Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Cosrx – Tehokkaita happotuotteita ongelmaiholle

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Kesän blogi hiljaisuus on nyt ohi! Olinkin yllättävän väsynyt koronakevään jäljiltä, joten kaipasin enemmän lepoa kuin olin aluksi ajatellut. Nyt kuitenkin syksy tekee tuloaan ja kivoja kosmetiikkajuttuja tulvii ovista ja ikkunoista. Avataan peli puhumalla vähän iho-ongelmista ja niihin erikoistuneesta korealaisesta brändistä nimeltä Cosrx.

Shared from Lightroom mobile (10)

Korealainen brändi Cosrx on perustettu 2015. Brändin perustaja Mr. RX on tutkinut iho-ongelmia ja halusi kehittää tuotesarjan, joka hoitaisi näitä ongelmia. Brändin nimi tulee sanoista cosmetics + RX (prescription). Brändiä on jopa tituleerattu apteekkibrändiksi, koska tuotteet ovat niin vanhasti iho-ongelmiin perustuvia.

Alunperin olen tutustunut tähän mielenkiintoiseen brändiin jo kolme vuotta sitten. Silloin testasin pari tuotetta ja vakuutuin niiden laadusta. Nyt pitkäaikainen yhteistyökumppanini *Beautyko maahantuo Cosrx:ä, joten tilasin testiin useita brändin tuotteita. Myyntiin tuli kaiken kaikkiaan 13 eri tuotetta sisältäen happoja, etanatuotteita ja rauhoittavia voiteita. Olen tosi innoissani näitä testaillut! Lähdetään nyt katsomaan millaisia tuotteita tuli myyntiin!

happotuotteet

Cosrx on tunnettu muutamasta tehokkaasta happotuotteesta. Mukana on mm. ”Maailman paras mustapäätuote”. Yleistä tietoa hapoista ihonhoidossa voit lukea aikasemmasta postauksestani. Yleisesti ottaen voi sanoa, että AHA-hapot ovat vesiliukoisia ja kuorivat ihon pintaa. BHA-hapot taas ovat rasvaliukoisia ja pääsevät ihohuokosen sisään liuottaen rasvaa ja kuorien ihohuokosia. Hapot ovat tehokas apu iho-ongelmiin.

*Cosrx AHA 7 Whitehead Power Liquid sisältää 7% AHA-happoa. Hoitoneste on 75% omenavettä, jossa on luontaisia AHA-happoja. Tämä hoitoneste kuorii kevyesti, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Nimensä mukaisesti se on tehokas apu valkopäisiin finneihin. Se sopii hyvin myös kuivalle iholle, koska se sisältää myös hyaluronihappoa. Tuote on vegaaninen ja hajustamaton.

20190102_aha70348 (1)

Hoitonesteen käyttö on helppoa. Ota tuotetta pumpulilapulle ja pyyhi kasvot pumpulilapulla. Hoitonestettä voi myös levitää käsin suoraan kasvoille, jos ei halua niin voimakasta kuorintaa. Itse olen käyttänyt molempia tekniikoita.

*Cosrx BHA Blackhead Power Liquid on 4% BHA-happoa sisältävä hoitoneste. Tämä tuote on tituleerattu maailman parhaaksi mustapäätuotteeksi. Se on voittanut useita palkintoja ja sen suosio on pysynyt vakaana jo vuosia. Hoitoneste liuottaa talia ihohuokosista ja ihon pinnalta. Tehoaa mustapäihin tosi hyvin! Hoitonesteessä on myös hyaluronihappoa, joten se ei kuivata ihoa.

cosrx

Käyttöohje on hyvin samanlainen kuin Whitehead Power Liquidissa. Eli tuotetta voi sivellä kasvoille käsin tai pumpulilapun avulla. Käyttö on tosi helppoa ja niinpä hoitonestettä tulee käytettyä useammin.

*Cosrx Two In One Poreless Power Liquid sisältää myös BHA-happoa. Pitoisuus on kuitenkin pienempi kuin Blackhead Power Liquidissa. BHA-hapon lisäksi hoitonesteessä on mentholiuutetta, joka auttaa supistamaan laajentuneita ihohuokosia. Tämä on ollut minulla nyt eniten käytössä näistä kolmesta ja iho tuntuu ja näyttää paljon paremmalta.

20180913_poreless_14104

Tätä olen sivellyt iholle ihan käsin, mutta toiset tykkäävät käyttää pumpulilappua. Ihan makuasia kummalla tyylillä tekee. Pumpulilapun kanssa kuorintateho on parempi.

*Cosrx AHA/BHA Clarifying Treatment Toner on sekä AHA- että BHA-happoja sisältävä kasvovesi. Se kuorii ihoa hellävaraisesti säilyttäen ihon optimaalisen pH:n. Kasvovesi auttaa ehkäisemään uusien epäpuhtauksien syntymistä ja tasoittaa ihon sävyä. Mineraalivesi ja vitamiinit kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

cosrx

Kätevästä suihkupullosta on helppo annostella kasvovettä pumpulilapulle. Happoja sisältävät kasvovedet yleensä sivelen iholle lapulla. Näin kuoriva vaikutus tehostuu.

maltti on valttia

Happotuotteiden kanssa kannattaa pitää maltti. Kannattaa rauhassa tutustua tuotteeseen ja siihen sisältääkö se AHA- vai BHA-happoja. Ei kannata käyttää esim. kahta BHA-happoja sisältävää tuotetta vaan kaveriksi kannattaa ostaa AHA-happotuote.

Happojen käyttö kannattaa aloittaa varovasti, jos et ole aiemmin niitä käyttänyt. Jos innostut käyttämään niitä liian usein, iho saattaa ärtyä siitä. Jos haluat käyttää sekä AHA- että BHA-happotuotetta, kannattaa niitä käyttää eri päivinä tai vaihtoehtoisesti BHA aamulla ja AHA illalla. Tottumattomalle iholle suosittelen aina aloittamaan käytön kerran pari viikossa ja lisäämän käyttökertoja, kun iho on alkanut tottua happoihin. Löydät koko Cosrx-vaikoiman *täältä.

Ja lopuksi vielä alekoodi teille lukijoille *Beautyko-verkkokauppaan! Saat 3€ alennusta tilauksestasi koodilla PURKKISIRKUSSONJA. Yli 50€ tilaukset ilman postikuluja.

 

onko sinulla iho-ongelmia? oletko kokeillut niihin happotuotteita?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Teinin ihonhoitorutiini

Hapot ihonhoidossa

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.