosteuttava seerumi

Tämä oli varmasti boxin suosituin tuote ja osasin tätä kyllä odottaa saapuvaksi. Boxihan sisältää aika usein Lumenen tuotteita, joten tämän uutuusseerumin tulo oli odotettavissa. Seerumi sisältää pöivittäisen annoksen pohjoista lähdevettä, koivunmahlaa ja kosteutta sitovaa pohjoista levää sekä hyaluronihappoa. Seerumi on geelimäistä ja tosi ihanantuntuista iholla. Olen itseasiassa köyttänyt jo yhden pullon tätä, joten uusi pullo tuli tarpeeseen! Tämä tuote oli myyntikokoinen ja sen ovh-hinta on n. 24,90€, joten jo tämä yksi tuote on kalliimpi kuin boxin hinta!

Sally Hansen Miracle Gel -kynsilakkaduo

Tämä oli tosi kiva tuote, koska nämä kynsilakat ovat hyviä! Tässä paketissa tuli siis kaksi lakkaa, värillinen geelilakka sävyssä 170 Pink Cadillaquer sekä kirkas geelipäällyslakka. Toi purkkapinkki kynsilakkasävy on kyllä ihana ja tuon päällyslakan kanssa se kestää jopa 14 päivää! Tätä päällyslakkaa voi muuten käyttää minkätahansa värilakan päällä! Kestää superpitkään myös varpaankynsissä. Boxissa tuli siis tämä kahden täysikokoisen kynsilakan setti, jonka ovh on kaupassa n. 25€!!

Real Techniques Miracle Complexion Sponge- meikkisieni

Boxissa tuli myös tämä meikkisieni. Näitä erilaisia meikkisieniä hehkutetaan monessa paikassa ja nyt minunkin täytyy varmasti alkaa kokeilemaan tätä! Tätä sientä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Tällä luvataan tulevan tasainen meikkipohja. Näitä sieniä on saatavilla ihan päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista. Ovh n. 10,90€

Maybeauty The Incredible Face Mask- kasvonaamio

Tämä on myös mielenkiintoinen! Peel-off-kasvonaamio syvöpuhdistaa ihohuokoset ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä mustapäitä tehden ihosta puhtaamman ja raikkaamman. Menee ehdottomasti testiin! Boxissa tuli yksi 10ml pussukka, jonka hinnaksi laskin n. 3,10€.

Police Legend-tuoksunäyte

Usein boxissa tulee näitä tuoksunäytteitä. Tällä kertaa se oli itämaisen kukkainen Police. Tuoksussa on havaittavaissa mm. bergamottia, herukoita ja naisellisia valkoisia kukkia.

Avéne Xeracalm A.D Cleansing oil- puhdistusöljy

Näytekokona tuli tämä puhdistusöljy. Olen ihan puhdistuöljyfani, joten kiva kokeilla uusia merkkejä. Tänä sarja on tarkoitettu atooppiselle iholle, joka vastaa vaativammankin kuivan ihon tarpeisiin. Öljy on hajustamaton ja saippuaton sekä geelimäinen koostumukseltaan.

Avéne Xeracalm A.D Cream- kosteusvoide

Toinen näyte oli saman sarjan kosteusvoide. Tämä on täysin säilöntäaineeton, kosteuttava ja ravitseva sekä ihon kutinaa rauhoittava. Avénen tuotteet ovat saatavilla apteekista.

Jordan Easy Clean Flosser- hammaslankain

Jordanin uudistunut hammaslankain löytyi myös boxista. Sen mukana tuli kuusi lankainta, joita saa ostettua lisää kaupasta. Meillä varsinkin isäntä tykkää näitä käyttää, joten tulee tarpeeseen! Ovh. n. 4€

Dermosil Huuli- ja poskipuna

Välillä boxista löytyy myös extratuotteita pitkäaikaistilaajille. Tällä kertaa tuotteena oli Dermosilin huuli- ja poskipuna vörissä Sweet Pink. Tuotteella saa luonnollidta hehkua poskille ja huulille. Voidemaisen koostumuksen ansiosta tuote sulautuu ja häivyttyy kasvoille täydellisesti ja pysyy pitkään paikoillaan. Sävy on kyllä aika ärhäkkä pinkki. Ainakin poskille tuntuu aika hurjalta ja kannattaa varmasti annostella aluksi aika varoen. Tuote on täysikokoinen ja ovh on n. 4,90€.

Tämä boxi oli kyllä todella hyvä ja täysikokoisille tuotteille tuli hintaa n. 65€!! Tähän lisäksi vielä nuo näytteet ja pitkäaikaistilaajan tuote 4,90€! Kaikki tämä siis boxin hinnalla 18,90€. Boxien sisällöt kyllä hieman vaihtelee ja välillä on hieman heikompia boxeja. Aina saa jännityksellä odottaa mitä ensi kuussa tulee. Tämä on myös hyvä joululahjaidea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.