Hae
Purkkisirkus

Cocopanda Summer Sale -tärpit

*Sisältää mainoslinkkejä

Viikonlopuksi on luvattu melko sateista säätä ja kuin tilauksesta Cocopanda -verkkokaupassa on menossa huikea Summer Sale. Melkein kaikki tuotteet ovat alennuksessa, joten huonon sään voi hyödyntää shoppailemalla suosikkituotteitaan huokeaan hintaan. Valikoima on todella runsas, joten ajattelin hieman helpottaa urakkaa ja vinkata omia suosikkejani! Ja niitähän löytyy!

cocopanda

Hiukset

Aivan ensimmäisenä pisti silmään suosikki kuivashampoobrändini *Batisten hyvä alehinta. Alennusta on vähintään -25%. Nyt kannattaa täydentää omat kuivashampoovarastot! Hiustuotteista yksi suosikkibrändini on *Joico. Nyt tarjouksessa on oma suosikkishampoo ja hoitoaineeni vaalennetuille hiuksille. Blond Life -sarja on vaaleaa väriä kirkastava, mutta se ei ole hopeatuote. Nyt isot 1000ml pullot -20% ja -30%. Hopeashampoista yksi suosikeistani on *Fanolan No Yellow. Kaikki Fanolan tuotteet nyt vähintään -42%! Kaikki hiustuotteet näet *täältä.

K-Beauty

Näihin tärppeihin oli pakko ottaa myös K-Beautya. *Kocostar on yksi suosikeistani erilaisten maskien valmistajana. Heidän ihanat Slice Sheet Maskit sekä silmänalusille tarkoitetut Eye Patchit ovat todella hyviä. Toinen ihana brändi on *It’s Skin. Heidän ihanat sheet maskit sekä Power 10 Formula -seerumit ovat tutustumisen arvoisia. Molemmat brändit nyt -20%. Tällä hetkellä aivan ykkösmeikkivoiteeni on korealainen *Missha M Perfect Cover BB Cream. Itse käytän sävyä 21, joka on todella vaalea. Monille sopivampi on varsinkin nyt kesäisin sävy 23. Tämä bb-voide on tarpeeksi peittävä, mutta jättää ihanan kuulaan hehkun kasvoille. Koko K-Beauty valikoiman näet *täältä.

cocopanda

Meikki

Meikkipuolella on myös huikeita tarjouksia! Uusi suosikkini *Physicians Formula on nyt hyvässä alessa. Olen aivan ihastunut heidän Butter Bronzer aurinkopuuteriin. Sävy Bronzer on hyvä yleissävy kaikille. Kaikki heidän tuotteet on nyt -20%. Toinen suosikkini on *Makeup Revolution. Olen aivan ihastunut heidän *Pro Glow -korostuspalettiin, joka on nyt -30% alennuksessa. Nämä meikit ovat todella edullisia, mutta myös todella laadukkaita, joten nyt on hyvä sauma tilata näitä testiin todella edullisella hinnalla. *Täältä näet kaikki meikkitarjoukset.

Kauneusboksi by Miia Ezen

Siveltimistä suosikkini ovat *Real Techniquesin. Nyt koko valikoima on vähintään -30% alennuksessa. Nämä siveltimet ovat todella laadukkaita ja niitä tulee ostettua vaan koko ajan lisää ja huomaan muiden jäävän vähemmälle käytölle.

Vielä on pakko vinkata nyt paljon somessa hypetetystä dödöstä. Kyseessä on siis *Löwengripin ihana dödö, joka on minullakin nyt juuri käytössä. Todella riittoisa ja pitää hienhajun poissa koko päivän. Aivan ihana!

cocopanda

Listaa olisi voinut jatkaa vaikka kuinka paljon, mutta tässä nyt joitain omia suosikkejani. Kannattaa selailla Cocopanda -sivuja rauhassa, koska sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa ja alennusprosentit ovat nyt todella hyviä.

 

Onko näistä tärpeistä mikään sinun suosikkisi?


 

LUE MYÖS:

Rincón Cosmetics meikkiuutuudet + arvonta

Algamaris – Luonnolliset aurinkosuojat

 

 

5 kommenttia

  1. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

    Kiitos vinkeistä kuivashampoon kokeileminen on ollut mielessä monta kertaa, ehkä kokeilen tuota!

  2. Mari kirjoitti:

    Paljon hyviä tarjouksia, täytyykin kurkata valikoima läpi. 🙂

  3. tuulanneli kirjoitti:

    Minulle uusia tuttavuuksia. Aleaikaan tekee paljon hyviä löytöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.