Hae
Purkkisirkus

TOP 5: Suosikki ihonhoitotuotteeni

*sis. mainoslinkin

*osa tuotteista saatu blogiin

Minusta on kiva lukea erilaisia suosituimmat listoja blogeista. Niistä saa kivoja vinkkejä erilaisista tuotteista helposti. Huomasin, että en ole pitkään aikaan kirjoittanu kunnolla omassa käytössä olevista ihonhoitotuotteistani. Sellaisista, joita käytän säännöllisesti päivittäin. Laitoin äänestyksen pystyyn Instagramin storyssa, jossa sai äänestää meikki vai ihonhoito. Melko tasaisen kamppailun päätteeksi ihonhoitotuotteista kertova postaus voitti. Ero oli kuitenkin niin pieni, että teen myöhemmin myös meikkituotteita koostavan postauksen. Tässä siis omat  suosikki ihonhoitotuotteeni!

Holika Holika Seed Blossom Moisture Cleansing Oil

Puhdistusöljyt ovat tulleet jäädäkseen minun ihonhoitorutiiniini. Tämä Holika Holikan öljy on ollut suosikkini jo vuoden verran. Olen aina välillä kokeillut muitakin, mutta palannut aina tähän. Tämä öljy on edullinen ja riittoisa. Se puhdistaa meikin vaivattomasti ja huuhtoutuu kasvoilta todella hyvin. Käytän puhdistusöljyä aamuin illoin, koska käytän aika paljon tuotteita ja kasvoöljyä. Haluan saada kasvot kunnolla puhtaaksi, joten siksi tämä. Monille riittää puhdistusöljyn käyttö vain iltaisin. Muista käyttää tämän jälkeen aina vesipohjaista puhdistusainetta myöskin. Oman öljyni tilaan aina Eleveniltä ja *löydät sen täältä. Hintaa puhdistusöljyllä on vain 19,70€!

Huxley Secret of Sahara Extract It Toner

Ihastuin tähän kasvoveteen heti sitä kokeiltuani! Koostumus on todella vesimäinen ja se imeytyy ihoon todella hyvin. Huxleyn tuotteissa on tietty tuoksu, jota toiset rakastaa ja toiset vihaa. Itse kuulun ehkä puoliväliin tästä. Tuoksu on melko voimakas. Mieleen tulee lilja tai joku voimakkaasti tuoksuva kukka. En ole kuitenkaan tuoksuyliherkkä, joten ei tuoksu minua niin häiritse. Tuote on niin ihana, joten sivuutan tuoksun. Kasvovesi sisältää kaktusviikunan uutetta, joka kosteuttaa ja suojaa ihoa. Iho tuntuu ihanan kosteutetulta tämän käytön jälkeen. Tämä on myös erittäin riittoisa tuote. *Huxleyta myy mm. Bearel. Hintaa tonerilla on 31,90€.

Pyunkang Yul Essence Toner

Tämä on mielenkiintoinen tuote. Kuten nimestä jo voi päätellä tämä on hoitonesteen ja kasvoveden yhdistelmä. Koostumukseltaan se on melko paksua, joten itse käytän tätä hoitonesteenä. Tämä soveltuu myös hyvin kerrostamiseen. Tuote imeytyy hyvin iholle ja kosteuttaa todella ihanasti. Veden sijasta tuotteessa on 91,3% Coptis Japonica – uutetta, joka on tunnettu antioksidantti ja ihoa rauhoittava aine. Olen kyllä ihastunut tähän tosi paljon! Tuote on myös tosi riittoisa. Hintakaan ei ole mielestäni paha, vain 24,90€. Ja nyt tämä on vielä tarjouksessa 19,92€! Pyunkang Yulia myy *KOKOSKIN.

Leegeehaam Grow Vita Propolis Ampoule

Tämä seerumi on aika uusi tuttavuus ja on kyllä ihan huippu! Seerumi sisältää 50% propolisuutetta ja 20% monivitamiineja. Sen sisältämät taikapähkinäuute sekä rohtosammakonputkiuute supistavat ihohuokosia ja rauhoittavat ärtynyttä ihoa. Seerumi on melko juoksevaa ja imeytyy iholle hyvin. Iholle tulee ihana hehku heti seerumin levityksen jälkeen. Olen nyt käyttänyt tätä aamuin illoin ja melkein hylännyt muut seerumini! Love it! Leegeehaam on muutenkin aivan ihana korealainen merkki. Olen päässyt tutustumaan siihen nyt muutaman tuotteen osalta ja kirjoitan siitä kyllä myös blogiin hieman myöhemmin. Leegeehaamia myy mm. *KOKOSKIN. Seerumin hinta on 32,95€ ja se on nyt tarjouksessa 24,71€.

TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream

Tämä on tällä hetkellä suosikkini kasvovoiteista. Sekaihoni ei kaipaa liian tuhtia voidetta, mutta sen pitää kuitenkin olla hyvin kosteuttava. Tässä voiteessa nämä ominaisuudet yhdistyvät hyvin. Voide sisältää 63% fermentoitua vihreän teen uutetta, joka on erittäin hyvä ainesosa herkälle iholle, koska se suojaa ja kosteuttaa ihoa. Koostumus on geelimäinen, mutta ei liian kevyt kuitenkaan. Voide sulaa iholle ja imeytyy todella hyvin eikä jätä tahmaista tunnetta iholle. Tuoksu on myös hyvä ja mieto. Käytän voidetta pääasiassa aamuisin, mutta sitä voi käyttää myös aamuin illoin. Tämä on ehdoton suosikkivoiteeni! TonyMolya myy mm. *Bearel. Voiteella on hintaa 34,90€.

+ Bonustuote: Huxley Secret of Sahara Good Night Sleep Mask

Oli pakko ottaa tähän vielä yksi ylimääräinen tuote mukaan. Olen viime aikoina ihastunut yönaamioihin. Yönaamiota käytetään yövoiteen tavoin ihon kosteuttajana. Olen kokeillut muutamia ja tämä kyseinen naamio on tähän asti kokeilemistani paras. Tämä geelimäisen koostumuksen omaava yönaamio kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Se sisältää antioksidanttista kaktusviikunan siemenöljyä sekä rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettua rohtosammakonputken uutetta. Nämä yhdessä hoitavat ihoa yön aikana, jolloin aamulla iho on todella pehmeä ja täyteläisen kosteutettu. Monet korealaiset yönaamiot ovat melko tuhteja voiteita, hieman liian tuhteja omalle sekaiholleni. Pahimpina talvikuukausina ne tekevät ihan hyvää iholleni, mutta pääasiassa minulle riittää hieman kevyempikin naamio. Tämä Huxleyn yönaamio on juuri passeli ihan ympärivuotiseen käyttöön. Tällä hetkellä naamiota on myynnissä mm. *Bearelilla. Hintaa naamiolla on 27,90€.

Tässä nyt minulla tällä hetkellä käytössä olevat suosikki ihonhoitotuotteeni. Listaa voisi jatkaa vielä monilla muillakin tuotteilla, mutta jätän tämän tälläkertaa tähän. Voisin tehdä myös päivitetyn postauksen omasta ihonhoitorutiinistani, jolloin esille tulisi vielä lisää omia suosikkejani. Teen myös piakkoin postauksen samaan tapaan kuin tämän, mutta suosikki meikkituotteistani.

 

Mitkä ovat sinun suosikki ihonhoitotuotteitasi? Löytyy minun listasta omia suosikkejasi?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Minun ihonhoitorutiini

Kaksoispuhdistus – Korealaisen ihonpuhdistuksen perusta

 

10 kommenttia

  1. Maria/ Nyt heti kirjoitti:

    Mä en edes muista mun käytössä olevia tuotteita nimeltä. 😀 Mutta luonnonkosmetiikkaa löytyy muuten, paitsi kosteusvoide on tavallinen yhä. Senkin vaihdan loputtua luonnolliseen. 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      En mäkään ihan tarkkaan muidta kaikkien nimiä mut pääpiirteissään. Olen pikku hiljaa tutustunut luonnonkosmetiikkaan, mutta se on vielä aika vierasta mulle.

  2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Näistä sun suosikeista itseasiassa yksikään ei ole mulle tuttu, pitääpä pitää mielessä 🙂

  3. Iina / MouMou kirjoitti:

    Mä en taas yhtään tykkään puhdistusöljyn tunnusta iholla, voiteet on mun juttu. Toisaalta, ehkä oon kokeillut vaan paria huonoa. Pitäisiköhän antaa uusi mahdollisuus? 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Mulla ei oikeastaan jää puhdistusöljystä mitään tunnetta iholle.. Huuhteletko sen varmasti kunnolla pois iholta? Ensin kosteilla käsillä pyörittelee ja sitten huuhtoo runsaalla vedellä. Sitä ei nimittäin saisi jäädä iholle, mutta yleensä ne kyllä reagoi veden kanssa tosi hyvin ja muuttuvat emulsiomaisemmaksi. Kannattaa vielä antaa mahdollisuus! Pääasiassa ainakin korealaiset puhdistusöljyt huuhtoutuvat todella hyvin 🙂

  4. Mari_Shopaholic kirjoitti:

    Nämä oli kaikki mulle uusia tuotteita ja merkkejä :D. Vaikutti tosi kiinnostavilta, etenkin tuo puhdistusöljy.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Kiva että kiinnostuit! Käytän paljon näitä korealaisia merkkejä ja välillä unohdan, ettei ne ole vielä niin tuttuja valtaosalle kuluttajista 😀 Toi puhdistusöljy on hinta-laatusuhteeltaan musta tosi hyvä! Kannattaa kokeilla 🙂

  5. liinakoo kirjoitti:

    Nyt on myönnettävä että on kyllä ihan uusia tuttavuuksia. Korealaisia merkkejä en ole pahemmin kokeillut, enkä tiedä miksi :’D

    Mutta omia lemppareita on Lush, FiiniNaturally, CaritaCosmetiikka…yms 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Mulle noi luonnonkosmetiikan tuotteet on vielä vieraampia, mutta olen niihin nyt hieman jo tutustunut! Toivottavasti innostut myös koreakosmetiikasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *