Hae
Purkkisirkus

Sephora ostokset

Risteilyt on risteilty ja on aika käydä läpi mitä tuli ostettua. Reissun pääkohde oli tietysti Sephora, joka sijaitsee ihan Tukholman keskustassa osoitteessa Biblioteksgatan 2-4. Kirjailin ylös hieman ostoslistaa ja se on nähtävissä aikaisemmassa postauksessani. Ostoslista oli kyllä hyvä olla olemassa, koska näin ekaa kertaa Sephorassa käyvänä nähtävää ja tutkittavaa oli paljon! Listan avulla muistin etsiä kiinnostavat tuotteet käsiini.

Too Faced oli ykkösenä listalla. Sain viimein käsiini himoitsemani korostuspuuterin! Too Faced Prismatic Highlighter sävyssä Blinded by the Light oli niin kaunis kuin olin kuvitellutkin. En ole vielä raaskinut korkata omaani, mutta testeriä kokeilin kaupassa ja hohde oli todella kaunis. Lisäksi olin suunnitellut luomiväripaletin ostamista, mutta ostinkin kolme! Kaupassa oli tarjouksessa joulun ajan sesonkipakkaus Best Year Ever 2018, joka sisälsi kolme luomiväripalettia, Better Than Sex mascaran matkakokoisena sekä ihanan meikkipussin. Hintaa tällä oli n. 35€. Himoitsevani suklainen paletti oli kyllä kaunis, mutta jätin sen nyt seuraavaan kertaa.

Toinen must have- merkki oli Benefit. Tältäkin merkiltä löysin erikoispakkauksen, jossa oli kolme kokeilukokoista tuotetta. Pakkaus on nimeltään Pore Score. Ostoslistallani oli siis meikinpohjustaja POREfessional. Tämä pakkaus sisälsi matkakoisen meikinpohjustajan, näytekokoisen POREfessional Matte Rescue geelivoiteen sekä matkakokoisen It’s Potent!– silmänympärysvoiteen. Lisäksi haussa oli kulmatuote, joka oli saanut kehuja monilta. Ka-Brow- kulmaväri löytyi ja ystävällisen myyjän avustuksella löysin täydellisen sävyn eli sävy nro.2.

Kaikkia ostoksiani en tässä nyt erikseen esittele, mutta näiden lisäksi ostin myös NARSin Radiant Creamy peiteaineen sävyssä light 1. Myös Sephoran omat tuotteet ovat kivoja ja sorruin kassajonossa laittamaan ostoskoriin muutamia naamioita ja naamiosudin. Lisäksi Sephoran oman merkin suihkugeelejä ostin joulupaketin ja yhden normaalikoisen. Laivalta en juuri ostanut kosmetiikkaa, koska tämä oli kolmas kerta parin kuukauden sisällä laivalla. Satsasin nyt tänne Sephoraan ja ensi kerralla voi sitten tehdä toisin. Tosin jatkossa en kyllä voi mennä Tukholmaan käymättä Sephorassa!

 


 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Ostokseni Verkkokauppakeskus Stoorlasta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.